Kas apgins Motiną Tėvynę?

Anonimusas
+ 22 - 0
Автор: Durniu Laivo Kapitone
Источник: http://ldiena.lt...
7535-07-11 (2017 г.), читали 2402
0

Grifas - Visiškai slaptai

ĮSAKYMO NR. 064/2015

Už Lietuvą - vyrai!!!

Grybų karas. Kas kariaus?

Jau taikos metu yra suformuojamas kovotojų bataljonas iš Prezidentūros dvaro svitos, įtraukiant Seimą su visais padėjėjais ir Vyriausybės visų ministerijų ministrais bei jų pavaduotojais. Suteikiamas garbingas pavadinimas: "Valdo Šlepečių Batalionas" ir pašventinamas.

Paskiriamas gynybos ruožas - siena su Baltarusija nuo Visagino iki Druskininkų. Apginkluojami iš JAV gautais pilietinio karo laikų M14. Prieš stodamas į valstybės tarnybą valdininkas yra patikrinamas pas galvos daktarus ir jeigu sveikata tinka - prisiekia ginklu, savo gyvybe ir savo giminių nekilnojamu turtu priešintis agresoriui.

reklama

Jeigu nesutinka imti ginklo į rankas ir atiduoti gyvybę nedelsiant - toks negali tarnauti valstybiniuose kurortuose. Pagal valdininkų lenteles jiems suteikiami laipsniai ir surengiami savaitiniai kursai, kuriuose jie apmokomi šaudyti, žygiuoti ir dainuoti kareiviškas patriotines žygio dainas.

Bataljonas  karo metu be atskiro įsakymo žygiuoja prie Baltarusijos sienos ir ten išsikasę apkasus pasiruošia atremti priešo atakas ir sulaikyti Iskanderus. Jiems dar išduodamos šluotos ant ilgų kotų radiacijai vaikyti. Baltarusiai susprogdins Astrave atominę kad išnuodyti Seimą ir Vyriausybę Wilniuje. Kai pučia South-ost vėjas.

- Žinoma priešui priešinasi ir Lietuvos kariuomenė, Jūrų laivynas, Karinės oro pajėgos bei Kosminė kariuomenė. Ir pėstininkai... Jų planai yra įslaptinti, tad civiliokai į armijos veiksmus jokiu būdu nesikiša. Tam nupirkta pakankamai boxeriu, auksinių šakučių ir šaukštų. Gertuvių. Bei samčių...

- Švenciausią ir svarbiausią Tėvynes objektą - Gedimino pilį su Trispalve paskirsim saugoti ir ginti didžiausiai Lietuvoje esančiai realiai jėgai. Jūs juos atpažįstate iš karingos retorikos prieš Rusiją... Jų vardų neminėsiu - ten visokie aukšto rango čekuoliai, valioniai, pociai, LTSR komjaunuoliai ir tarybiniai profesoriai. Tai KGBistai-rezervistai, prisipažinę bendradarbiavę su KGB ir slapta išsiliustravė.

reklama

Jų sąrašai įslaptinti 75 metams. Ir jų bendradarbiavimas yra Valstybės Paslaptis, už kurios paviešinimą jums gręsia Baudžiamoji atsakomybė. (Bet jie jau po truputį ryškinasi būdami Seimo nariais ir neimdami leidimų dirbti su slapta medžiaga. Girdėjot ane?) Bet tie lojalumą Trispalvei turės įrodyti be ginklo - plikomis rankomis smaugti okupantą... Ginklo aš tokiems neduočiau - nes neaišku ką jie gintų ir į kurią pusę šaudytų šiandien... Labai mėgsta kailį keisti.

KARO PROPAGANDISTAI, plunksnos virtuozai - miliutejakilaiciaiiškauskaiužkalniai... Kaip ir kasčiunaikojalos... (Kasčiūnas galės rinktis. Nes jis dar ir Seime.) Dvaro liokajai uždavinėjantys suderintus ir iš anksto paruoštus klausimus P-rezidentei Kovos informaciniame fronte. Jie bandys nugalėti priešo melą dar didesniu melu. Monika bus jų vadė. Monikai išduoti vardini naganą ir odinį ploščių su kabura. O ką darys karo propagandistas Saldžiūnas, vykstant kariniams veiksmas dar nėra nuspręsta.

Stoti į kovą reikia išgirdus per LTV sutarta signalą. Tas signalas bus Gazmanovo dainos transliuojamos non-stop per ėLėRTė. Siaurusevičius turėtų iš anksto pasirūpinti šio dainininko įrašais ir sumokėti honorarą. Išgirdus signalą rinktis nurodytose vietose su ginklais. Ir pradėti kasti apkasus... Šaukštais.

Štai tokia mano vizija kaip ir kas apgins Motiną Tėvynę.

KONSTITUCIJA  Delfio komentarų moderatoriui Karoliui Jonučiui sako:

25 straipsnis

Žmogus turi teise tureti savo įsitikinimus ir juos laisvai reikšti.
Žmogui neturi buti kliudoma ieškoti, gauti ir skleisti informaciją bei idėjas.Laisvė reikšti įsitikinimus, gauti ir skleisti informaciją negali būti ribojama kitaip, kaip tik įstatymu, jei tai būtina apsaugoti žmogaus sveikatai, garbei ir orumui, privačiam gyvenimui, dorovei ar ginti konstitucinei santvarkai.

TODĖL KOMENTARUS TRINTI DRAUDŽIAMA...


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
22   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают