Naujasis Hitleris Makronas, totalitarinis globalizmas, euroreichas, šluba antis Merkel ir "Latvijos prezidentė Dalia Grybauskaitė"

Algimantas Lebionka
+ 10 - 0
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://lebionka.blogspot.lt/2017/09/naujasis-hitleris-makron...
7535-09-30 (2017 г.), читали 1548
2

https://3.bp.blogspot.com/-XJmffNWkoKI/Wc8pA1A_79I/AAAAAAAAF7k/9m7EtYGsKZIUde18dWpgLmjHn8-nNwvSQCLcBGAs/s1600/GettyImages-840260332-640x480.png

Prancūzijos prezidentas, liberal-socialistas, Rotšildo bankininkas ir masonas Emanuelis Makronas rugpjūčio 26 dieną Sorbonos universitete pasakė 2 valandų trukmės kalbą. Jis pareiškė, kad Europa su jos tautomis, sienomis ir rinkimais paseno ir ją reikia panaikinti. Nauja valstybė turi būti su vieninga kariuomene, žvalgyba, policija, finansų ministerija ir su viena prancūzų-vokiečių vyriausybe, o jei be tuščius žodžių – visa tai yra Hitlerinis totalitarinis euroreichas.

Savo kalbą Makronas ruošė anksčiau, bet delsė, laukė, kad pasibaigtų rinkimai Vokietijoje, kad nepakenkti Angelai Merkel užropoti į kanclerės postą ketvirtai kadencijai. Be to jis laukė rinkimų į Prancūzijos senatą, bet juos juos Makronas triuškinamai pralaimėjo ir iš 170 mandatų tegavo 23!

Deutsche Welle apžvalgininkė Barbara Vezel Makrono kalbą palygino su „fokusininko kepurę“ po kuria suslėptos bet kokios iniciatyvos dėl ES reformavimo, kurios buvo svarstomos pastaraisiais metais.

Bez-nazvaniya-2.jpg

Prancūzijos prezidentas Emanuelis Makronas (Emmanuel Macron) pasiūlė sukurti bendras Europos karinės intervencijos pajėgas, bendrą ES gynybos biudžetą. Jis pareiškė norą, kad Prancūzijos kariuomenė būtų atvira kitų Europos šalių kariams. Kitoms Europos Sąjungos (ES) narėms jis pasiūlė savanoriškai daryti tą patį, paragino įkurti Europos prieglobsčio agentūrą ir įvesti standartinius ES tapatybės dokumentus, taip siekiant geriau valdyti migrantų srautus. Reaguodamas į tai, kad į Vokietijos parlamentą buvo išrinkta kraštutinių dešiniųjų partija, E. Makronas sakė: „Manėme, kad praeitis negrįš“ ir pridūrė, kad izoliacionistinės tendencijos sugrįžo, nes „mes pamiršome ginti Europą“. Be to, Makronas pasiūlė sukurti bendrą euro zonos biudžetą ir apmokestinti finansinius sandorius, taip siekiant finansuoti pagalbą besivystančioms Afrikos šalims. Jis siūlė nustatyti, kad interneto milžinai mokesčius mokėtų ten, kur uždirba pinigus, o ne ten, kur yra registruoti. Dar jis pasiūlė sukurti bendrąją skaitmeninę rinką bei Europos inovacijų agentūrą (Disruptive Innovation Agency), kuri skatintų Europos interneto startuolius ir finansuotų tyrimus dirbtinio intelekto srityje. 

reklama

Makrono kalboje išskiriamos pagrindinės tezės: būtinybė sukurti franko-germanų „reichą“ ES valdymui ir iki 2024 integruoti abiejų šalių rinkas, sudarytu vienodas sąlygas verslui, o, atsižvelgiant į realų šių šalių ekonomikų balansą, nuo 2024 metų šiam dariniui imtų vadovauti Vokietija ir vežtų išklerusį Prancūzų ekonomikos vežimą. Pranešime aiški europiečių suskirstymo į pirmą ir antrą rūšį linija. Tai yra bus pavyzdiniai prancūzai ir vokiečiai ir bus visi kiti, kurie privalės jų klausyti ir stengtis tapti prancūzais ir vokiečiais. Viskas pagal Orvelą — visi lygūs, bet kai kurie lygesni. 

Toliau Makronas pareiškė, kad Europai reikalinga ne tik NATO, bet ir vieninga gynybos doktrina, vieningas gynybos biudžetas ir vieningos karinės grupuotės, vieninga Europos žvalgybos akademija, kad užtikrinti glaudesnį šalių specialiųjų tarnybų bendradarbiavimą. Vieningą saugumo ir teisinę erdvę, Europos prokuratūrą. Vieningą civilinės saugos padalinį. 

Tai vieningas reichas, kuriame jokie kačinskiai ar orbanai nebegalės vykdyti savo nacionalinės politikos, tai projektas, kuriame nėra vietos Lietuvos vardui. Kaip pas Hilerį: mankavertės tautos bus sunaikintos, ką ir matome vykstant Lietuvoje – lietuvių tautos genocidą. O mes galvojome, kad hitleris žuvo.

Makrono projekte nelieka ne tik karinio ir ekonominio ES valstybių suvereniteto, bet ir ekonominio bei kurlūrinio. Jokio! 

Makronas reikalauja “eurozoną padaryti Europos ekonominės galios širdimi“ su vieningu biudžetu ir finansų ministru. Be to, visose valstybėse turi būti vieningi mokesčiai, bendros investicinės programos stimuliuojant ekologiškai švarias gamybos ir transporto rūšis, maisto saugumo ir kokybės kontrolė.

Makrono žodžiais, reikia sukurti Europos valdybą pabėgėlių klausimams, palaipsniui sukurti Europos pasienio policiją, organizuoti bendrą Europos programą pabėgėlių integracijai. Žinoma, integracijos pavyzdžiu bus Vokietija ir Prancūzija, kur ne pabėgėliai integruojasi į prancūzų ir vokiečių nacijas, o šios nacijos integruojamos į pabėgėlius.

Pensijos Prancūzijoje ir Lietuvoje skiriasi 5-10 kartų, bet, kažkodėl, naujasis Fiureris Makronas niekur nepaminėjo apie pensijų sulyginimą ES, juk į Briuselį deleguotų klerkų algos jau senai suvienodintos ir jie visi penimi iš vienodo dydžio ir tūrio lovio šiame ES „Gyvulių ūkyje.“ Sovietinė imperija, šiuo požiūriu, buvo daug teisingesnę. Pensijos ir atlyginimai visoje teritorijoje buvo vienodi.

Makrono kalboje nepamiršta parama Afrikai, to juodo pigmento, skirto europiečių perdažymui, šaltiniui. O juk tokį europiečių „perdažymą“ numatė dar suvienytos Europos tėvas Kudenchove Kalergi, kuris irgi, kaip ir Manuelis Makronas, buvo masonas ir Rotšildų protežė. Be to Prancūziją slegia jos kolonijinė praeitis ir su tuo susiję įsipareigojimai, kurių Rytų europiečiai neturį.

reklama

Makronas paminėjo jaunimą, kurie jo žodžiais, minimum šešis mėnesius turi pabuvoti kitoje Europos šalyje, o studentai turi kalbėti minimum dvejomis kalbomis iki 2024 metų. Kaip dabar bus su anglų kalba po Brexit, ar ji bus įtraukta į privalomų jauniems europiečiams kalbų sąrašą taip ir liko neaišku.

Iš esmės Makronas nieko naujo nepasakė. Visa tai buvo jau daug kartų kalbama, tik dar niekas nesiryžo to suformuluoti, kaip prezidento programos. Makronas paskelbė naujo politinio eksperimento pradžią. Jame nėra nieko apie nepriklausomų valstybių sąjungą. Eksperimentas numato visų standartizaciją pagal „pavyzdingų“ europiečių lekalą ir atskirti nestandartizuotus europiečius – antrarūšius, gyvenančius „neliberaliose“ demokratijoje. Naujas totalitarinio liberalizmo konclagerio projektas užgimė, jį pagimdė Rotšildų tarnas.

Elektroninis konclageris

Šį penktadienį Taline prasidėjo ES šalių lyderių pasitarimas skirtas elektroninio ES konclagerio kūrimo projektui. Čia dalyvavo pasak die Welt ir „Latvijos prezidentė ES-partnerė Dalia Grybauskaitė“ ( Wahl gewonnen, vier weitere Jahre im Kanzleramt: So liest man die Fakten bei den EU-Partnern, und die meisten sind damit sehr zufrieden. „She will manage“, sagt die lettische Präsidentin Dalia Grybauskaite.)

DK4o_eBWsAEaEuB.jpg

Viskas kaip iš natų: savaitės pradžioje transnacionalinių bankų statytinis Makronas rėžia pamatinę euroreicho tautų konclagerio statybos projektą, o į savaitės pabaigą susirenkama tartis, kaip organizuoti šio konclagerio elektroninę asaugą. Visa tai pakeis seną 3 reicho įrangą su spygliuotomis vielomis ir šunimis. Elektroninė konclagerio įranga yra daug tobulesnė ir patikimesnė ir leidžia kontroliuoti kiekvieno individo visas gyvenimo sferas.

Susirinkę Taline ES lyderiai puikiai supranta, kad šiuo metu Makrono „vedybos“ su Merkel sunkiai įmanoma, nes Merkel Bundestage neturi nei daugumos, nei aiškių koalicijos perspektyvų. Be to jos galimi koalicijos partneriai nepritaria kai kurioms Makrono iniciatyvoms. Merkel vos pasibaigus Bundestago rinkimams jau praminta „šluba antimi“. Nors kas žino, ką dar pademonstruos Rotšildų fokusininkas Makronas iš po savo kepurės, kad šitą antį pastatyti ant kojų.

Šaltiniai:

http://eirus.net/macrons-eu-program/

http://www.dw.com/ru/меркель-поддержала-предложения-макрона-о-реформах-ес/a-40735867

http://lebionka.blogspot.lt/2017/02/oncetverikova-migracijos-krize-europoje_19.html

http://sauksmas.lt/valentinas-katasonovas-panamos-skandalas-ir-slaptas-davoso-2016-planas.html

http://lebionka.blogspot.lt/2017/05/elektroniniu-pinigu-konclageris-video.html

https://www.welt.de/politik/ausland/article169180469/Frankreich-im-Rampenlicht-Merkel-wird-ausnahmsweise-konkret.html


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
10   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 2

2. Anonimasneabejinga 1 0
2017-09-30 10:48:21

negi grybauskaite dar suspejo ir Latvijos prezidente tapti

1. Laurynas 0 0
2017-09-30 12:55:00

Lietuvos vyrglavlesbė p-Rezidentė - ne tik Lietuvos ir Latvijos, bet ir viso Pasaulio Prezidentė!

Kaip ir jos kolega iš Chazarijos-Ukrijos kaganato - Petia Valcmanas (pagal žmoną - Porošenka).

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают