DELFI-o pirmasis žurnalistinis tyrimas pavadinimu R.I.T.A patiria nesėkmę!

Anonimusas
+ 21 - 0
Автор: Durnių Laivo Kapitonė
Источник: http://ldiena.lt...
7535-09-07 (2017 г.), читали 1444
0

Bendradarbiaudamas su R.I.T.A, DELFI-o pirmasis žurnalistinis tyrimas patiria nesėkmę. Tai įrodo daugiausia laikų surinke anoniminiai ir registruoti komentarai...

Kada propagandistai supras, jog meluojant neįmanoma įgauti pasitikėjimo? Kodėl Lietuvos propagandistai veikia 37-ųjų Lenino NKVD metodais? Juk dabar informacinė terpė visiškai kita. Nu apgausit kokį senolį stebinti Pasaulį per ėLĖRTėHąDė?

O kiek iš jūsų propagandos juoksis? Baikit... Nu prašau... Rašykit TIESĄ.

p-Rezidentė. Nu nebūk išdidi. Išeik. Pakalbėk su Pavaldiniais. Paklausk ką jiem skauda. Gal jiems tik to žodžio trūksta. Nevėlu - išeik iš Rūmų. Pakalbėk. Juk ir jie LIETUVOS PILIEČIAI. Ir jie gali turėti kažkokia savo nuomonę. Paguosk badaujančius prie tavo Rūmų. Negi tau pranešė, jog tai putlerio agentai ir patikėjei?

reklama

"Valstiečiams" - stabdykite kalbas ir užmojus didinti Karo ministro karo ūkio finansavimą. Skaitykit ką sako medikai - padvigubėjo vaikų sergančių tuberkulioze...

Įvardinkit prioritetus mediciną švietimą ir policiją. Nu o Karo ministrui - kas liks. Juk tiberkulioziniai vaikai nebus reikalingi Karo ministrui... Juk tai jūsų vaikai ir anūkai mokyklose šokiuose festivaliuose troleibusuose gali užsikrėsti tuberkulioze. Negi tai nesvarbiau už mistinį RŪSAS PUOOLA? Tuberkuliozė jau čia. Jūs jau kvėpuojate orą su tuberkuliozės sukėlėjais. Jaučiate? Ne? Ir jūsų vaikai dar nejaučia...

"Valstiečiams" - Liepkit kokiai sekretorei ar sekretoriui  pagaliau parašyti tą laišką ES komisijai dėl laikrodžio rodyklių sukinėjimo.

Dauguma Lietuvos prieš laikrodžių sukiojimą. Dabar. Šiais metais. Jei Anūkas Nr.1 su savo kompanija einančia už laisves Alkoholiui išpirdolins jus iš valdžios - liks bent geras prisiminimas apie jus. Užsiimkit laikrodžio rodyklių sukiojimu - atkeiskit. Juk reikia tik parašyti laišką. Nesvarbu, kad tai įvyks tik po keturių metų - paskui laiko neturėsit... Riesitės prie lovio. Paprašykit sekretorės laišką parašyti dabar. Nedelsiant.

Tiems kam mažai vakaro - galit atsikelti anksčiau. Bus trumpesni rytas, o ilgesnis vakaras. Darbo laikus galit suderinti su darbdaviais ir pradėti darbą anksčiau ar vėliau. Be rodyklių sūkiojimo.

Ačiū. Vaikų mokinių karvių ir avių vardu dėkoja Durnių Laivo Kapitonė.

R.I.T.A - Aš stebėsiu jūsų tyrimus.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
21   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают