Rusijos prezidentas V. Putinas susitiko su Prancūzijos Nacionalinio fronto lydere Marin Le Pen

Jonas Kovalskis
+ 15 - 0
Автор: Jonas Kovalskis
Источник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009999092235&...
7535-03-24 (2017 г.), читали 1625
0

Įtakingiausias pasaulio žmogus (pagal Forbes, Time , CNN ir kt. versijas) Rusijos prezidentas V. Putinas susitiko su Prancūzijos Nacionalinio fronto lydere Marin Le Pen, kuri šiuo metu siekia Prancūzijos prezidento posto. Tai labai drąsus ir neįtikėtinai išmintingas kandidatės žingsnis. Pavyzdžiui, Lietuvoje tokiam kandidatui tik grįžus namo būtų iškelta baudžiamoji byla pagal kokį nors LR BK 170-2 str. ir jo karjera būtų baigta. 
JAV-Vakarų-Soroso fondų finansuojamų įtakos agentų masiškai platinama rusofobija, karo su Rusija propaganda, dezinformacija apie Rusiją, V. Putiną, informacinis karas prieš laisvas nuo JAV-UK diktato šalis jau seniai išvargino pasaulio žmones, išsėmė savo galimybes ir atsigręžė prieš pačius rusofobijos platintojus, aršiausius rusofobus, neadekvačius JAV imperializmo samdinius, kenkia Europos ir viso pasaulio šalių nacionaliniams interesams. Istorijos švytuoklė pasuko atgal. M. Le Pen tai supranta ir siekia normalizuoti santykius su Rusija dėl labai pragmatiškų tikslų - bendradarbiavimas su Rusija tarptautinės teisės pagrindu, atsisakymas neokolonijinės užsienio politikos, grįstos NATO melu ir galia, karinės ekspansijos siekiant išplėsti dolerinės plėšikavimo imperijos sienas sustabdymas ir atitraukimas nuo Rusijos sienų NATO karo nusikaltėlių gaujos pajėgų, padėtų atkurti pasaulyje taiką ir stabilumą, stabilizuoti padėtį, sustabdyti globalizmo, kapitalizmo naikinantį poveikį viso pasaulio tautoms. Ir sukurtų naują geopolitinę situaciją vietoje nusikalstamo, egoistiško, išnaudotojiško, pražūtingo ir save jau naikinančio kapitalizmo. 
Pokalbio metu Rusijos prezidentas pabrėžė, kad Rusija jokiu būdu nesiekia daryti įtakos Prancūzijos prezidento rinkimų procesui, įtakoti Prancūzijos rinkimų valią, (kaip tai daro visame pasaulyje ir ypač savo kolonijose JAV, UK, ES), tačiau yra pasiruošusi konstruktyviam dialogui su visais politinio lauko dalyviais, sieks bendradarbiauti su visomis šalimis abipusės ekonominės naudos, savitarpio supratimo, geros kaimynystės, pagarbos ir nesikišimo į kitų šalių vidaus reikalus principų pagrindu.
Laikas mūsų naciams pradėti mąstyti savo galva, o ne pagal emisarų iš CŽV nuleistus šablonus. Patriotizmas yra meilė savo tautai pirmiausia, o ne neapykanta kitataučiams ir kitaminčiams. Nacionalinis interesas yra bendradarbiauti su kitomis, ypatingai kaimyninėmis, valstybėmis, kad būtų išsaugota taika ir saugumas, o ne vežtis užjūrio šeimininkų armijas tam, kad sunaikinti savo šalį vardan užjūrio šeimininkų verslo interesų. Tokia turi būti šiuo metu nacionalinė programa - NATO lauk, taika, reali nepriklausomybė, bendradarbiavimas, darbas, rūpestis eiliniu žmogumi, o ne oligarchų pelnu.

reklama


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
15   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают