Antrojoje „Laisvės TV“ projekto R.I.T.A laidoje vėl šaudoma tuščiais šoviniais

Anonimusas
+ 8 - 1
Автор: Durnių Laivo Kapitonė
Источник: http://ldiena.lt...
7535-09-14 (2017 г.), читали 2361
1

R.I.T.A. Delfyje rašo, jog "Kęstučiui Pūkui ar kitiems Seimo nariams patalpų valymo
programos mokinai teikia įvairias paslaugas"

R.I.T.A. Delfyje rašo, jog "Anužienė  nepasiekiama nei telefonu, nei per sekretorę, nei atstovą spaudai, nei per gimines."

Kad patalpų valymo programos mokinai valė Seimo nario Kęstučio Pūko namus Laimutė Anužienė kolegoms prisipažino pirmajame susirinkime po keturis mėnesius trukusios jos ligos.

Ką projektui sako Pūkas? Va ką: "Niekas mano namų nevalė, jokios studentės jokios praktikos neatlikinėjo ir nieko nebuvo“, – teigė jis.

Kad nemokamos paslaugos buvo teikiamos įtakingiems valdžios asmenims, Seimo nariams, ir tai įprasta praktika – pripažįsta  kai kurie mokyklos darbuotojai. Tikrai yra daug artimos aplinkos žmonių, labai daug giminaičių, grupiokų, klasiokų, Seimo narių giminaičių. Ir kiekvienas Seimo narys, ministras atvesdavo žmonių, kuriems reikia darbo, ir jie tą darbą gaudavo. Nesvarbu, koks tavo išsilavinimas, svarbu per ką tu atėjai.“ - pripažįsta  kai kurie mokyklos darbuotojai

reklama

Vyksta „Laisvės TV“ projekto R.I.T.A antrosios laidos tęsinys. Persekiojama Anužienė: - Delfyje, R.I.T.A.-  Anužienė jau turi naują darbą.

Dabar paanalizuojam ,,Laisvės TV,, antro projekto eigą ir rezultatus. Persekiojama kažkokia Anužienė nors yra paminėti:

  • Seimo nariai (???)
  • Įtakingi valdžios asmenys (???)
  • Seimo narių giminaičiai (???)
  • ministras (???)

Kodėl nėra paminėtos ministrų Seimo narių Seimo narių giminaičių ir įtakingų valdžios asmenų pavardės? Kas su projektu vyksta? Projektas pavardes žino, bet sąrašą laiko stalčiuje su tikslu šantažuoti ministrus Seimo narius Seimo narių giminaičius ir įtakingus valdžios asmenis? Galima tokia prielaida.

Keistos pastangos sergančiame miške paimti ir bandyti nupjauti vieną medį kai serga visas miškas. Tai juk sisteminiai dalykai - Lietuvą vis dar valdo komunistai... KGBistai-rezervistai... Įslaptintieji KGB bendradarbiai.

Matau reikia pvz:

- Štai Grybauskaitė Burokevičiaus partinės mokyklos fukcionierė o balsus per Grybauskaitės rinkimus skaičiavo Burokevičiaus partinės mokyklos aspirantas Vaigauskas.

Sistema veikia vis dar nepriekaištingai. Nematot per medžius miško?

Dar pvz? ėLėRTėHąDė. Dirba dauguma senų sovietinio raugo kadrų. Nu Miliūtei pasakoti nereikia? Šeimyninė ranga- Lapėnienė Lapėnaitė Lapienis. Man kažkodėl atrodo jog jie giminaičiai. Tapinas ėLėRTėHąDė veda kažkokią š... laidą "Auksinis protas" ar tai "Auksinis balsas" Pasakojama jog sovietmečių LRT vadovavo žmogus pavarde Tapinas. Koks mielas sutapimas.

Anūkas Nr.1 kurį jo Senelis prakišo į partijos lyderius ir iškart į Europarlamentą. Mano galva Alytaus konservatoriams buvo parodytos jų bendradarbiavimo su KGB bylos ir pasakyta už ką balsuoti. Kito paaiškinimo neturiu. Kas galit paneigti?

reklama

Masiulis? Kur dingo Masiulis ir pinigai? Masiulis ėmė pinigus sau? Nejuokinkit. Sistemai ėmė. Ir sistema jį gina. Saugo. Net žurnalistai neužsimena apie jį.

Sistemą judinkit. Reikėjo 1991 metais iškirsti visą mišką. Juokinga kai šiandien bandoma viduryje miško nukirsti vieną sugedusi medį aplinkui paliekant sergančius. Nieko nebus. Ir ne veltui nelojalus Seimas įslaptino KGB bendradarbius 75 metams.

Tai yra pagrindinė Lietuvos liga. Ir ji labiau grąužia iš vidaus. Dar 75 metus.

O juk Seimas bet kada tuos sąrašus gali paviešinti. Arba mes referendumo būdu turim pareikalauti Seimo tų pavardžių paviešinimo. Tikrai...

O  R.I.T.A.? Kažkokia Anužienė kuri turėjo būti atleista prieš 30 metų... Fe tas jūsų tyrimas. Juk jei žurnalistas ar "žurnalistas" neina nekovoja prieš sistemą - jis irgi yra sistema. Berods Jakilaičio žmona yra įdarbinta URM atstove spaudai. Koks sutapimas. Koks atsitiktinumas. Juk Edma aštrius klausimus uždavinėdavo Linui studijoje? Linas net bijodavo eiti pas Jakilaitį į studiją. Juokauju. Jakilaitienė žinoma laimėjo konkursą į pareigas.

Neabejoju.

Kaip pavadinti "žurnalistą" uždavinėjanti iš anksto suderintus klausimus Prezidentūroje? Šiukšle? Kenkėju? Priešu? Mulkiu? Man tai jie tokie "žurnalistai" šlykštūs... Kažin kaip jie jaučiasi derindami leidžiamus užduoti klausimus Jos Dydenybei. Juk jūs atskiriate kokie klausimai buvo suderinti? Ir tada tampa aišku kodėl nėra organizuojamos spaudos konferencijos su užsienio žurnalistais - tiems nepakiši suderintų klausimų.

Ir pabaigai Majakovskio eilės. Na tas kur nusišovė nusivyles socializmo perspektyva. O gal priputes alkoholio:

             LENINAS IR PARTIJA
Visi mūsų žodžiai
          net reikšmingiausi,
it rūbas
        gyvent amžinai nepratę.
Naujai tegul spindi,
        Aš to reikalausiu,
Didingiausias žodis-
        PARTIJA
Vienetai!
       Kas jie?
              Ko jie verti?
Vieneto
      nė cypiant
                nepastebėsi.

Tai buvo mano nuomonė. Nereikia žiūrėti vienetų: anūžienių masiulių gabrielių pumprickaičių.

PARTIJA. Arba susivienijusi buvusiųjų gauja vis dar valdo Lietuvą. Savo ir tik savo naudai. Nereikia pastebėti vienetų, kaip sakė Majakovskis...


88% Плюс 88% Plus
12% Минус 12% Minus
8   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. Laurynas 1 0
2017-09-14 22:05:49

Durnalistai ir presstitutės - PAGRINDINIAI valdžiagyvių išgamų sąjungininkai ir priedanga.

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают