Kas nekariaus Grybų karo. Papildyta

Anonimusas
+ 21 - 1
Автор: Durnių Laivo Kapitonė
Источник: http://ldiena.lt...
7535-07-24 (2017 г.), читали 1540
0

KARAS.
Vadė paskelbia karo padetį.. Ir į karą išeina visi 2.509.238 patrijotai mušti okupantų...

Kiek tęsis karas? Septynias savaites? Septynis mėnesius? O gal septynis metus? To mes nežinom... Pasiaiškinam todėl ar tikrai 2.509.238 piliečiai  stos į kova su  okupantais. Tai yra suskaičiuojam tuos kurie karo nekariaus:

1 - Nėščios moterys ir ikimokyklinio amžiaus vaikai. Čia pridedam visas gimdymo įstaigas  personalą kaip ir vaikų ligonines ir jų personalą. Ir be abejo vaikų darželiai ir  personalas. Negi vaikai sėdės rūsiuose visą karo laiką? Vykstant karui moterys gimdys patriotus, o maži patriotai sirgs... Kodel p-Rezidente šia piliecių kategoriją gąsdina karu? Negražu. Gąsdinimu nėra skatinamas šauktinių gimdymas.

2 - Antra kategorija tai asmenys iki 21 metų. Paskaičiuojam: 2016m.  bendrojo ugdymo mokyklas baigė 27,5 tūkst. abiturientų. Padauginam iš 21 ir gaunam 577.500 vaikų iki 21 metų. Pusė milijono kurie nekariaus ir juos reikes maitinti prižiūreti ir auklėti. Jei Valstybė neleidžia jiems pirkti degtinės - tai manau neturi teisės siųsti į karą. Tai reiškia, kad visi mokiniai ir jų mokytojai kaip ir švietimo ministerija karo veiksmuose nedalyvaus. Mokiniai mokysis,o  mokytojai juos mokins patriotizmo. Klausimas - kodel ši piliecių grupė turi gyventi nuolatineje Karo Ministro  kurstomoje neva gręsiančio KARO itampoje? Juk taip skatinama emigracija.

reklama

3 - Pirmosios dvi kategorijos maitinsis, o jų auklėtojai gaus atlyginimus. Tad trečia kategorija bus maisto ir pramones prekių parduotuvės bei bankai. Juk sutiksit, kad ir karo metu reikės valgyti visiems civiliams... Maisto už dyka Maksimoje neduos. Kariai ir jų generolai  pasiruošė maisto ir aprangos atsargu. Jiems ar karas ar taika... Jie pasiruošė viskam. Trečiajai kategorijai reiktu priskirti visus be kurių negali funkcionuoti pirmosios dvi kategorijos: elektros tinklai , dujininkai, kanalizacija ,vandens tiekimas, ryšio priemones. Tų negalima imti į kariuomenę ir Saldžiūnas per ėLėRTė neturetų ju gąsdinti karu. Ypač reiktu pasirūpinti kanalizacija Seimo rumuose. Juk užtries.Įsivaizduokit Žirmūnus tris vasaros mėnesius be kanalizacijos..Arba Šilainius visą žiemą be šildymo...

4 - Kategorija visi vyresni nei 65 metų senoliai. Visi neprigirdintys. Visi su blogu regejimu. Susipyke su savo nuosavu protu. Taipogi morgai ir laidojimo įstaigos. Ir duobkasiai.  Laidoti teks mirusius savo mirtimi taipogi ir karo veiksmuose. Ir priešo karių kūnus.Nepaliksi lavonų smirdeti kol karas pasibaigs... Pritariat?

reklama

5 - Šitoj kategorijoje bus ginkluoti policininkai kaimų įgaliotiniai kalėjimai blaivyklos ir visokios sulaikymo istaigos. Gaisrininkai ir staliai.Karo metu vyks nusikaltimai gaisrai vagystes prievartavimai žmogžudystes apiplešimai. Ir tuos nusikaltelius kažkas tures sulaikyti ir nuteisti. Gaisrus uzgesinti . Karo metu gali būti jog gaisrų bus netgi kiek daugiau anei Taikos metu. Ir teismai kaip ir teisėjai į karą neis.

6 - Vaikų teisių Žiobienė ruošiasi priimti įstatymą draudžianti vaikus iki 14 metu palikti vienus... Mobilizacijos istatyme turi buti numatyta, kad draudžiama kviesti į kariuomenę tevus vaikų iki 14 metų. O jei tai vieniša mama - ir jų senelius. Logiška?

7 - Visi ūkininkai auginantys veršius bei karves runkelius bei bulves liks jų auginti ir per karą. Negi
 juos imsite kariauti karo? Maisto civiliams reikės...Tai manau kad visi  
 gamintys auginantys ką nors valgomo turės būti  atleisti nuo karo kariavimo.

8 - Narkomanai.... Taip taip draugai. Narkomanai netarnaus Tevynei. Kiekvienas šauktinis duos kraujo analizams ir bus ištirta ar jis nevartoja narkotikų. Jei testas bus teigiamas - narkomanas bus atleidžiamas nuo garbingos pareigos ginti Tevyne ir mirti už privatizuotus miškus bei ežerus. O gal jūs norėsite duoti narkomanui pavairuoti tanką ar biški  papilotuoti bomboneši?

9 - Šiai kategorijai priklausys Lietuvos piliečiai vaikščiojantys su maikėmis ant kurios nupieštas Putinas. Ne ne medis.  Rusijos Prezidentas.(kas deja nėra uždrausta Įstatymais) Taip pat tie kurie lankėsi Gazmanow Oleg koncerte. Tikiuosi saugumas turi jų sąrašus?

10 - Taip pat tie kurie kostiumo atlape įsisega Jurgio juostelę. Ar Džiordžio... Ai - Georgijaus. Nors tai nėra uždrausta įstatymais - Seimo narių vietoje aš jiems ginklo ir šovinių neduočiau.

Štai draugai trumpas sąrašas piliečių kurie neturėtų būti siunčiami į karą, o valdžiagyviai turėtų pasirūpinti maisto, kuro, medikamentų atsargomis civiliams nenumatytiems atvejams.


95% Плюс 95% Plus
5% Минус 5% Minus
21   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают