Tai, ko neparodo festivalių organizatoriai. ALKOmafijai būtinos minios ALKOdurnių

Anonimusas
+ 20 - 0
Автор: Feisbukas
Источник: https://www.facebook.com/Simanoidas...
7535-05-16 (2017 г.), читали 3072
0


Taip atrodo Kultūringųjų ALKOdurnių festivalis

Simonas Dailidė: Perspėju, kad vaizdai žiaurūs. Kas bijote žiūrėti tikrovę, praleiskite šį postą. Tai yra kita dabartinių, masinių renginių, medalio pusė. Tai, ko neparodo festivalių organizatoriai. Vieša paslaptis, kad tokiuose renginiuose žmonės ir miršta. Šiame įraše mamos ir atitrūkę nuo tikrovės žmonės sakytų, kad jis jau komoje ir galėjo mirti, o festivaliautojai pasakytų: "chill, viskas su juo gerai, truputį pergėrė arba primaišė - kam nepasitaiko. Gal nepavalgęs žmogus buvo..."

reklama

Tai yra vieno didžiausių Lietuvoje festivalio 06 valanda ryto. Turiu gerą festivalinę patirtį. Buvau visuose Lietuvos didžiausiuose ir keliuose užsienio festivaliuose. Dabar viešojoje erdvėje yra labai daug manipuliacijų. Verslo sektorius deda daug pastangų diskredituojant draudimus ir norimas priimti priemones. Verslas verkė ir prieš alkoholio draudimą degalinėse, bet degalinės puikiai persiorientavo ir niekas nebankrutavo. Nebankrutuos ir renginiai. Niekas alkoholio drausti nenori. Kas nori gerti tas ir gers. 
Didžiausia pagarba ir palaikymas dabartiniam sveikatos apsaugos ministrui Aurelijus Veryga.

Akvile Matulyte: Kiek daug emocijų kyla pasižiūrėjus šitą vaizdo įrašą. Laibai myliu laisvę, ji man labai brangi. Ir kai kyla eilinė diskusija, kad draudimais nieko nepasieksime, tai riboja žmonių laisvę. Man tada kyla klausymas ar štai šitokia yra žmogaus laisvė. Ar šitaip elgiasi laisvas, sąmoningas žmogus. Tikrai neteisiu nei vieno, kuris taip daro. Ir aš ten buvau. Aš tiesiau ranką su skardine alaus draugui, aš pati eidavau miegoti 5 ryto. Mačiau žmones ropojančius šiukšlėse ir purve. Jau nekalbu kiek moralės pasilieka tokiose festivaliuose, baliuškose ir baruose.

reklama

Bet ar apie tokią laisvę mes kalbam? Stengiausi truputi patylėti šia tema. Nes žinau kiek diskusijų ji sukelia. Bet dar žinau kaip blogai yra ten, alkoholio liūne ir kaip gerai yra būti šviesiu protu čia. Visiškai pritariu, kad norint mažinti alkoholio suvartojimą vien draudimų nepakaks. Taip reikia šviesti vaikus ir rodyti pavyzdį, kelti alkoholio kainas ir imtis kitų priemonių. Bet tik ten pabuvęs gali drąsiai sakyti, kad reikia drausti šitą pragarą ir kuo skubiau, kol jis nenusinešė dar daugiau gyvybių, jaunų žmonių likimų ir moralės. O uždraudę vartoti alkoholi festivaliuose, viešose miesto šventėse, pakėlė jo kainas. Galėsim kalbėti apie švietimą.

Arminas Mockevicius: Kartais geriau žinoti tiesą negu galvoti, kad viskas gražu, pats esu buvęs ne vienam festivaly, kur "alkoholis liejasi laisvai" ir galiu patvirtinti, kad tokie vaizdai yra beveik garantuoti. Iš tiesų šūkis laisvė rokenrolui po šito video įgauna kitą prasmę - išlaisvinti festivalius nuo tokių vaizdų, tai yra pašalinti priežastį - alkoholį iš festivalių.

Gerai, kad į šiuos festivalius atvažiuoja blaiviai gyvenančių žmonių tokių kaip Simonas, nes kitaip be mirčių neapsieitume. Dar geriau, kad Simonas organizuoja blaivius renginius, kuriuose žmonės gali pasilinksminti netgi geriau be alkoholio. 


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
20   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают