Venesueloje JAV organizuoja valstybinį perversmą

Anonimusas
+ 15 - 0
Автор: Socialistinis liaudies frontas politinė partija
Источник: https://www.facebook.com/SLFLietuva/...
7535-05-25 (2017 г.), читали 2263
1

Buvęs Rusijos Dūmos deputatas Andrejus Tumanovas nuvyko į Venesuelą ir savo akimis pamatė, kaip JAV stumia laisvą šalį į pragarą, valstybinio perversmo link, kaip JAV nupirkti liberalūs "revoliucionieriai" po gražiais lozungais "už laisvę, demokratiją, lygybę, socialinį teisingumą ir visuotinę gerovę" siekia šalį paversti JAV kolonija, kaip tai jie padarė Lietuvoje, visoje posttarybinėje erdvėje 1990 metais ir visame pasaulyje.

Savo įspūdžiais iš kelionės jis pasidalino su žinoma Rusijos žurnaliste Galina Sapožnikova (Галина Сапожникова), kuri seniai jau domisi "spalvotų" revoliucijų tema. 

2017-03-08 G.Sapožnikovos knyga apie "spalvotos" revoliucijos, sugriovusios Tarybų Sąjungą, reinkarnaciją Lietuvoje, Sausio 13 įvykius , "Išdavystės kaina" - http://online.fliphtml5.com/grjld/qgsg/#p=8 , kurią išleido P.Masilionio leidykla "Mūsų gairės", buvo Lietuvos saugumo konfiskuota - tiesa apie tautos "didvyrius" kažkam yra labai nemaloni. Todėl verta tiems, kurie domisi "spalvotų" revoliucijų technologijomis, sužinoti šios JAV išrastų valstybinių perversmų subtilybes pagal naujausius pavyzdžius - Libija, Sirija, Ukraina, dabar Venesuela. Kad galva nesvaigtų nuo patriotinės retorikos ir giesmių apie "liaudies revoliuciją.
Ir taip - dabar Venesuela.

reklama

JAV karo nusikaltėliai , ekonominiai kileriai ir banksteriai surengė dar vieną "maidaną, tahrirą, sąjūdį", o tiksliau eilinį valstybinį perversmą. Šį kartą JAV išsigimėlių kruvinos letenos nusitaikė į Venesuelą - ten taip pat yra naftos, todėl, Vašingtono nuomone, nėra demokratijos, kol tautos turtas nafta tarnauja tautai.

Todėl kruvina dermokratija, tiesiogine to žodžio prasme, atėjo į Karakasą. Tyliai, nusikalstamai, niekšiškai jau demontuotos tautos valdžios institucijos ir pastatytos į valdžia JAV marionetės, parsidavę nacionaliniai elitai Brazilijoje, Argentinoje, Čilėje, Kolumbijoje ir visoje Lotynų Amerikoje. Beliko JAV nužudyto Hugo Čavezo Venesuela.

Scenarijus lygiai toks pat kaip Ukrainoje, Libijoje, Sirijoje, Gruzijoje ar bet kurioje kitoje laisvoje nuo JAV tarptautinių nusikaltėlių diktato šalyje - finansavimas, politinis palaikymas, dezinformacijos srautai iš JAV sorosinių fondų ir kitų nekarinių intervencijų nusikalstamų struktūrų, vietoje darbą taip pat daro JAV apmokyti "revoliucionieriai" iš nacionalistinių, liberalių ir būtinai proamerikietiškų kruopščiai CŽV kurtų struktūrų, jauni besmegeniai "patriotai" su banderlogams būdingu beždžionišku įniršiu atkakliai "kovoja už Venesuelos laisvę", kad , pergalės atveju, ją jau kitą dieną parduoti JAV ir sunaikintų šalį. Kilnūs tikslai ir iki skausmo pažįstamas scenarijus...

Nežinote, Džino Šarpo mokinys, "laisvės kovotojas", spalvotų revoliucijų ekspertas Audrius Butkevičius dar ne Venesueloje?...

Plačiau


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
15   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают