Per atostogas nenorėsiu susidurti su negrais.

Anonimusas
+ 38 - 0
Автор: Durniu Laivo Kapitone
Источник: http://www.delfi.lt/verslas/verslas/po-atostogu-kartu-su-rus...
7535-07-04 (2017 г.), читали 2085
0

Pemira Numprickaitė LRT žurnalistė
Birželio 23 d., 11:47 ·

Viešbutyje visi juodaodžiai gyvena atidarytomis durimis. Rėkiančius juodaodžius vaikus prievarta murkdo vandenyje, ištisomis valandomis juodaodžiai juos muštruoja pakeltu balsu ir taip nenustojamai rikdo. Į lėkštes afroamerikiečiai krauna kalnus maisto, jį juodaodžiai suniokoja ir palika. Vidury karštos dienos juodaodžiai mėgsta gerti degtinę. Su lėkštėmis juodaodžiai eina valkiotis prie jūros ir baseinų. Iš pat ryto juodaodžiai eina užgrobti masę gultų, bet taip ir neateiti. Jei esi "pabuvus" tokia paniokota juodaodė pana, būtinai demonstruoti savo tariamą juodaodės žavesį. Jei "gražuolis" juodaodis išpūstu pilvu, būtinai visus tujinti ir primetinėti savo juodaodžio draugiją. Gyvenimas amžino deficito sąlygomis ir mėginimas tokį deficitinį gyvenimą primesti visam pasauliui. Ir todėl amžinas nė minutei nesibaigiantis chaosas. Labiau už viską per atostogas nenorėsiu susidurti su negrais.

reklama

Kaip jums? Straipsnis rasistinis? Straipsnis kurstantis tautinę neapykantą? Straipsnis nuteikinėjantis prieš vieną rasę ar tautybę?

Žinoma, kad taip. Kodėl rasizmo nemato žurnalistų etikos komisijos pirmininkė? Kodėl tautinės neapykantos kurstymo nemato žurnalistų sąjungos pirmininkas? Kodėl nemato kiti žurnalistai? Gal kad

Nemira yra pati žurnalistė?

Atsakymas paprastas - rašoma ne apie juodaodžius afroamerikiečius o apie rusus. Apie rusus galima. Nieko tokio...

Nemira Pumprickaitė LRT žurnalistė Facebūke
Birželio 23 d., 11:47 ·

Viešbutyje gyventi atidarytomis durimis. Rėkiančius vaikus prievarta murkdyti vandenyje, ištisomis valandomis juos muštruoti pakeltu balsu ir taip nenustojamai rikdyti. Į lėkštes krautis kalnus maisto, jį suniokoti ir palikti. Vidury karštos dienos gerti degtinę. Su lėkštėmis valkiotis prie jūros ir baseinų. Iš pat ryto užgrobti masę gultų, bet taip ir neateiti. Jei esi "pabuvus" tokia paniokota pana, būtinai demonstruoti savo tariamą žavesį. Jei "gražuolis" išpūstu pilvu, būtinai visus tujinti ir primetinėti savo draugiją. Gyvenimas amžino deficito sąlygomis ir mėginimas tokį deficitinį gyvenimą primesti visam pasauliui. Ir todėl amžinas nė minutei nesibaigiantis chaosas. Labiau už viską per atostogas nenorėsiu susidurti su rusais.

O gėda kažkodėl man.  2193 komentarai delfyje po straipsniu.  Geriausieji komentarai išsako pasipiktinimą Pumprickaite. O kokia žurnalistų reakcija? Kokia politikų reakcija?

Gi jokios. Ai užmiršau. Gi Pumrickaitė išsityčiojo iš rusų tautybės. Nieko čia tokio.

Durnių Laivo Kapitonė


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
38   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают