Aklai tikėjau vakcinų nešamu gėriu

Anonimusas
+ 50 - 2
Автор: Evelina Šernaitė
Источник: http://www.ve.lt/naujienos/nuomones/skaitytoju-ekspresas/akl...
7535-03-09 (2017 г.), читали 6932
3

Neišsilavinę, fanatikai, tamsuoliai, tikintys sąmokslo teorijomis – tokią nuomonę turėjau apie tėvus, atsisakančius skiepyti savo mažylius. Deja, gyvenimas pasisuko taip, kad tamsuole pasijutau aš, skiepijusi savo dukrytę... Kol tėvai draudimais eiti į darželius ir baudomis „motyvuojami“ skiepyti savo vaikus, o to nedarantys tėvai vadinami neišprususiais, pabandysiu keliais punktais įvardinti, kodėl skiepytis gali būti pavojinga. Ir tai jums rašau, aš, kuri aklai pasitikėjo mokslo pažanga ir gydytojų rūpesčiu mano vaiku. Taigi trumpai – kodėl daugiau neskiepyčiau savo vaikų:

Sistema

Vakcinų sudėtis. Savo šeimos daktarės paklaususi, ar vakcinose nėra gyvsidabrio ir kitų neurotoksinų ir patikinta, kad tikrai ne, skiepijau savo dukrą. Kelios pažįstamos reikalavo vakcinų sudėties lapelių, bet šeimos daktarės joms jų neparodė, o vienai pasakė, kad jei nebuvo neigiamos reakcijos į pirmą skiepą, į antrą irgi nebus.

Amžius. Nepaliauja kilti klausimas, kodėl Lietuvoje mažyliai skiepijami vos gimę. Norvegijoje ir kitose šalyse pirmas skiepas būna sulaukus bent poros mėnesių, kai nervų sistema brandesnė nei naujagimio. Peršasi mintis, kad lietuviai mažiau linkę savo vaikus rodyti gydytojams, taigi kuo daugiau dozių stengiamasi atlikti dar esant gimdymo namuose.

reklama

Neurologiniai sutrikimai. Tuomet, kai skiepijo mus, tėvus, vakcinų sudėtis buvo kita, nebuvo tiek virusų „suvaroma“ į kūdikį. Kol šeimos gydytojai kalba, kad jei nepakilo temperatūra ir nebuvo traukulių, vadinasi, viskas gerai, homeopatai aiškiai sako, kad šiuolaikinių vakcinų šalutinis poveikis atsiskleidžia daug vėliau (o juk ir ne iš karto suveikia vakcinos prieš visas ligas dalys) ir – kas šiurpiausia – pasekmės būna autoimuninės (prasideda alergijos) bei neurologinės ir labai sunkiai (jei išvis) atstatomos. Vaiko raidos centre paklaususi vienos neurologės, ar dukros raidos sutrikimą galėjo lemti skiepai, ji paprašė uždaryti duris ir tik tuomet pasakė, kad taip. Anot žymaus Izraelio gydytojo Levo Levito, kuris savo metodais gydo vaikus su raidos sutrikimais daugelyje šalių, autizmo atvejais visada būna kaltos vakcinos – ne veltui jam pradėjus gydyti vaikus iš jų organizmo ima šalintis be galo daug toksinų ir jiems pasišalinus vaikai prabyla arba pradeda geriau valdyti savo kūnus.

Esame trečiasis pasaulis? Vis kyla klausimas, kodėl kai kurių vakcinų, pavyzdžiui, tuberkuliozės atsisako tokios šalys kaip Prancūzija? Jie atvirai pripažįsta, kad ši vakcina neveiksminga. O Lietuva, pasibaigus vakcinų atsargoms, skuba atsigabenti ES neregistruotų vakcinų nuo tuberkuliozės!

Aplaidus vakcinų administravimas (žmogiškasis faktorius)

Neatsižvelgiama į konkretų vaiką. Mano dukrytė gimė sunkiai ir ji visų pirma prieš skiepijant turėjo būti parodyta neurologui. Kai šeimos gydytoja nusiuntė pas neurologę, dukrytei jau buvo padaryti trys skiepai. Dar dabar atsimenu, kaip vakare po darbo slapta ji man skambino prašydama atidėti vaikui skiepus, nes tai gali pakenkti neurologijai. Vėliau begydydama dukrą pas osteopatę ir homeopatę, ilgametę Vaikų ligoninės reanimacijos skyriaus darbuotoją, sužinojau, kad tokiu atveju buvo būtina paimti vaiko kraujuką ir patikrinti imuninį atsaką ir jei reikia – skirti vakciną su mažiau aktyviųjų dalių. Kokio dydžio kyšį reikia sumokėti, kad būtų pagalvota apie tokį dalyką?

Nedaromi kraujo tyrimai. Tik paskiepijus nuo nemažai ligų sužinojau, kad galima reikalauti nemokamo kraujo tyrimo prieš kiekvieną skiepą... o jokia šeimos daktarė nei valstybiniame, nei privačiame šeimos centre to neminėjo. Iki šiol nesuvokiu, kaip galima leisti vaiką skiepyti tik „iš akies“ nustačius, kad jis sveikas? Tik po daugiau nei metų, minėto Izraelio gydytojo paraginta, padariau virusų tyrimus, pasirodo, dukra buvo persirgusi Epstein-Bar virusu ir tai greičiausiai buvo tuo metu, kai buvo atliktas skiepas. O to pasekmės skaudžios ir neurologinio pobūdžio... po stabligės, kokliušo ir difterijos skiepo kitą dieną dukrytė nustojo leisti garsus, o ilgainiui raumenų tonusas visiškai nusilpo, metukų vaikas galėjo tik sėdėti. Iki šiol (jai treji metai) ji visiškai nešneka, o išleidome dešimtis tūkstančių eurų brangioms terapijoms ir maisto papildams... O juk tam kelią užkirsti galėjo paprasčiausias kraujo tyrimas (beje, dar vėliau sužinojau, kad būtina tirtis ir alergenus tam tikroms skiepų sudėtinėms dalims).

reklama

Aplaidumas. Gimus pažįstamos dukrytei pastaroji ligoninėje pasigavo infekciją ir jai buvo leidžiami antibiotikai. C reaktyvinis baltymas buvo aukštumoje. Ir ką jūs manote – štai ateina seselė rankose laikydama... hepatito B vakciną ir ruošiasi skiepyti mažylę! Gerai, kad mama buvo išsilavinusi ir neleido to padaryti, bet kiek moterų to nežinodamos nesąmoningai suluošina savo vaikus! Nerūpime mes nei šeimos daktarams, nei seselėms – būtina galvoti tik savo galva, šviestis pačioms ir nepasiduoti masinei psichozei.

Farmacija pagirtina už tai, kad reikiamu metu vakcinomis išgelbėjo milijonus gyvybių. Deja, šiandien pelno vardan peržengta moralės riba – vakcinos gaminamos taip, kad būtų ekonomiškiau, jose esantys neurotoksinai pažeidžia vis daugiau vaikų imunines ir neurologines sistemas, o ryšys aktyviai neigiamas, apie tai kalbantys gydytojai užčiaupiami ir išmetami iš medikų bendruomenės.

Praeitą vasarą JAV nužudyta daugiau nei dešimt holistinės medicinos gydytojų, vėliau paaiškėjo, kad jie tyrė dalelę, kuri atblokuoja skiepais įleidžiamos medžiagos veikimą. Ta medžiaga neleidžia pilnai veikti daugeliui lėtinių ligų skirtiems vaistams. Kodėl? Nes vaistų tyrimams skiriami milijardai. O mūsų likimai nuskęsta juose, tampame tik statistika, tais „keliais“ procentais, kuriems nepasisekė (o kiek ryšių taip ir lieka neįrodyta?). Sąmokslo teorija, pasakysite? Deja, šiandien labiau tikiu savo dukra, kuri iki šiol nesako nieko...

Lietuvos vyriausiajam administracinam teismui nusprendus, kad neskiepytų vaikų nepriėmimas į darželius nėra diskriminacija, galime pasidžiaugti, kad bent svetur tendencijos į gera. Štai Čekijos konstitucinis teismas sausio 20 d. laisvę apsispręsti neskiepyti savo vaiko baiminantis sveikatos sutrikimų pripažino pamatine žmogaus teise. Linkiu Lietuvos sprendimų priėmėjams palinkėti žvelgti plačiau ir patiems pasidomėti įrodyta vakcinų nauda ar žala... o dar geriau – į akis pažvelgti toms mamoms, kurių vaikus ir gyvenimus suluošino skiepai ir per didelis pasitikėjimas sveikatos apsaugos darbuotojais ir jų retransliuojama tiesa.


96% Плюс 96% Plus
4% Минус 4% Minus
50   2
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 3

3. Anonimas 0 0
2017-12-12 20:33:22

Prisimenu, kiek reikejo atlaikyti gydytoju kritikos, kurie norėjo gimusi naujagimi su nustatyta infekcija ir leidziamais stpriais antibiotokais dar paskiepyt nuo Hepatito ir tuberkuliozės. Kas su vaiku butu buve baisu ir pagalvot. Nesuprantu, juk pries skiepyjant ziuri ar vaikas sveikas ir esant sligai neleidzia skiepyt, o ten buvo aukstas crb ir jie vis tiek ta norejo daryt. Kame logika?

2. Anonimas 0 13
2017-12-09 11:45:47

Manau,  kad atmesdama skiepu nauda, isijungete i tamsuoliu gretas

1. Anonimas 10 0
2017-12-09 13:29:42

Tai jūs tamsuolis, leisdamas zaloti savo vaikus.

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают