Studentės medikės žudiko teismas Vokietijoje, „pabėgėlių“ integracija jau sukelia vietos gyventojų fizinį pasipriešinimą

Algimantas Lebionka
+ 7 - 0
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://lebionka.blogspot.lt/2017/09/studentes-medikes-zudiko...
7535-09-18 (2017 г.), читали 2104
0

freiburg-maria-l-afghanischer-taeter.jpg

„Kaltinamas žmogžudyste ir išprievartavimu afganas pabėgėlis Huseinas K. pripažino savo kaltę ir pareiškė užuojautą aukos šeimai“, - sakoma Vokietijos spaudoje apie teismą Freiburge.

Piotr Cywiński portale wPolytice apie šį įvykį rašo: „Iš pradžių gėrė. Du buteliai degtinės ir daug alaus. Gėrė keturiese. Ir rūkė marihuaną. Po to Huseino K. kolegos išsivaikščiojo. Jis dar norėjo eiti į diskoteką, bet durininkas jo neįleido. Jis sudirgęs. Kada jis ėjo stadiono takeliu, pro šalį važiavo kažkokia mergina. Spyrė į jos dviratį. Pargriuvo. Šaukė. Kad nutildyti ėmė ją smaugti. Pirma rankomis, po to šaliku. Kai ji jau buvo mirusi, jis pamatė, kad tai graži mergina.

„Aš pagalvojau, kodėl neturėti sekso su lavonu“, - liudijo vėliau.

Santykiavo su ja. Po to nutempė į šalį ir įmetė į upę. Žemyn galva. Nežinojo, kad ji vis dar buvo gyva. Kaip parodė abdukcija, pas jo auką ant kūno buvo stiprūs sumušimai, tačiau mirtis ją ištiko dėl paskendimo. Medicinos studentė Marija L.neturėjo jėgų išplaukti...“

reklama

Tai įvyko prie Schwarzwald miesto stadiono ant Dreisam upės kranto. 60 tyrėjų dalyvavo tyrime. Nustatyta, kad 19 metų studentė spalio 15 dieną naktį grįžo dviračiu 2.37 valandą iš studentų vakarėlio. Iki namų ji neatvažiavo, o buvo išprievartauta ir paskandinta Dreisam upėje. Skrodimas parodė, kad mirties priežastimi buvo paskendimas. Upės vagoje buvo surastas juodas šalikas su įtariamojo nusikaltėlio DNR, kurios duomenų nebuvo Vokietijos paieškų sistemose. Be to gervuogių krūmuose buvo atrasti 18,5 сm ilgio anglies juodumo plaukai.

Tramvajaus linijos kameros užfiksavo jauną vyrą „išsiskiriantį gana efektyvia šukuosena“.

Įtariamojo DNR sutapo su DNR atrasta ant upėje rasto šaliko ir krūmuose rastų plaukų.

Gyvenimo ironija tame, kad Marija L. laisvalaikiu savanore dirbo pabėgėlių stovykloje, iš jos kaip tik vėlai vakare važiavo dviračiu namo. Ir dar, jos tėvas teisininkas užėmė aukštas pareigas ES struktūrose, užsiėmė „pabėgėlių“ klausimais, o „nepilnametis“ žmogžudys buvo „auginamas“ vokiečių šeimoje.

Piotr Cywiński rašo: „Huseinas K. gailisi. Jeigu galėtų „sugrąžinti laiką atgal“. Liudinikai pasakojo, kad jis elgėsi agresyviai, prie moterų kibo bare.

Vėliau paaiškėjo, kad Heseinas K. Graikijoje jau buvo nuteistas dešimčiai metų kalėjimo už jaunos moters užpuolimą, apiplėšimą ir pasikėsinimą nužudyti. Ją numetė nuo uolos. Jo auka per stebuklą išgyveno. Sėdėjo 2,5 metus. Ji išlaisvino lygtinai ir jis turėjo praeiti integracijos kursą. Jis dingo ir buvo išduotas orderis jo suėmimui, bet tuo metu jis jau buvo Vokietijoje. Čia jis antrą kartą tapo „pabėgėliu“, „nepilnamečiu“, 19 metų. Tyrimas parodė, kad jam gerokai virš dvidešimties.

Jeigu įsiklausyti į kai kurių Vokietijos politikų balsus šio proceso metu, yra dvi aukos. Viena iš jų – žvėriškai nužudyta mergina, antra... pats Huseinas K. Tokią gynybos linija rėmėsi ir jį gynęs advokatas Sebastianas Glathe: kad jis kilęs iš šalies apimtos karinio konflikto, turėjo sunkią vaikystę, blogus santykius šeimoje, skurdo, neturėjo perspektyvų, buvo nusivylęs...

Kanclerės Angelos Merkel Europai primestos migracinės politikos gynėjai žongliruoja skaičiais: vien tik Bavarijoje per pirmą 2017 metų pusmetį įvykdyta 685 išprievartavimai, beveik 50%, bet imigrantai, neva, įvykdė „tiktai“ 126 išprievartavimus. Tai stulbinanti demagogija. Pirmiausiai, Bavarijos statistika neapima tų užsieniečių, kurie jau turi vokiškus dokumentus, patvirtinančius asmenybę, reiškia – jie „Vokiečiai“, antra, neatskiriami atvykėliai iš kitų ES valstybių ir atvykę „iš kitų kultūrų“ iš už ES ribų. Trečia – bendras skaičius iš užsienio kilusių žmonių skaičius Vokietijoje yra 10 milijonai iš 82,2 milijonų VFR gyventojų. Migrantų nusikalstamumas Vokietijoje dvigubai didesnis negu vokiečių. Ir paskutinis klausimas: net pagal oficialius duomenis, pateiktus prieš kelias dienas Bavarijos VRM ministro Jochimo Herrmanno, dažnis išprievartavimų ir seksualinio charakterio užpuolimų ant moterų, kuriuos įvykdo „pabėgėliai“ per pirmą pusmetį išaugo 91 procentais.

reklama

Nebus jokio perdėjimo, jeigu pasakyti, kad šiuo metu nėra dienos Vokietijoje be šių siaubingų „kultūrinio praturtinimo“ faktų, kuriuos, kaip taisyklė, vietinės MIP vadina kitokiais žodžiais.

Praėjusį savaitgalį, mažame miestelyje Hirschaid Kalnų Frankonijoje (Oberfranken), grupė jaunuolių iš Irako ir Sirijos, ieškančių prieglobsčio, užpuolė tris mergaites nuo 13 iki 17 metų. Vieną iš jų jie nutempė po tiltus, graibė, kišo pirštus į makštį, anusą...

Festivalio apsaugos tarnybos sugebėjo sulaikyti du nusikaltėlius, tačiau vėliau juos išlaisvino. Kiek vėliau policijai pavyko sulaikyti šešis įtariamuosius, kas, tačiau, nenuramino situacijos; vakare įvyko mūšis tarp vokiečių su pabėgėliais, prašančiais prieglobsčio, kuriame dalyvavo virš šimto žmonių.“

Tai vienas iš nedaugelio vokiečių pasipriešinimo atvejis. Vokiečiai savo atsiliepimuose MIP dažnai klausia, kas dar turi įvykti?

Portale Pi-news yra visa „pabėgėlių“ nusikaltimų rubrika. Jie vyksta kiekvieną dieną, vienas už kitą baisesni. 

Bad Kreuznach mieste įvyko atėjūnų „pabėgėlių“ pjautynės su vokiečių jaunimu. Po to miesto valdžia nutarė uždrausti lankytis parke nakties metu. Tai pirmoji No-go zona Vokietijoje.

merkel01-1-696x385.jpg

Už visą tai vokiečiai turi būti „dėkingi“ Vokietijos naikintojai Angelai Merkel. Ketvirtoji jos kadencija kanclerės poste pribaigs Vokietiją, pribaigs ir ES – Rotšildų kagalo projektą. Gal ir gerai, gal tada išliks Lietuva ir lietuvių Tauta?

Šaltiniai:

https://wpolityce.pl/swiat/358039-biedni-i-sfrustrowani-po-kolejnym-wstrzasajacym-gwalcie-w-niemczech-dochodzi-do-buntow-ludnosci

https://lebionka.blogspot.lt/2016/12/kol-angela-merkel-buciuovosi-jos.html?m=0

http://www.pi-news.net/weltstadt-mit-schmerz-vergewaltigung-mitten-in-muenchen/

http://www.pi-news.net/category/einzelfaelle/


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
7   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают