Gal ir galima per išeinamą angą kurti šeimą? Tautos teisė išgyventi – daug svarbiau už kelių ligotų žmonių nesveikus įnorius

Algimantas Lebionka
+ 18 - 0
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://lebionka.blogspot.lt/2017/05/tautos-teise-isgyventi-d...
7535-05-25 (2017 г.), читали 1881
0

Šventieji judėjų Raštai numato keliu nudžiuvusių šakelių nugenėjimą nuo sveiko Tautos medžio kamieno. Manau, kad ir lietuviams nederėtų pergyventi šiandien dėl tų ant tautos kamieno globalistų užaugintų nudžiuvusių ir iškrypusių ūglių, keisti šventas Šeimos sąvokas, įstatymus.

Gal ir galima per išeinamą angą kurti šeimą? Mano, bioologo žiniomis, per ten išeina tik įvairos konsistencijos kakutis, ben ne vaikeliai.

O gal tai ir įmonoma? Na, tai pirmyn, tereikia tai įrodyti eksperimentiškai. Jaunoji liberalė iš vienos apsivogusios partijos, nuolatos drąsiai kovojanti už psichikos ligonių teises, girtuoklystę, narkotikų legalizavimą ir t.t., galėtų tam pasiryžti ir įrodyti, kad vaikai gimsta ne iš vyro ir moters, o kitokiais būdais.

reklama

Rabino Jakovo Arielio komentaras apie šeimą

Ynet patalpino savo portale vyriausiojo Ramat-Gana rabino Jakovo Arielio pasisakymą forume, kuris vyko Ramalos mieste. Rabinas pasakė: „Homoseksualistai… tai invalidai, kenčiantys nuo problemos, kurią reikia gydyti medicinos procedūrų ir vaistų pagalba“. Jis taip pat pažymėjo, rašoma 9tv, kad: „Normali šeima — tai tėvas, mama ir vaikai. Visa kita — tai nukrypimas nuo normos, ir šis nukrypimas susietas su psichologinėmis problemomis.“

Rabinas Arielis taip pat pasakė, kad gėjų-aktyvistai stengiasi pavaizduoti savo lytinę orientaciją kaip kažką progresyvaus, ko pasekoje vienos lyties meile susidomi daugelis jaunų žmonių.

Šiuo savo pasisakymu rabinas Arielis palaikė kitą rabiną – vieną iš religinio sionizmo lyderių, karinės ešivos Eli gyvenvietėje rabiną Igalį Levinšteiną. Levinšteinas, be kita ko, apkaltino Izraelio visuomenę pasyvumu stebint tai, kaip iškrypėliai ima kontroliuoti armiją. Rabinas pareiškė: „Gėjų bendruomenė… tai bepročių judėjimas, kuris atstumia pačią normalumo sąvoką šiame gyvenime“.

reklama

Zimbabvės prezidentui Mugabei taip ir nepasisekė susituokti su Obama

Dar 2015 metų pradžioje Robertas Mugabė pareiškė, kad jei jau JAV dabar leidžiamos vienalytės sąjungos, jis pasirengęs sudaryti tokią sąjungą su prezidentu Baraku Obama.

Zimbabvės prezidentas Robertas Mugabė paviešino pederastų santuokų įteisinimo sąlygą. Ji gana paprasta — kada kas nors iš jų pastos.

Tai įvyko po kelių iškrypėlių arešto, kurie nusprendė pasipriešinti Mugabei ir susituokė, po ko jie ir buvo areštuoti. Po visų mosčių ir spalvų teisių gynėjų atakos, jis ir įvardino pagrindinę „jaunavedžių“ išlaisvinimo ir vienalyčių santuokų sudarymo sąlygą. Zimbabvės lyderis tai paviešino po susitikimo su KLR lyderiu Si Dzinpinu. Kinai nekomentavo Mugabės idėjos, bet nepasmerkė.

„Jeigu prezidentas Obama palaiko vienalytes santuokas ir gina homoseksualistus, aš pasiruošęs, jeigu bus būtinybė, nuvykti į Vašingtoną, atsiklaupti ant kelio ir paprašyti jo rankos“. - pareiškė Mugabė.

„Tai Amerikos prezidentas, Obama, kurio tėvas buvo afrikietis, kalba, kad mūsų nerems, jeigu mes neremsim homoseksualistų. Mes klausiame jo: jus pagimdė homoseksualistai? Mums reikia pratęsti mūsų giminę, o tam reikalingi vyrai ir moterys, o ne seks-mažumų atstovai“, - pasakė Zimbabvės prezidentas.

Barakas Obama tarp didžiausių savo pasiekimų jam būnant JAV prezidento poste įvardino vienalyčių santuokų įteisinimą. Gaila, kad jis nesusituokė su Mugabe ir nepagimdė jam vaiko. Tuo būtų įrodęs, kad šis klydo.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
18   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают