Globalizmo naikinamos Lietuvos politikai ir MIP džiūgauja dėl globalisto Makrono pergalės, gi lenkų politikai diagnozuoja Prancūzijos negalią

Algimantas Lebionka
+ 25 - 0
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://lebionka.blogspot.fi/2017/05/globalizmo-naikinamos-li...
7535-05-09 (2017 г.), читали 1810
1

Lenkijos Seimo deputatė Kristina Pawłowicz mano, kad nuo globalizmo Prancūzija miršta, tuo metu kai patriotiška Lenkija atgimsta. Kaip praneša Breitbart, ji savo Feisbuke parašė: „Prancūzai nebeturi jėgų kovoti už Prancūziją“, „jiems trūksta tikėjimo“ o „lyginant su jais (prancūzais), lenkai stiprūs savo dvasia“.

reklama

Kristina Pawłowicz atmetė Makrono masinės migracijos lozungą „mes galime tai padaryti“, kurį perėmė svetimiems interesams tarnaujanti Vokietijos Kanclerė Angela Merkel, kai ji atidarė Europos Sąjungos duris 1,4 milijono nelegalių migrantų iš Azijos ir Afrikos armijai 2015 metais.

Buvęs Rotšildų banko darbuotojas Makronas pasiūlė taikyti sankcijas Lenkijai už atsisakymą priimti prieglobsčio prašytojus iš kitų ES valstybių, jei jis bus išrinktas Prancūzijos prezidentu.

Jis pasakė: „Kada Europos Sąjungos teisės ir vertybės negerbiamos, aš noriu, kad būtų priimtos sankcijos“.

Makronas yra sakęs, kad Europa „įžengė į masinės migracijos epochą, kuri bus neišvengiama“ kontinente, ir migrantų banga gali tiktai didėti.

Protiškai sveikam žmogui sunku suprasti, kodėl dėl globalisto Makrono pergalės džiūgauja Lietuvos valdžia. Mūsų kaimynai Lenkai saugoja savo suverenitetą, savo tautą nuo globalizmo choleros. Gal todėl ir jų valstybė klesti, o Lietuva išmiršta ir ritasi į nebūtį.

 


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
25   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. Anonimas 0 0
2017-11-23 22:55:09

http://ldiena.lt/video/1105

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают