Pajūrio ir paežerių kronikos. Arba kam siųsti J. Arlauskaitę "Jazzu" tenai, kur ji ir taip nueis?

Anonimusas
+ 14 - 0
Автор: Feisbukas
Источник: http://ldiena.lt...
7535-05-12 (2017 г.), читали 2442
0


Dar viena ALKOdurnė įsijungė į ALKOmafijos diriguojamą prostitučių chorą...

---
Ligita Jukneviciute Jau darosi bloga nuo tokių pareiškimų, nebeatskiriu, kur lobistai ir alkopramonės girdytojėliai putojasi, o kur zajadli pijokai...

Ar mes iki tiek esam prasigėrę, kad net moterys piktinasi dėl alkoholio ribojimų? Jei ne dėl savęs, mirkstančių svaigaluose, tai bent dėl mūsų vaikų kaip nors gal ištversime tas reformas, negavę išgert bet kur ir bet kada?

Esam pasaulyje pirmaujantys girtuokliai pagal PSO, ar to maža, kad pradėtume stabdyti tą degradaciją?

reklama

Išpuikę garsenybės, jūs man ir mūsų vaikams ne autoritetas, baikit tą demagogiją! Emigracijomis nebegąsdinkit, juokingai skamba ir apgailėtinai...

p.s. prieš kelis metus buvau Kunigiškėse, pajūry. Pliažo būdelėj kioske nuo ryto lakė sidrą minios, pliaže 70 proc gėrė nesislėpdami, prie vaikų, paskui girti kabinėjosi, trūkę kopose miegojo. Tai buvo siaubinga, esam prasigėrę, ir tai ne valstiečiai nusprendė, tai yra faktas.

---
Viktoras Kaminskas Kažkada teko būti konservatorių sąskrydyje Giruliuose. Buvo atvažiavęs ir Kirkilas. Tai abudu K. - Kubilius su Kirkilu gana gerai pagėrę "blūdijo" per skyrių palapines, o buvo tokių, kurie susimušė... Ryte neturėjau kur akių dėti prieš tvarkytojus, kurie klausė, iš kur tokių kiaulių atsirado, kai visur vien pridaužyti stiklai, o tualetuose neįmanoma kojos įkelti.

Nuo to laiko nevažiavau į jokius sąskrydžius. Ir tai buvo, lyg ir normalios partijos žmonės. Įsivaizduoju, kas darydavosi kitų partijų panašiuose renginiuose. Jau kažką reikėjo daryti, o ką - tai jau politikų valioj, bet nieko nedaryti, tai ne išeitis.

reklama

---
Darius Gintauskas Kažkada prie Lūksto ežero kažkur partija baliavojo. Irgi iki muštynių, bet paleido propagandą, kad ten šiaip vietiniai plakėsi. O kam tie sąskrydžiai reikalingi yr?

---
Linas Domarackas Iš pasisakymų matosi, kad žmonės nelabai suvokia, kas yra tas alkoholikas. Jiems atrodo, kad alkoholikas, tai tas kuris guli apsimyžęs patvoryje... Deja ne.

Alkoholikas yra kiekvienas, kuris reguliariai naudoja alkoholį, kuriam reikia (norisi) reguliariai naudoti alkoholį, kuris darosi agresyvus, kai jam kas nors bando sutrukdyti REGULIARIAI IR PATOGIAI "KULTŪRINGAI" PAGERTI su visomis to pasekmėmis. VA KAS TOKS YRA ALKOHOLIKAS, GERBIAMI PONAI IR PONIOS!

Ir didzioji dalis čia reiškiančių savo pasipiktinimą irgi yra alkoholikai ir nuo jūsų veiksmų kenčia ta dalis visuomenės, kuri nenaudoja alkoholio ir kitų narkotikų. Beja, ne visada, nes, kai prisilupęs alkoholikas sėda už vairo - nukentėti gali bet kas, kai nedagėrusiam alkoholikui ima niežtėti rankos - nukentėti gali kiekvienas sutiktas jo kelyje... ir t.t.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
14   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают