Replika apie poniutės Miliūtės viršenybę prieš ĮSTATYMĄ

Anonimusas
+ 24 - 0
Автор: Durnių Laivo Kapitonė
Источник: http://ldiena.lt...
7535-10-07 (2017 г.), читали 1433
1

Taip taip. Perskaitėte teisingai. Lietuvoje viršiau ne įstatymas o Miliūtė su Tapinu... Skaitykit jei netikit:

Treušnikovui kuris nėra įrašytas sankcijų sąrašuose atlikus visas įstatymu numatytas procedūras buvo išduotas leidimas gyventi Lietuvoje. Net neokomjaunuoliai Miliūtė ir Tapinas žino, kad migracijos įstatymas ir sankcijos Rusijai nebuvo niekaip pažeistos. Neokomjaunuoliai nesiūlo pataisyti įstatymo ir gyventi pagal įstatymą. Jie pakelia klausimą:

- Formaliai – teisėta, bet ar teisinga???

Ir tada Migracijos departamento vadovė neatlaiko spaudimo ir atima teisėtai išduota leidimą gyventi Lietuvoje Treušnikovui. Nežinau kas tas Treušnikovas. Geras žmogus.Ar blogas. Bet žinau, kad neokomjaunuoliai Miliūtė ir Tapinas yra aukščiau už įstatymą. Ir neokomjaunuolių Lietuvos valdininkai bijo. Ar tai normalu? Spręskit patys. Juk šiaip deklaruojama įstatymo viršenybė. Kad įstatymas yra aukščiau. Bet bananų respublikose aukščiau yra ne dėdė ĮSTATYMAS. O Miliūtės supratimas kas yra teisingumas. Ir Miliūtė remiasi išrašu iš Rusijos VRM vyriausiosios valdybos...

reklama

Štai dar VSD direktoriaus pasisakymas:

2017 m. spalio 4 d. 11:03 -- VSD vadovas: į šalį pateko žmonių, kurie nėra draugiški valstybei ir siejami su terorizmu. „Vienam jau leidimas atimtas, čia niekam ne paslaptis, bet taip, nepatikimų yra. Jie yra stebimi, prižiūrime tuos procesus“, – patvirtino D.Jauniškis.

  Jauniškis susieja Treušnikovą su terorizmu... Gal. Bet tai kodėl
tada buvo išduotas leidimas gyventi?

Jauniškis operuoja terminu "nedraugiški valstybei". Klausimai Jauniškiui:

- Kaip matuojamas ir kas matuoja "nedraugiškumą valstybei"? Jei bučiuos aerouoste žemę - taip parodys draugiškumą? Ar draugiškas valstybei yra Seimas įslaptines dar 75 metams KGB bendradarbius? O Masiulis? Masiulis yra draugiškas valstybei?
- kokios bausmės ar baudos yra numatytos už "nedraugiškumą valstybei"?
- Kaip į šalį pateko žmonės ,  kurie nėra draugiški valstybei ir siejami su terorizmu? Nusileido parašiutais iš Baltarusijos pusės? Išsilaipino Juodkrantėje iš povandeninio laivo? Atskrido į Karmėlavą iš Domodedovo aerouosto? Buvo atvežti su VSD leidimais iš Graikijos? Siejami su terorizmu tai kaip? Vaikšto su šachido diržais su pajungtomis batareikomis? Ar kaip?

reklama

CITATOS:

1.
"(ES) ir (JAV) pratęsia sankcijas Rusijos pareigūnams, jų rėmėjams ir verslams, jei jie yra kaip nors susiję su Krymo aneksija. Tačiau tie, kurie nėra įrašyti sąrašuose, automatiškai gauna arba prasitęsia leidimus gyventi kai kuriose ES šalyse, jeigu turi jose turto ir reikalingų ryšių, net jeigu dirba su pačiais artimiausiais ir sankcijas patiriančiais V. Putino aplinkos žmonėmis."

2.
"Formaliai – teisėta, bet ar teisinga, ir ar tikrai viskas deramai patikrinta, klausia Laivės TV laida R.I.T.A."

3.
"Laidos R.I.T.A. žurnalistai turi išrašą iš Rusijos VRM vyriausiosios valdybos."

4. 2017 m. spalio 2 d. 16:43
"Po Laisvės TV laidos R.I.T.A. tyrimo leidimo gyventi Lietuvoje neteko su Rusijos prezidento Vladimiro Putino artima aplinka susijęs, Arkadijaus Rotenbergo verslo partneris."

5.
Migracijos departamento vadovė Evelina Gudzinskaitė: - išduodant pirmąjį leidimą gyventi, pagal visas procedūras, renkama informacija iš visų institucijų, tarp kurių paminėjo policiją, Valstybės sienos apsaugos tarnybą. Paklausta, ar buvo atliekamas tyrimas grėsmės nacionaliniams interesams aspektu, departamento vadovė patikino, kad dėl informacijos buvo kreiptasi ir esą tyrimas atliekamas.

6.
E. Gudzinauskaitė informavo, kad šiuo metu A. Treušnikovas „neturi leidimo gyventi Lietuvoje“. Paklausta, kada tas sprendimas buvo priimtas, ji atsakė, kad tai buvo padaryta interviu dieną.

7. 2017 m. spalio 4 d. 11:03
VSD vadovas: į šalį pateko žmonių, kurie nėra draugiški valstybei ir siejami su terorizmu. „Vienam jau leidimas atimtas, čia niekam ne paslaptis, bet taip, nepatikimų yra. Jie yra stebimi, prižiūrime tuos procesus“, – patvirtino D.Jauniškis.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
24   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. Ritas Lebedevas aka Andrius Uzkalnis 0 0
2017-10-07 14:13:32
naxui sunervino mane Vitalis Zaikauskas su savo hormonai blet papai matai jam augt pradejo liemenuka uzsidejo senas iskrypelis fu

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают