Austrijos valdžia apsitveria tvora nuo teroristų

Algimantas Lebionka
+ 8 - 0
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://lebionka.blogspot.lt/2017/09/austrijos-valdzia-apsitv...
7535-09-03 (2017 г.), читали 818
0

https://3.bp.blogspot.com/-yDRN7_VPEKM/WaxZXvqOWuI/AAAAAAAAFkQ/DREYYpSGg0UsDvDCoTPwY5-T7ejJ1vxugCLcBGAs/s1600/Anti-Terror-Mauer-zeigt-die-schaebige-Doppelmoral-FPOe-Chef-Strache-story-586664_630x356px_86cb73d76b7600699e049407d5f5ab47__ballhausplatz_2_jpg.jpg

Vengrijos patriotas Viktoras Orbanas stato tvoras, kad apsaugoti savo tautą, o Austrijos ir Lietuvos valdžia stato tvoras, kad apsaugoti nuo teroristų tik pati save – brangiuosius.

Lietuvos premjeras Saulius Skvernelis, kuris su prezidente Dalia Grybauskaite nutarė už mus visus įsileisti į Lietuvą „pabėgėlius“- teroristus, nedelsiant aplink savo darbovietę įrengė betoninius stulpus, kad apsisaugoti nuo jo vežamų teroristų.

Normalios psichikos žmogus, pavyzdžiui Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas. elgiasi kitaip, jis tvoromis aptveria ne savo-mylimojo darbovietę, o visą šalį, kad tų „pabėgėlių“- teroristų nebūtų nei kvapo, kad visiems būtų saugu. Taip elgiasi ir Lenkijos valdžia, kuri neįsileidžia į šalį potencialių islamo teroristų - „pabėgėlių“ - nei vieno!

reklama

images.jpg

Pastarosiomis dienomis paaiškėjo, kad ir kitų ES valstybių, kurios sutinka masiškai priimti tuos „pabėgėlius“, valdžios rūpinasi tik savo nuosavu saugumu, o ant piliečių saugumo jiems nusišvilpti, kaip tam Briuselio berniukui.

Austrijos liaudies partijos vadovas (FPÖ) Strache pasipiktino „antiteroristinės sienos statyba“ Vienoje prieš prezidentūros pastatą, kas, jo nuomone, „rodo dvigubų standartų taikymą“.

Austrijos „Krone“ duomenimis, siena bus 80 centimetrų aukščio, metro pločio ir 100 metrų ilgio.

Haincas Kristianas Strache žodžiais valstybės vadovas dabar galės pasislėpti už tvoros nuo migrantų, kuriems jis laiko atviras sienas. „Tai dvigubi standartai,“ - pasakė ji.

„Tuo metu, kai Viktoras Orbanas pastatė pasienyje tvorą, kad apsaugoti savo tautą, Austrijos federalinė vyriausybė stato sieną tik sau“, - pažymėjo FPÖ pirmininkas. Jo nuomone, yra „didesnis terorizmo pavojus iš radikalaus islamo pusės yra didesnis, negu buvo anksčiau pripažįstama“.

Strache pasakė, kas „reikia žiūrėti į problemos esmę, o ne kovoti su pasekmėmis. Jis pareikalavo tuojau pat išsiųsti iš Austrijos visus nelegalius imigrantus ir ekonominius „pabėgėlius“, „kuriuos traukia dosnios finansinės išmokos“. „Piliečiai ir turistai irgi turi teisę į asmeninį saugumą“, -pasakė jis.

Šaltinis:

http://www.krone.at/oesterreich/anti-terror-mauer-zeigt-die-schaebige-doppelmoral-fpoe-chef-strache-story-586664


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
8   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают