Kaip Amerika kolonizavo Rusiją

Jonas Kovalskis
+ 19 - 0
Автор: Jonas Kovalskis
Источник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009999092235&...
7535-02-28 (2017 г.), читали 2076
0

Daugumai savarankiškai mąstančių žmonių nėra sudėtinga susirasti objektyvią informaciją net ir tokioje dezinformacijos jūroje kaip internetas. Ir tada atradėjo džiaugsmą visada užtemdo siaubingas atradimo turinys, kai paaiškėja, kad visus tuos "laisvės, nepriklausomybės ir vakarietiškų "vertybių" puoselėjimo metus" šimtai milijonų žmonių visame pasaulyje buvo makabriškai apgaudinėjami, jiems buvo begėdiškai meluojama ir tai buvo tų žmonių valstybių valdančiųjų "elitų" sąmoninga, kryptinga politika, žmonių fizinis pavergimas jų sąmonės sudarkymo, proto kolonizavimo būdu.

Amerikiečių laida "Imperijos failai" atskleidžia tarptautinių JAV globalistų nusikaltimų mąstą kolonizuojant buvusios Tarybų Sąjungos respublikas - JAV kišosi į Rusijos, kaip ir į visų TSRS respublikų, Lietuvos taip pat, vidaus reikalus, klastojo rinkimus, kurstė tautinę nesantaiką ir etninius konfliktus, griovė ekonomiką, plėšė tų šalių tautų sukurtą nacionalinį turtą, naikino pramonę, mokslą, kultūrą, švietimą, tradicijas, skatino šalių viduje korupciją, nusikalstamumą, narkomaniją, alkoholizmą, vykdė tautų genocidą ir vogė, vogė, vogė tų šalių turtą - mokėdami žaliu beverčiu pjaustytu popieriumi arba dažniau tiesiog pavogdami.

reklama

O tautas, JAV tarptautinių nusikaltimų aukas, šėrė milžinišku, sunkiai įsivaizduojamu kiekiu melo ir propagandos. Ir šiuos nusikaltimus JAV talkino vykdyti, bendrininkavo vietinių tautų išsigimę elitai - konservatoriai/liberalai/socdemai-nacistai-nacionalistai-fašistai, - kurie garsiausiai rėkia apie savo beribę meilę tautai ir Tėvynei...

Vakarų kolonizatoriai jau perėjo į galutinę savo nusikaltimo stadiją, nusiėmė savo kaukes ir įžūliai atvežė savo iki dantų ginkluotus galvažudžius žudyti čiabuvius.

Ar pajėgs čiabuviai suvokti, kad Vakarų kolonizatoriai yra tik tarptautiniai nusikaltėliai ir atėjo daryti tai, ką jie darė paskutinius 1000 metų su visomis jų išžudytomis tautomis visame pasaulyje?...


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
19   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают