Instrukcija, kaip elgtis su interneto komentatoriais

Anonimusas
+ 19 - 0
Автор: Herta Matulionytė-Burbienė
Источник: https://www.facebook.com/herta.matulionyteburbiene?hc_ref=AR...
7535-07-26 (2017 г.), читали 1072
0

Jei kažkas parašė komentarą, kuris neatitinka tavo išpažįstamos ideologijos (ar pan.), užsipulk jį. Visiškai nesvarbu, ar jis teisus ar ne. Net jei tai visai nekaltas juokelis, to negalima praleisti pro akis.

a) Pulk iš visų jėgų, kaltink (imtinai) tais dalykais, kurių jis nerašė. Jis, žinoma, ims gintis. O tas, kuris ginasi, jau automatiškai kaltas. Tuo labiau, kad žmonės nelinkę gilintis į esmę - jei tu savo kaltinimus parašysi įtaigiau (nors ir briedus) patikės tavimi, o ne juo, su jo niekam nereikalinga teisy... teisibe. 

b) Pasikviesk draugus (pagal ideologiją) - kuo daugiau jūsų atakuos prasikaltusį, tuo greičiau jis supras savo menkumą. Ir tuo mažiau jo draugelių pagal mąstymą (net jei tokių yra) drįs jį palaikyti. Tau nereikia diskusijos, tau reikia jį sutrint į miltus.

c) Nesigraužk, net jei perlenksi lazdą, nes tai atsiperka - visi, kurie tyliai stebės šitą jūsų spektaklį, daugiau nedrįs net kiauktelėti kažką prieš tas tiesas, kurias tu išpažįsti. Tavo išpažįstama ideologija taps vienintele/visuotinu diskursu.

P.S. Tik atsargiai - jei kokį tamsų vakarą kažkas parblokš tave ir ims spardyti, o jis eis pro šalį, tai jis neskubės skambinti 112.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
19   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают