Britų taryba kartu su galimai teroristo Sorošo finansuojamu Atviros Lietuvos fondu (ALF) Lietuvoje diegs Britanijoje paplitusį antisemitizmą? (tęsinys)

Algimantas Lebionka
+ 24 - 1
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://lebionka.blogspot.lt/2017/09/britu-taryba-kartu-su-ga...
7535-09-03 (2017 г.), читали 1140
0

https://1.bp.blogspot.com/-HZuMuRgYkW8/Waq4VGy9rkI/AAAAAAAAFjE/FyOfbR4iTj03VxlBSVb96m5k1NL3kvqmQCLcBGAs/s1600/b6e66b5742ea4947bc4b71c29c10f6ad.jpeg

Pradžia. 

Apie galimai teroristo Dž.Sorošo finansuojamos organizacijos „Atviros Lietuvos fondas“ (ALF) rengiamą diskusijų festivalį Birštone, rugsėjo 8-9 dienomis, renginio anonse sakoma: „Diskusijų festivalį inicijuoja ir organizuoja Atviros Lietuvos fondas, Britų taryba, Šiaurės ministrų tarybos biuras Lietuvoje, bankas „Swedbank“. Partneriai – Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institutas, Lietuvos jaunimo organizacijų taryba.

reklama

Įdomu, kokių tikslų Lietuvoje siekia „Britų taryba“, čia organizuodama festivalius kartu su Sorošo organizacija? Tikriausiai, bandys perduoti ir realizuoti savo valstybės Brexit patirtį, o gal jie pamokins lietuvius, kaip čia įdiegti Britanijoje paplitusį antisemitizmą?

Antisemitizmas Didžiojoje Britanijoje

Šiais metai atlikti sociologiniai tyrimai parodė, kad 64% Britanijos žydų skaito, kad valdžia nesusitvarko su šalyje augančiu antisemitizmu. Todėl trečdalis šios šalies žydų bendruomenės narių svarsto galimybę emigruoti.

Kas yra jų baimės priežastis? Pagrindiniu pavoju jie įvardina islamizmą. Taip atsakė 79 procentai respondentų, 48 procentai jų, tai įvardina didžiausiu pavojumi.

Islamizacijos priežastis – masinė musulmonų migracija į Didžiąją Britaniją.

Tai ko lietuvius gali išmokyti Britų taryba kartu su musulmonų migracijos į ES organizatoriaus Sorošo finansuojamu ALF. Tikriausiai, jie Birštone dalinsis antisemitizmo diegimo patirtimi?


96% Плюс 96% Plus
4% Минус 4% Minus
24   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают