Dabar Lietuva dirba viso pasaulio labui

Ekspertai.eu
+ 6 - 0
Автор: Ekspertai.eu
Источник: http://www.ekspertai.eu/dabar-lietuva-dirba-viso-pasaulio-la...
7535-08-31 (2017 г.), читали 1548
0


Konservatorių bendruomenės atstovai: Andrius Tapinas ir Monika Garbačiauskaitė-Budrienė. Nuotr. facebook.com

Konservatorių laisvės Pikniko organizatorius ir intelektualaus humoro kūrėjas Andrius Tapinas įsižeidė dėl dainos pavadinimu „Rusai vėl puola“, kurią atliko Lietuvos pop atlikėjai Deivydas Zvonkus ir Stano (muzika kito kompozitoriaus).

Man kaip buvusiam dainos herojui perklausius Zvonkaus ir Stano dainą „Rusai vėl puola“ turbūt reikėtų kaip nors subtiliai ir ironiškai pakomentuoti.

Bet gal pasakysiu paprasčiau.

reklama

Stanislavas Stavickis ir Deivydas Zvonkus - su šita daina parodėte, kad esate naudingi idiotai, kurie durnumas matuojamas metric fuctons, ir pirmeji Lietuvos pop kultūros kvislingai (pasiguglinkit). Su tuo ir sveikinu.

Ir jeigu cypsite teisindamiesi, kad čia ironija, tai pasiimkite tokią ironiją, susivyniokite į tūtelę, įsikiškite į vieną vietą ir laikykite ten, kol kas nors pakvies jus koncertuoti. Kitaip tariant, ilgą laiką. Per tą laiką galite pabadauti su savo bendražygiais Daukanto aikštėje“, - socialiniuose tinkluose patarė konservatorių bendruomenės atstovas.

Ekspertai.eu primena, kad dėl minėtos bado akcijos prie Prezidentūros, apibendrintos biografijos NKVD gaisrininko (vėliau tremtinio) duktė, kolaborantė, Lietuvos Nepriklausomybės priešininkė, komunisto Mykolo Burokevičiaus bendražygė, Rusijos Federacijos valstybės paslaptis, fotosesijų su vaikučiais ir karine technika fanė, Konstitucijos garantas, daugelio tautinių ir tremtinių renginių dalyvė bei gerųjų iniciatyvų iniciatorė LR prezidentė D. Grybauskaitė patiria konkrečių nepatogumų – ji jau negalėjo savo rezidencijoje priimti aukšto svečio iš Portugalijos ir šalies vadovei tai teko padaryti Kauno įgulos karininkų ramovėje (apie tai skelbta publikacijoje „NATO vadavietės Vilniuje Portugalijos prezidentas dėl objektyvių priežasčių neaplankė“).  

Įžeista pasijuto ir savo nuomonę apie naująjį hitą išsakė ir žmones pagal išvaizdą skirstanti nepriklausomo konservatorių portalo delfi.lt redaktorė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė.

reklama

Pasak moters, „dainoje atkartojami klasikiniai trolių naratyvai“.

Pritariu Andriui: dainoje atkartojami klasikiniai trolių naratyvai. Jei besikartojantys girti balvonai klipe būtų atmiešti Rusijos ginkluotės, kuri po savaitės bus išrikiuota už mūsų sienų, vaizdais, gal nebūtų taip juokinga“, - teigia M. Garbačiauskaitė-Budrienė.

„Naudingi idiotai“ – pamėgtas konservatorių bendruomenės išsireiškimas, apibūdinantis tos bendruomenės gebėjimus.

Tačiau dabar viešojoje erdvėje populiarėja kitas išsireiškimas – „globalūs idiotai“, kuris, pasak žinomų kalbotyros specialistų, labiau tinkamas įvardinti konservatorius, negu „naudingi idiotai“, nes visas naudingumas jau išnaudotas Lietuvos labui. Dabar Lietuva dirba viso pasaulio labui.

Keli susiję:

M. Garbačiauskaitė-Budrienė: na ir pati dama, neslėpkim, baisoka

Konservatorių rasistinis mąstymas nėra piktas – jis nuoširdus  

Istorikas sukritikavo garsų Lietuvos humoristą už jo savitą istorijos išmanymą   

V. Popandopulos prašymu ekspertai.eu pateikia paaiškinimus dėl UAB „Delfi“ skundo 

NATO vadavietės Vilniuje Portugalijos prezidentas dėl objektyvių priežasčių neaplankė 

Monika Garbačiauskaitė-Budrienė: R. Tuminas iš savo pasisakymų man panašus į naudingą idiotą

P. S.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
6   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают