Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas priėmė Italijos prezidentą

Jonas Kovalskis
+ 12 - 12
Автор: Jonas Kovalskis
Источник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009999092235&...
7535-04-12 (2017 г.), читали 2088
0

Maskvoje įtakingiausias pasaulyje politikas (pagal Forbes, Time ir daugybę kitų nedelfių versijas) Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas priėmė Italijos prezidentą ir po pokalbio surengė bendrą spaudos konferenciją. Be kitų klausimų , žinoma, nuskambėjo ir labai aktualus šiomis dienomis klausimas - kaip Rusija reaguos į JAV-UK-ES-NATO karo nusikaltėlių gaujos įvykdytą tarptautinį nusikaltimą, agresiją prieš JTO narę Siriją, kai jankių geldos Ross ir Porter apšaudė Sirijos teritoriją sparnuotomis raketomis bukais "Kirviais" dėl pačių JAV-NATO surengtos cheminio ginklo atakos prieš civilius Sirijos gyventojus?

Pažymėtina, kad buvo paleisti 59 buki jankių "Kirviai", o iki tikslo atskrido tik 23 ir nieko nepadarė. Čia panašiai. Kaip kubilo "ekonominis stebuklas" - rezultatas nulinis, tačiau besmegenės patriotinės klumpės spiegia, kad rezultatai "stulbinantys" ir juos pamatys mūsų proproanūkiai?!..

V. Putinas atsakė kaip visada šmaikščiai ; "Nuobodu, mergaitės". Ir paaiškino, kad JAV-UK-NATO niekšybės yra žinomos visame pasaulyje, Vakarų kolonizatoriai-piratai-agresoriai visada rengdavo provokacijas prieš laisvas valstybes ir jų pagrindu surengdavo NATO intervencijas-tarptautinius nusikaltimus. "Mes turime pakankamai informacijos, - pasakė V. Putinas , kad JAV-UK-NATO nusikaltėliai rengia cheminio ginklo atakas prie Damasko ir kitose Sirijos vietose (matomai, kaip visada prie gaujos prisijungs Izraelis), kad paskui galėtų prasimanytu pagrindu išžudyti visus Sirijos gyventojus, tskant, demokratizuoti iki absoliučios laimės. Bet, pažadėjo Rusijos prezidentas, turime Vakarų kolonizatoriams-galvažudžiams paruošę siurprizų... Gal kiek diplomatiškiau jis visą tai pasakė, bet maždaug taip.

reklama

P.s. Šiandien į Maskvą atvyko JAV karo nusikaltėlių vadas tilersonas. Mūsų melo propaganda šito melagio-aferisto vizitą nušvietė, kaip ultimatumo įteikimą Rusijai: neva Rusija turi pasirinkti su kuo draugauti - su jankių banditais ar su padoriais laisvais sirais ir jų drasiu prezidentu B. Asadu. Savaime suprantama, padorūs žmonės su banditais nebendrauja, todėl, reaguodamas į tokį jankių chamo elgesį, V. Putinas išbraukė iš savo darbotvarkės susitikimą su JAV karo nusikaltėlių melagiu-aferistu tilersonu, kas išvertus iš diplomatinės kalbos reiškia - tilersonai, eik tu ... su bezdžione trampu... 

Jankių tarptautiniai nusikaltėliai pasiuntė prie Korėjos savo karinių geldų armadą su lėktuvnešiu Carl Vinson, pilnu galvažudžių, priešakyje. Kinija prie Korėjos sienų perdislokavo 150 000 karių , o Rusija į Korėjos jūrą pasiuntė raketinį kreiserį "Variag". Jankių galvažudžių štabe kilo panika, kadangi lengvo pasivaikščiojimo, kaip, pavyzdžiui, Pabaltijo kolonijų okupacija, nenusimato - "Variag'as" dar visai pagrįstai vadinamas "lėktuvnešių žudiku" dėl to, kad jo raketų "Vulkan P-100" 16 raketų salvė skandina visą jankių galvažudžių-piratų eskadrą , nesvarbu kokioje skylėje jie būtų pasislėpę. Va taip. Vadinkime daiktus savo vardais, lengviau bus suvokti pasaulį...


50% Плюс 50% Plus
50% Минус 50% Minus
12   12
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают