Kovo vienuoliktoji – Laisvės iliuzijos ir Tėvynės išdavimo simbolis

Anonimusas
+ 18 - 1
Автор: Šturmuotojas
Источник: http://ldiena.lt...
7535-04-10 (2017 г.), читали 1630
0

Tikra Lietuvos Nepriklausomybė tebus pradėta atgauti tada, kai Lietuvių Tauta pagaliau supras, kad dabar tos nepriklausomybės tiesiog nėra. Kad demokratija yra ne tik netikusi ir nešvari santvarka, bet netgi ji, taikant jos teorinius pagrindus, praktiškai neegzistuoja ir niekada neegzistuos, kad ji yra žydų pakalikų ir oligarchų bei mafiozų priedanga.

Kovo 11–ają dieną Lietuva mini tariamą Nepriklausomyb!s atkūrimą. Šito neilgo rašto tikslas yra skaitytojams pasakyti, kad tikros Nepriklausomybės nėra ir, kad Lietuva yra tų pačių jėgų rankose, kaip ir TSRS okupacijos laikais. Dabar okupantas veikia kitaip. Tačiau nomenklatūra ta pati, galvos tos pačios, arba jų pakalikai jaunesni, o „išrinktoji tauta“, taipogi, lygiai ta pati.

Tikroji Lietuvos Konstitucija, kuri buvo išleista 1938 – aisiais metais buvo sutrypta „demokratų “, kurie buvo ir gyvenantys iš jų , yra buvę TSKP nariai, tarybiniai-komunistiniai kolaborantai. Ją pakeitė landsberginė oligarchinė konstitucija, kuri labai vaizdingai tauškia apie „demokratiją“, per kurią yra vykdomas Lietuvių Nacijos genocidas. Tiksliau būtų teigti, kad ji yra teisinis ramstis Tautos genocidui, nors „demokratai“ gana dažnai savo veiksmais prieštarauja savo tariamai „konstitucijai“.

reklama

Kažkodėl Landsbergis ir Brazauskas buvo TSKP nariai. Kažkodėl esti konkretūs įrodymai, kad Lietuvos „Persitvarkymo sąjūdis“ tebuvo pigus KGB projektas: tie, kurie sukūrė komunistinę Rusiją ir TSRS per žydiškas machinacijas ir aferas, ją ir išardė, jai ji pavirto nebenaudinga sistemai struktūra. Žinoma, šitas Sąjūdis buvo sudarytas iš žmonių , kurie buvo pagauti akimirkos entuziazmo, užsidegimo ir, jeigu tai būtų buvę tikslingai ideologiškai orientuojama, tada dabar gyventumūme tikrai Lietuviškesnėje, švaresnėje ir geresnėje Lietuvoje, negu dabar. Tačiau žmonėmis pasinaudojo ir juos išdavė „demokratai“ kurių rankose ir buvo visas 1989-1991 – ųjų judėjimas. Tai, kad Lietuvių Tauta buvo išduota ir, kad dabar Lietuva yra oligarchijos ir pasaulinės žydijos rankose, yra grynai „demokratų “ ir ekskomunistų bei „išrinktosios tautos“ sūnų ir dukterų bei kolaborantų nuopelnas.

Kovo vienuoliktąją oficialiai minimas Lietuvos nepriklausomybės dvidešimtmetis, bet ši nepriklausomybė nebuvo tikra, o dabar netgi ta jos parodija, kuri buvo, yra galutinai parduota per Lietuvos įkišimą į Europos Sąjungą ir kitokias internacionalines struktūras. Tikra Lietuvos Nepriklausomybė tebus pradėta atgauti tada, kai Lietuvių Tauta pagaliau supras, kad dabar tos nepriklausomybės tiesiog nėra. Kad demokratija yra ne tik netikusi ir nešvari santvarka, bet netgi ji, taikant jos teorinius pagrindus, praktiškai neegzistuoja ir niekada neegzistuos, kad ji yra žydų pakalikų ir oligarchų bei mafiozų priedanga. Tik po radikalaus nacionalizmo vėliava galima išvaduoti Tautą ir pašalinti 20 metų Naciją pavergusį ir Tautą mulkinantį režimą, kuris yra tik buvusios komunistinės Tarybų Sąjungos tęsinys.

LAISVĘ LIETUVAI!


94% Плюс 94% Plus
6% Минус 6% Minus
18   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают