LT „durnių laivas“, įstrigęs ES „durnių laivo“ triume

Algimantas Lebionka
+ 17 - 0
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://lebionka.blogspot.com.tr/2017/05/lt-durniu-laivas-ist...
7535-05-11 (2017 г.), читали 2046
0

Tai kas vyksta Lietuvoje ir ES su imigracija galima pavadinti „didele bliatstva“, ne kitaip. Kai LT „durnių laivas“ įplaukė į dar didesnio „durnių laivo“ ES triumą, patapo visiškai švakai. Ką su tuo ES „durnių laivu“ padarė „štazi gyvatės kiaušinis“ Angela Merkel kultūringai net neįmanoma nusakyti, todėl panaudojau tarptautinį išsireiškimą ir pavadinau tai „didele bliatstva“.

Šitas „gyvatės kiaušinis“ 2015 metais atidarė ES duris visiems pasaulio teroristams, banditams, vagims, prievartautojams ir visam kitam įmanomam visos žmonijos šiukšlynui.

Atidaryti atidarė, o mechanizmo, kaip nusikaltėlius vyti lauk, vis dar nėra. Vakar die Welt palietė šį opiausią klausimą, kuris jau rėkte rėkia, kuris jau prieš kelis metus turėjo būti išspręstas. Įdomiausia tai, kad jis opus tik Vengrijai ir Višegtrado šalims, daugiau niekam. Vienintelė Vengrija viešai reikalauja „visos ES vieningo migrantų deportacijos mechanizmo“ įvedimo. Kitiems ES "durnių laivo" vadovams, kad jau bausti ir teisti teroristai važinėja po Šengeno zoną, sprogdina, traiško sunkvežimiais, kapoja kirviais europiečius – dzin. Paaiškinimas vienas – šių globalistų tikslas yra chaosas Europoje.

reklama

Vokiška „bliatstva“

O ką gavo Vokietija iš tų „atvirų durų politikos“? Per du pastaruosius metus vokiečiai gavo 0,5 milijono veltėdžių prieglobsčio prašytojų, sėdinčių ant pašalpų, t.y. vokiečiams ant sprando. Iš jų tik 3% susirado darbą. Vos 54 iš jų įdarbinti didžiuosiuose Vokietijos koncernuose, kurie gavo tam daugiamilijoninę paramą iš valstybės. (Čia kalbama apie „prašančius prieglobsčio“, t. y. turinčius pagrindą jį gauti, o galinčių gauti šį statusą yra mažuma, tarp atvykstančių į Italiją iš Afrikos tokių yra mažiau negu 3%).

Lietuviška „bliatstva“

Kodėl mūsų vaikai ir anūkai turi mokėti už aukštąjį mokslą, o atvykę iš trečiųjų šalių veltėdžiai mokosi už Lietuvos mokesčių mokėtojų pinigus?

Prieš metus Rektorių konferencija nutarė mokyti veltėdžius iš trečiųjų šalių veltui visų mūsų sąskaita. Kas per dosnumas, kai mūsų vaikai priversti nemokamo mokslo ieškoti Anglijoje, Olandijoje, Danijoje!? Kas čia per lietuvių diskriminacija?! Pats laikas vykdant aukštojo mokslo reformą nutraukti šitą nusikalstamą praktiką. Kodėl tyli visuomenė? Kiek ilgai leisime iš mūsų tyčiotis?

Kiek ilgai kęsime šitą visuotinę „Durnių laivo bliatstvą“?

Apie lietuvišką „bliatstvą“ plačiau: http://lebionka.blogspot.lt/2017/05/skvernelio-vyriausybe-musu-saskaita.html


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
17   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают