Feministės virsta islamistėmis. Smegenų apsivertimas Europoje. 1 dalis

Algimantas Lebionka
+ 7 - 0
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://lebionka.blogspot.lt/2017/08/feministes-virsta-islami...
7535-08-07 (2017 г.), читали 1309
0

https://1.bp.blogspot.com/-KNJDHmr4gRs/WYXOCXZHO_I/AAAAAAAAFF4/iZ9OBSYNlJEzhuZQ4G4Xqm6VG4464wxwACLcBGAs/s1600/2676.jpg

Esame liudininkais, kaip paskui sionistinės bankų oligarchijos dolerį ant pilvo šliaužioja Europos elitas, politikai, jų sukurti feministinis ir LGBT judėjimai. Feministėms jų vadeliotojai įsakė tapti islamistėmis, o sodomitams - vahabitais? O kodėl ir ne! Sirijoje juk nesenai buvo nufotografuoti keli “koviniai pederastai”.

Džulio Meotti portale „Gatestone“ prieš kelias dienas paskelbė apžvalgą apie tai, kaip „Europos miestus praryja šariatas“. Jame autorius nupiešė tikrovišką šariato įsigalėjimą Europoje paveikslą, bet neatsakė į klausimą, kodėl taip lengvai vyksta ši beprotystė, kodėl valdantis oligarchatas neorganizuoja pasipriešinimo šiai maro bacilai, o priešingai, visaip blokuoja bet tokį pasipriešinimą ir proteguoja Europoje islamą su visais jo išsigimėliškais ir anticivilizaciniais atributais. Šiuo savo straipsneliu aš noriu pratęsti autoriaus pradėtą ir nebaigtą mintį ir pasiaiškinti, kas visa tai valdo ir organizuoja šitą beprotybę Europoje. Todėl šis mano straipsnelis ir sudarytas iš dviejų dalių – pirmoji skirta pačiam islamizacijos faktui, o antroji šios bacchanalijos priežasčiai, jos varomajai jėgai.

reklama

Tikriausiai medicina nėra dar pilnai identifikavusi tokio susirgimo, kaip smegenų apsivertimas, kurį mes stebime Europoje, bet jo simptomų pilna supuvusios ir perpuvusios į kompostą Vakarų visuomenės gyvenime. Kas gali būti labiau liguisto už islamistėmis tampančias feministes?

Globalistų valia feministės, LGBT, antifa, kairieji, kovotojai prieš islamofobiją ir islamistai atsidūrė vienoje barikadų pusėje, kartu su jų hidžabais, nikabais, parandžomis, barzdomis ir kitokiu vahabistiniu šlamštu.

w1056h594fill.jpg

Užkrėtimo vahabizmu pradžia

Po to, kai globalizmo sukurtos islamo teroristų gaujos, finansuojamos žydiškų Saudo Arabijos pusiasalio monarchijų, vahabizmo platintojų, ėmė naikinti klestinčią M.Kadafio valstybę Libiją (už tai, kad jis nenorėjo būti valiutine JAV kolonija ir ketino įsivesti nuosavą auksinį dinarą), o po to Vakarai atėjo šiems galvažudžiams į talką ir iš oro sunaikino šią valstybę, šią šalį užgrobę banditai moterims įsakė dėvėti visą kūną dengiančius drabužius, uždraudė parfumeriją.

Didelė dalis šių islamo teroristų griauti Arabų valstybių buvo išsiųstos iš Vakarų Europos. Dabar šiuos grįžtančius namo banditus čia sutinka su išskėstomis rankomis ir kojomis. Skandinavijos vaikai atiminėjami bet kokiu pretekstu iš europiečių motinų, bet štai galvažudžiai, kurie pjovė žmonėms galvas Irake ir Sirijoje jų nuomone „gali būti gerais tėvais.“ Apie tai pareiškė Švedijos socialinės tarnybos. Šitais teroristais labai rūpinasi Švedijos valdžia, stengiasi jiems padėti „sugrįžti į naują gyvenimą“. Manoma, kad šių džichado banditų Švedijoje yra iki kelių šimtų tūkstančių. Kur sekantį kartą Švedijos valdžia-nusikaltėlė panaudos šiuos teroristus, kokią pasaulio valstybę globalistų nurodymu juos komandiruos griauti?

Praėjus dviem metams po Libijos valstybės sunaikinimo trys pagrindiniai Europos miestai – Londonas, Paryžius ir Berlynas – perėmė šariato tendencijas, rašoma Gatestone.

Aš neturiu iliuzijų, kad kažkur kapitalistiniame pasaulyje yra tokia šalis, kur į svarbiausius valstybės postus tarptautinės globalistų chuntos neskiria savo žmonių. Atsitiktinumų pasitaiko: Berluckonis, Kenedis, Paksas, Popiežius Racingeris, bet jie tuo atveju būna eliminuojami. Dabar aš stebiu, kaip iš 0 daromas prezidentas Lietuvai, turiu omenyje garsiosios mamytės Marijos-Aušrinės sūnų.

reklama

Taigi Londono meru padarytas musulmonas Sadik Chanas nesenai uždraudė reklaminius skelbimus, kuriuose vaizduojamas moterų kūnas. Neva tokia reklama platina įžeidžiančius genderinius stereotipus.

hijabi_ballers-600x338.jpg

Pavyzdžiui, atvaizdas besišypsančios motinos-namų šeimininkės atvaizdas gali būti pripažintas seksistiniu.

Dabar ir Berlynas planuoja uždrausti moterų atvaizdus, kuriuose jos vaizduojamos „gražios, bet silpnos, isteriškos, bukos, beprotės, naivios, nevaldančios savo emocijų“. Vokiečiai ironizuoja, kad galima būtų iš kart priimti „Talibano“ manifestą.

Tai vyksta visoje Europoje. Olandų savivaldybė konsultuoja savo darbuotojas, kad jos nenešiotų mini sijonų. Švedijoje skiriamos maudymosi valandos baseinuose tik moterims. Vokiečių mokyklos siuntinėja laiškus tėvams, kad mokinės nedėvėtų „atvirų rūbų“.

Prieita iki tokio beprotybės laipsnio, kad Vokietijos teisingumo ministras 2016 metų masinį vokiečių moterų išprievartavimą ėmė aiškinti tuo, kad tūkstantis moterų musulmonų prievartos aukomis tapo todėl, kad kalti ne laukiniai musulmonai o tai, kad vokiečių moterų apranga ir elgesys juos provokavo.

Daugelį metų kairieji politikai vykdė kompaniją už moterų seksualinį išlaisvinimą. Berlyne tuo užsiiminėjo koalicija sudaryta iš socialdemokratų, „žaliųjų“, ir kairiųjų „Die Linke“.

Londonas, Paryžius ir Berlynas, pagrindinių Europos valstybių sostinės, yra musulmonų importo lyderiai (Užmušti geriausiai duriant į širdį - sostinę). Čia globalistų statytiniai neriasi iš kailio pataikaudami musulmonams, kad tik būtų jiems geresnės sąlygos okupuoti šias valstybes.

puma-768x431.jpg

Europos miestus praryja šariatas, o tam talkina feministės!

Akivaizdu, kad dabar į feminisčių programą yra įtraukta prievolė ginti šariato pozicijas Europoje. Dabar jos jau nebekritikuoja islamo.

Kad moteris greičiau aprengti islamistų ortodoksų apdarais stengiasi koncernas „Puma“, jis kuria islamistišką sporto aprangą pagal musulmonų užgaidas.

Musulmonų užgaidoms. Prasidėjo viskas nuo šaudymo iš lanko, beisbolo, kriketo. Dabar eilė futbolui, Tarptautinei FIBA asociacijos.

Globalistus labai žavi islamo šydai, burkiniai...

Vakarų elitos išdavė demokratijos vertybes, kuriomis paremta Vakarų civilizacija, - konstatuoja Džulio Meotti. Jie parandža aprengė Libijos moteris, o dabar pradės jomis rengti vakarietes. Jie netgi gali pradėti nuo feminisčių, kurios pirmosios kūrė „seksualinę revoliuciją“, kad išlaisvinti moteris 1960-aisiais metais.

 


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
7   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают