Seksualinis iškrypėlis K. Pūkas, tai Grybauskaitės režimo rėmėjas

Ramūnas Alaunis
+ 39 - 0
Автор: Ramūnas Alaunis
Источник: https://www.facebook.com/ramunas.alaunis...
7535-03-09 (2017 г.), читали 5485
0

Kęstutis Pūkas yra aferistas, politikos šuleris, ištvirkėlis, todėl turėtų būti nušalintas iš Seimo nario pareigų: "Kvietimas į Seimo viešbutį, įsakymai pakloti lovą ir išplauti puodelius, klausimai, kuo paleistuvė skiriasi nuo ištvirkėlės ir kiek pati kandidatė gali būti ištvirkusi. Apie tokius potyrius DELFI papasakojo dar dvi merginos, kandidatavusios į Seimo nario Kęstučio Pūko padėjėjas".

Dažnai žiniasklaida mus verčia nekęsti vieno ar kito asmens. Tačiau šiuo atveju yra kitaip. Beveik visi Seimo nariai yra politiniai prostitutės. Todėl Seimo nario padėjėjai yra politinių prostitučių padėjėjai.

Propagandinė žiniasklaida šiuo atveju imasi "teisėjo" vaidmens. K. Pūkas per svo radiją pastoviai kalbėdavo, kad "reikia versti tokią netikusią, korumpuotą valdžią", tačiau kai kritika pakrypdavo į prezidentės pusę, Pūkas sakydavo: "netrukdykime mūsų prezidentei dirbti." Pūko TV ir radijas pastoviai skleisdavo tą patį Lietuvos režimo melą ir propagandą: "Rusija aneksavo Krymą", "Sirijos diktatorius Asadas panaudojo cheminį ginklą prieš savo žmones" ir pan. PūkoTV buvo pradėjusi transliuoti tokią laidą "Karas ir Taika", kurioje rodydavo kaip "Rytų Ukrainoje teroristai, vėliau jau vadinami prorusiški separatistai žudo nekaltus Ukrainos civilius."

reklama

Pūkas radiją įkūrė tam, kad išgarsėtų, po to, savo radijo ir jo vardu pavadintos TV pagalba pateko į Kauno miesto tarybą. Pūkos radijas, tai pensininkų radijas, jiems Pūkas "plaudavo smegenis". O prieš metus Pūkas savo paties televizijos pagalba save išsireklamavo ir per sisteminę "Tvarkos ir Teisingumo" partiją per sąrašus pateko į Seimą.

Seksualinis iškrypėlis K. Pūkas, tai Grybauskaitės režimo rėmėjas. Kas remia Pūką, tas remia Grybauskaitės režimą. Pati prezidentė Grybauskaitė, kaip ir Pūkas, taip pat kovoja prieš koruopciją, bet tam, kad nuslėptų dar didesnę politinę korupciją. Neabejoju, kad Pūką išgelbės Grybauskaitės valdoma prokuratūra.

Dar kitas ironiškas dalykas: Parlamentinė Moterų grupė ketvirtadienį kreipėsi į Seimo Etikos ir procedūrų komisiją, prašydama įvertinti K.Pūko veiksmus ir apkaltos galimybę. Moterų grupės pirmininkė yra liberalė Aušrinė Armonaitė. O kas yra liberalizmas? Tai grynų gryniausias fašizmas, kuris vienas iš pirmųjų sunaikino moterų teises Lietuvoje. Moterų grupės pirmininkė liberalė Aušrinė Armonaitė yra seksualinių iškrypėlių aktyvi rėmėja.


A. Armonaitė seksualinių iškrypėlių pederade Vilniuje

---
Daugiau apie Kęstutį Pūką ir jo darbinius įgūdžius bei reikalavimus galite pasiskaityti Skundai.lt svetainėje


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
39   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают