Tautininkai - slaptas valdžios ginklas

Anonimusas
+ 25 - 1
Автор: Draugiškas Žmogeliukas
Источник: http://ldiena.lt...
7535-03-13 (2017 г.), читали 2262
0

Make America Great Again!" - kažkur ši formulė jau girdėta, - Tautininkai dirba degazavimo darbus toliau:

Kviečia padaryti Lietuvą vėl didžią, (bet kažkodėl be Rusijos). Su kuo gi tada Lietuva bus "vėl didi"?! - su Amerika be abejonės!

Koncervatoriai (tikrieji "Tautininkų" užsakovai) jau pasinaudojo "pavyzdine idėja" sujungti buvusias LDK žemes, bet jie to tikrai nedarys, nes dauguma mūsų žemių Rusijos teritorijoje. Tai vadinasi idėjos "degazavimas". Tautininkai šioje srityje lyderiai. Tai pilkieji kardinolai. Jų nariai - tai dauguma gerai materialiai stovinčių žydiško gymio asmenų atžalos, "didžiuojantys davo "lietuvybe"".

Jei žmonės kada sukiltų prieš žydovską Demakratiją, "tautininkai" apsirengę juodais odiniais drabužiais (it kokie "Odino Kariai") padarytų superines riaušes "už laisvę" ir nugesintų sukilėlius prieš valdžią. Tai valdžios slaptas ginklas (kokia ji bebūtų, svarbu kad "Demokratija") kai policijos veikimas kai kuriais atvejais apribotas įstatymų, tautininkui su juodu skuduru ant nosies ir žvangančiomis grandinėmis ant jo odos rūbų - tai nė motais - jie padarys tai, kas naudinga valdžiai, kuri ginkluota tik pagal įstatymą veikiančiomis žvalgybomis bei tarnybomis. Kaip jau sakau, "tautininkų" niekas neapriboja.


96% Плюс 96% Plus
4% Минус 4% Minus
25   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают