Artėja TSRS Pergalės prieš Vakarų Europos ir JAV sukurtą nacistinę Vokietiją, fašizmą 1945-05-09 diena

Jonas Kovalskis
+ 10 - 17
Автор: Jonas Kovalskis
Источник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009999092235&...
7535-04-24 (2017 г.), читали 2011
0

Artėja TSRS Pergalės prieš Vakarų Europos ir JAV sukurtą nacistinę Vokietiją, fašizmą 1945-05-09 diena, Pergalės prieš jungtines "šviesios, civilizuotos, kultūringos" Europos barbarų pajėgas, kurių nusikaltimai žmoniškumui II Pasauliniame kare niekuo nenusileido vakarų europiečių tėvų ir protėvių, - Romos legionierių, kryžiuočių, piratų, ispanų, portugalų, italų konkistadorų, britų, olandų, prancūzų kolonizatorių, JAV reindžerių nusikaltimams žmoniškumui.

Savo mąstu ir žiaurumu jungtinės Europos hitlerinės koalicijos pajėgos kol kas yra nepralenkiamos kol kas. 
Prasidėjo Georgijaus juostelės ir Nemirtingo pulko renginiai. Visi nacių nugalėtojai ir padorūs planetos žmonės švęs Tarybinės liaudies žygdarbio metines, minės didvyriškai kritusius kovoje už planetos išgelbėjimą nuo Vakarų Europos nacizmo didvyrius. Naciai, nacių kolaborantai vėl demonstruos savo gyvuliškas aistras, , liūdesį dėl savo pralaimėjimo, meluos, platins feikus, prasimanymus, lies tulžį ir neapykantą dėl kol kas jiems neįveikiamo ir jiems nepavaldaus fakto - raudonos Pergalės vėliavos virš Reichstago, jų nusikaltimų neginčijamo įrodymo. 
Pats laikas išmesti holivudinį mėšlą a la "Gelbstint eilinį Rajaną" iš savo peržiūrų repertuaro ir pažiūrėti tarybinę, liaudies krauju rašytą, kino klasiką, atsiversti Bondarevo, Astafjevo, Granino, Simonovo, Tvardovskio ir kt. knygą. - http://militera.org/wars/ww2/index.html…

reklama

Kad geriau suvokti, kodėl dabartiniai JAV-UK-ES-NATO kolonizatoriai ir jų vasalai taip iškrypėliškai puola būtent istoriją, būtent tėvų ir senelių šlovingus praeities darbus, taip įnirtingai bando sudraskyti tautos sąmonę, iškraipyti istorinę atmintį, sudarkyti etninių tradicijų vientisumą, nuoseklumą, tėkmę laike.

https://youtu.be/Dsti2wJSRX8


37% Плюс 37% Plus
63% Минус 63% Minus
10   17
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают