Oficialus Keule Ruke pareiskimas del Romos kataliku baznycios bandymo savintis Lietuvos visuomenes morales normas ir del zodzio laisves ribojimo

Anonimusas
+ 9 - 7
Автор: Keulė Rūkė
Источник: https://www.facebook.com/keule.ruke/posts/1961502017470949...
7535-10-05 (2017 г.), читали 1230
2

Mes esame smulkus ir socialiai atsakingas verslas turintis aiskias vertybes ir misija. Esame uzpulti multimiliardines tarptautines korporacijos parduodancios patiems silpniausiems visuomenes nariams iliuzijas ir netikra vilti. Si korporacija yra ivykdziusi kruva nusikaltimu nukpreitu pries vaikus, moteris, musu konstitucines teises, mokslo progresa, kele karus religijos ar rases pagrindu. Dabar mes turime susikauti su siuo milzinu nelygioje kovoje kad apgintume savo konstitucines zodzio, saviraiskos, nuomones ir kritikos teises.

Visi musu sukurti su religija susije postai neliecia tikinciuju ir nekritikuoja ju gyvenimo pasirinkimu, nes mes sventai tikime, kad kiekvienas turime teise rinktis mum teisinga gyvenimo buda. Taciau sie postai kalba ir provokuoja kalbeti apie idejas, nes ideju kritika bei diskusija ir yra variklis stumiantis musu visuomene i prieki. Vyraujanti musu religiniu postu tema yra smurtiniu religijos ideju supriesinimas su musu taikos ir meiles pozicija. Ironiska tai kad ideja pavaizduoti nukryziuotaji kaip laiminga sexova vyra ant malonumu kryziaus o ne isvarginta nukankinta ir kraujais aptekejusi kilo po cenzuros skandalo su Iron Maiden plakato uzdraudimu kuomet nebuvo leista viesai rodyti vaizdo su zombiu issilupusiu sau sirdi. Mes nusprendeme kartu su dailininku Algirdu Padleckiu padaryti cenzuruota nuo smurto Jezaus versija, bet net ir ji cenzuravimo cerberiams neitiko.

reklama

Mes turime labai sunkiai iskovota laisve. Pagrindinis budas uz ja kovoti visada buvo per zodzio ir saviraiskos laisve. Sovietu laikais disidentai buvo uzdaromi i kalejimus ir psichiatrines ligonines uz tai ka jie kalbejo ar rase. Sovietu sajunga sugriuvo pasekoje dainuojancios revoliucijos, kurioje mes kovojome ne ginklu bet balsu. 

Po beveik 30 metu laisves nauju zodzio ir minciu kontrolieriu atsiradimas yra didziulis izeidimas tiem kurie kovojo uz musu teise mastyti ir kalbeti tai kuo tikim. Tikras patriotizmas tai ne formalus valstybes simboliu naudojimas kasdienoje. Tikras patriotizmas tai kova uz ideja kad niekas negali uzkimsti mums burnos ar suristi mums ranku.

Dabar mums rankas ir burnas bando uzristi baznycia ir valstybine institucija. Ne veltui Lietuvos himne yra eilute: "Tegul saule Lietuvos Tamsumus prasalina, Ir sviesa ir tiesa Mus zingsnius telydi." Atejo laikas tiesai ir sviesai susikauti su senu laiku tamsumais.

Rytoj 9:45 Valstybinės vartotojų teisių apsaugos tarnyboje vyks atviras posedis del musu reklamu pazeidusiu visuomenes morales normas. Visi norintys palaikyti esate kvieciami ateiti ir parodyti savo solidaruma su zodzio laisve. Taip pat galima reikalauti is tave atstovaujanciu politiku vykdyti konstitucijos nuostatus apie zmoniu lygybe pries istatyma bei valstybes ir religijos atskiruma. Pirmiausia panaikinant isskirtines salygas sukurtas tradicinems religinems bendruomenems. 

Sitas postas nera pries zmones ispazistancius tikejima. Sitas postas yra pries tarptautine nusikastamais veiksmais uzsiemancia korporacija bandancia is musu atimti laisve. Sitas postas yra uz musu visu lygybe.


56% Плюс 56% Plus
44% Минус 44% Minus
9   7
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 2

2. Andrius 6 1
2017-10-06 13:13:48

Tik noriu patikslinti dėl paminėtų atseit tradicinės religijos. Nuo kada okupantų, krauju, papirkinėjimais ir tūkstančių nužudymais įpiršta religija yra "tradicinė"??? Ją ir reikia minėti kaip okupacinę religiją, atsietą nuo gamtos ir beje savižudišką.

1. Laurynas 2 0
2017-10-06 22:33:50

Visiškai teisingai. Todėl transvestitai juodomis suknelėmis taip ir niršta, kai kažkas tyčiojasi iš jų kanibalistinių sektantiškų ritualų - bijo praprasti savo kruvina "šventumo" aureole.

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают