Asta Kuznecovaitė kartu su Neringa Venckiene organizuoja apkaltą Gabrieliui Landsbergiui? Kas galėtų paneigti...

Anonimusas
+ 10 - 3
Автор: Audrius Bačiulis
Источник: http://baciulis.lt...
7535-05-07 (2017 г.), читали 4769
0

Jau žadėjau kalt straipsnį apie mano mėgstamiausio Prancūzijos politiko Macrono pergalę rytoj, kai mano bičiulis Paulius Gritėnas atsiuntė man prasigėrusios Astos Kuznecovaitės nuotraukas ir aš, net išsižiojau jas pamatęs. Kadangi Paulius turi priėjimą prie STT informacijos, nes jo draugo žmona Renata Saulytė yra dabar STT veidas, akys ir ausys, o ir Šimašiaus sušauktas skubus partijos pasitarimas rodo viena. 

Gabrieliui Lanzbergiui jau ruošiama apkalta!

Kildišienė, Steponavičius, Masiulis, Pūkas, Bastys ir jų apkaltos yra niekis. O Gabrielius Lanzbergis jau įdomiau. Apie Manto Adomėno apkaltą aš nerašysiu, nes jis yra mano geras draugas. Rūtai Janutienei nepavyko jam surengti apkaltos, o štai Astos Kuznecovaitės byla prieš Gabrielių Lanzbergį tai jau yra rimta, ir aš papasakosiu dabar kodėl.

Visų pirma, Asta buvo Gabrieliaus auklė. Visų antra, Asta iki tol, kol nebuvo įnikusi į narkotikų liūną buvo ilgametė Lietuvos ir Kauno miesto savivaldybės politinio bei visuomenės veikėjo, televizijos ir radijo laidų vedėjo Aušrio Kriščiūno draugė, ir pažinojo galybę pramogų verslo atstovų. Visų trečia, Kuznecovaitė suvaidino lemiamą vaidmenį nuverčiant Paksą, nes būtent ji surinko visą info apie jį, o kur dar Kędžio Klonio gatvės istorija, o kur dar Latvijos pedofilijos skandalas, kai 1997 metais apsimetusi vaiku Asta demaskavo patį Latvijos tuometinį ministrą Andrių Škėlę, o kur dar Sauliaus Stomos istorija su žaliaake. Visą scenarijų parašė Asta Kuznecovaitė. 

reklama

Apkalta gali pavykti, juolab, kad Karbauskio kaimiečiai su Socdemais ir Paksistais su malonumu ištrenks Gabrielių Lanzbergį iš Seimo nario posto. Jau ilgai esu Ramūno Karbauskio šalininkas, nes teko kurį laiką dirbti gerb. Kazimieros Prunskienės rinkimų štabe ir stebėti visus politinius niuansus iš labai arti. Jau tada mačiau, kaip Milda Dargužaitė ir jos komanda profesionaliai trukdydavo mums dirbti, ir pastoviai kišdavo savo provakarietišką metodiką. 

Aš su amžiną atilsį Algirdu Mykolu Brazausku jau buvome patvirtinę planinės ekonomikos diegimo Lietuvoje sistemą. Mano ištikimas bendražygis Artūras Račas jau buvo paruošęs įstatus, bet konservatoriai tuomet įjungė aukščiausią pavarą, plius panaudojo milijoninį Sorošo organizacijos jiems suteiktą finansavimą ir mes tuose rinkimuose pralaimėjome. Tuomet Pakso komandą paliko Dalia Kutraitė ir atėjo dirbti pas mus, bet mūsų komandoje prasidėjo trintis tarp Astos Kuznecovaitės ir Dalios Kutraitės ir viena iš jų turėjo pasitraukti. 

Aš po to išėjau į Andriaus Kubiliaus komandą, ir mačiau kaip nuo mažų dienų Vytautas Lanzbergis ruošė savo anūką Gabrielių rimtoms pareigoms. Tuomet mano komandoje dirbo ir Audrius Lelkaitis, ir būtent su juo mes pastarosiomis dienomis išsiaiškinome, kaip Rusijos spec. tarnybos naudoja itin purvinus metodus politikams šmeižti. Konservatoriai su Gabrieliu Lanzbergiu priešakyje ir organizuoja visas tas šmeižto akcijas. 

Bet čia irgi nežinia kaip buvo istorijoje su Asta Kuznecovaite. Čia galimai ir liberalų darbeliai. Jie visuomet kenkdavo mano formuojamai draugiškumo Rusijai strategijai. Prisiminkime ir tai kad liberalai, o konkrečiai Gintaras Steponavičius patologiškai nevirškino Kuznecovaitės, nes ji besimokydama septintoje klasėje išprievartavimu buvo apkaltinusi dvyliktoką Steponavičių, ir šis vos nebuvo išmestas iš mokyklos. O ir kiti Kuznecovaitės atskleisti faktai kalba patys apie save. 

Eligijui Masiuliui tapus susisiekimo ministru, Šarūnas Gustainis tampa jo patarėju transportui ir infrastruktūrai. "Vilsota", kurios bendrasavininku yra Šarūno dėdė Vincas Gustainis, užsiima statybų verslu ir 2011-2012 metais sėkmingai atlieka Klaipėdos geležinkelio mazgo plėtros III etapo darbus, kurių bendras statybinis plotas - 70 000 kvadratinių metrų. 

2011 metų sausį "BaltCap", kurio valdančiuoju partneriu yra Šarūno pusbrolis Simonas Gustainis, 2011 metų sausį įsigyja 90 procentų „Kelprojekto“ akcijų. 

Liberalų valdomoje Klaipėdoje "Kelprojektas" laimi savivaldybės skelbtą konkursą pakeliamo tilto per Danės upę remonto projektui. Kelprojektas“ projektavo ir Klaipėdos Biržos tiltą, Jakų žiedo estakadą, kitus Lietuvoje esančius objektus: Karaliaus Mindaugo tiltą per Nerį Vilniuje, geležinkelio tunelį Kaune Vilniaus pietinį aplinkkelį, Ukmergės ir Geležinio Vilko gatvės estakadą Vilniuje. 

reklama

2012 metų pradžioje Lietuvos Geležinkeliai pradeda tiesti "Kelprojekto" suprojektuotą "Rail Baltica", kurio vieną didžiausių etapų - Marijampolės geležinkelio stoties, tarpstočio Šeštokai-Marijampolė rekonstravimą bei trijų dviejų lygių pervažų Marijampolėje įrengimą vykdo bendrovių „Kauno tiltai“ ir „Mitnija“ konsorciumui. 

O "Mitnija", jei kas pamiršo, priklauso koncernui "MG Baltic". Ratas užsidaro. Reiškias užtenka pašalinti Gabrielių Lanzbergį ir MG-Baltic keliai vėl atviri. O kaip jį pašalinti. Ogi tam galima pasitelkti Astą Kuznecovaitę. O Astos Kuznecovaitės geriausia draugė Neringa Venckienė buvo pasiryžusi per savo įkurtą Drąsos Kelio partiją priimti įstatymo pataisas draudžiančias eksportuoti mėsos ir pieno produktus į Rusiją. O aš tam itin priešinausi. O tuomet įvyko provokacija. Kuznecovaitė specialiai pasikvietė Gabrielių Lanzbergį ir diskreditavo jį visuomenės akyse. Jeigu Lanzbergis bus atstatydintas, Kuznecovaitei atiteks 2 kambarių namas Juragių centre. Ir netikėkite visomis fake news, ypač iš "Verslo Žinių", "Delfi" ir kitų provakarietiškų portalų. Žinau kaip yra įtaigiai pateikiama informacija, kad įtikinti skaitytoją. Vienas iš profesionalių melagių yra Vaidas Saldžiūnas, kuris primygtinai Lietuvai siūlo ginkluotis, kai aš esu už visišką demilitarizavimą, ir atsisakymą ginklų ir pacifistinį Hillary Clinton vykdomą politiką. Patys matote, kas nutiko kai išrinko Trampą. Prasidės išpuoliai prieš gėjus, žydus, pagyvenusius žmones, pensininkus, padidės nusikalstamumas. 

Visgi šitos Kuznecovaitės foto iš nuolatinių išgertuvių su Neringa Venckiene parodo daug ką. Parodo tiek Astos tiek Neringos mentalitetą. Atsiminkite, kad iš Seimo nario posto išvertus Gabrielių Lanzbergį pakartotiniai rinkimai kainuos 500 000 eurų, ir už visa tai sumokės ne jis, ne aš o jūs visi

Turime visiškai atsisakyti alkoholio ir palaikyti Verygą, ir nesišaipyti iš jo vykdomos politikos. Aš pats visiškai nevartoju alkoholio, nors žurnalistai iš fake news nuolat skleidžia gandus, kad aš geriu alų ir lankausi kažkokiame Šimo bare, kurio aš akyse nesu regėjęs. Būkime pakantūs vieni kitiems ir palaikykime Gabrielių Lanzbergį. Tegul Kuznecovaitė nevaidina nuskriaustosios. O štai ir niekur nerodytos nuotraukos:


Asta Kuznecovaitė pas Venckus


Selfiukas prie Drąsiaus treniruoklių


Trijų komitetas


Svetimi čia nepageidaujami


Gerai padirbėjus galima ir gerai atsipūsti


Tikroji meilė?


Akurat...


Dugnas

Išvadas pasidarykite patys!!!

P.S. Netikėkite - žemiau esančioje nuotraukoje - ne aš:

Tai pigus Astos Kuznecovaitės ir jos kompanijos montažas!


76% Плюс 76% Plus
24% Минус 24% Minus
10   3
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают