Susiformavo dar viena paralelinė Lietuva – policininko Skvernelio

Algimantas Lebionka
+ 11 - 0
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://lebionka.blogspot.lt/2017/09/susiformavo-dar-viena-pa...
7535-09-05 (2017 г.), читали 1506
0

https://3.bp.blogspot.com/-Fd7GSi9MEbI/Wa2X3JG49EI/AAAAAAAAFlw/vcHp9sEEsyUFJVyoDlwzzRchWmJLf_zXgCEwYBhgL/s1600/geldstreudelJPG-324x235.jpg

Buvo tokia baikė: Kiek reikia policininkų, kad įsukti elektros lemputę? Atsakymas - penkių. Ant stalo pastatoma taburetė, ant jos užlipa skvernelis, atsiprašau, policininkas. Tada kiti keturi ima ratu sukti stalą.

Lygiai tiek pat policininkų reikėtų, kad normaliai vadovauti vyriausybei, taigi, penkių skvernelių.

Vienas – turėtų normalaus žmogaus veidą, kitas protą, trečias iškalbą, o ketvirtas liežuvį, kad laižyti prezidentei užpakalį, nes, kai viską tenka atlikti vienam policininkui – išeina premjero parodija.

reklama

Šiandien Skvernelis per Lietuvos ryto televiziją žiebė eilinį policininkišką bajerį: Lietuvoje atlyginimai auga, o lietuviai skundžiasi, nes lietuviai įpratę skųstis, tokia jau, suprask, netikusi tauta tie lietuviai, nuolatos skundžiasi.

O gal tauta normali, o policininkas nenormalus, kas galėtų paneigti? Ekonomika, mat, ne elektros lemputes sukinėti. Ne bananu švaistytis.

Lietuvių tauta, skirtingai nei Svernelis – moka skaičiuoti. Pabrango viskas 3 ar daugiau karto per kelis metus, susilygino Lietuva su visa Europa kainomis, o atlyginimai: Skverneliui pakilo 800 eurų, o man pensija –  vos keliais. Tai kuris iš mūsų kvailas? Žinoma, kad aš, kad tokie skverneliai premjerais tampa. O kuris iš mūsų svoločius – žinoma Skvernelis, kad visus lietuvius kvailiais skaito.

images%2B%25282%2529.jpg

Suprantama, nereikia skųstis, reikia, kaip protėviai: su šakėmis ir spragilais visus pusglušius skvernelius po kibeni mat išvaikyti už tokias kalbas, suginti į tą jų paralelinę Lietuvą, kur vieni skverneliai gyvena, tegul ten, po penkis, lemputes sukinėja.  


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
11   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают