Pamąstymai prie kavos. Lyg ir apie seksą, nors išties tai ne

Anonimusas
+ 10 - 0
Автор: Šarūnas Navickis
Источник: https://www.facebook.com/sarunas.navickis/posts/102104140475...
7535-02-25 (2017 г.), читали 2744
0


Džazo Haroldo (Jaz Harold) skulptūra

Vakar pasidomėjau, kaip mes suvokiame sekso perteklių - na, kiek kartų, skaičiuojant į savaitę, jau būtų perdaug? Atsakymų gavau daug ir įvairių, tad šiek tiek apibendrinsiu.

Visų pirma akivaizdu, kad tema iš tų, kurios "kabina" - kitaip sakant, seksas mums tebėra svarbus, kad ir kiek realų gyvenimą bekeistų virtualusis. Antra - ir čia turiu kiek praplėsti temą - esu pastebėjęs, kad jei parašau ką nors kritiško apie nutukimą (net ne apie nutukusius žmones, o apie patį reiškinį), tai tuojau pat atsiranda įsižeidusių storulių, isivaizduojančių, kad jie tokiu būdu yra žeminami. Jei apie alkoholį - tas pats iš (na, kaip čia išsireiškus, kad ir šitų neįžeidus?) "gėrimo gurmanų" pusės. Jei apie mitybą "be anglių" - sukyla vegetarai. Jei parašau gerą žodį apie salotas - tuojau pat "o kur mėsa?" Žodžiu, vaizdą susidarėte.

reklama

O dabar prie esmės: Po vakarykštės apklausos susidariau įspūdį, kad daugelis mūsų tiesiog jaučia pareigą ar būtinybę trūks-plyš atrodyti super - ultra - mega seksualus ir tai liečia tiek moteris, tiek ir vyrus. Na, vienos permanentiškai padrėkusios, o kiti tiesiog vaikšto "stati" ir net negalvoja apie nieką kitą, išskyrus seksą non stop. Hedonistinis rojus! Sakykite, ką norite, bet skambūs pareiškimai "gero daikto (daikto - ?!) perdaug nebūna" arba skaitmenine išraiska "20 kartų per savaitę (reguliariai!) - yra norma" viršija ne tik mano - suaugusio vyro - patyrimines realybes, bet ir paaugliškos fantazijos ribas. Na, ok, darykime prielaidą, kad susitinka du vienas kitam laaabaaai patinkantys žmonės (seksas trise arba su neribotu partnerių skaičiumi nėra šios temos apimtyje) ir strimagalviais puola į erotinį transą. Darykime prielaidą, kad jie yra ne tik fiziškai patrauklūs ir pajėgus, bet ir psichiškai itin sveiki ir tiek be kompleksų, kad nuo pat pirmo karto ima vienas kitą džiuginti ir stebinti viskuo, ką moka ir ką gali - t.y. tuo, ką išmoko ir ką darė su kitais ir kitomis, iki sutikdami vienas kitą ir jokie Marijos žemės moraliniai balkiai ir taboo smegenų nespaudžia. Darykime prielaidą, kad jie turi tiek laiko ir pajamų, kad gali užsiimti išimtinai vienas kitu ir nuo to jų gyvenimai neima striginėti ir trūkinėti per siūles - ir ką? Net tokiu absoliučiai menamu atveju - kiek laiko galėtų trukti šitas medaus mėnuo su beveik nepertraukiamu orgazmu?

Gali būti, kad taip rašau iš pavydo, suvokdamas, koks neskalsus yra mano paties seksualinis gyvenimas, jau nekalbant apie nepalyginamai mažesni apetitą, lyginant jį su gautaisiais atsakymais. O dar gali būti, kad mes vaidiname nežinia kieno išgalvotus vaidmenis, nežinia dėl ko, nepaklausdami savęs - kam? Kaip yra iš tiesų - galima tik spėlioti.

Pabaigai atsargiai pastebėsiu, kad ruošdamas Kūno gerovės programas visada pasidomiu, kiek kartų per dieną žmonės valgo - ir dažnai sužinau, kad "dažniausiai vieną kartą - vakare, grįžus namo, nes dieną nespėja". Laimė, kad audringam seksui du kartus dienoje laiko užtenka... Matyt, kaip tik dėl to mūsų šeimose auga bent po 3 - 4 vaikus, o dažnoje ir daugiau - juk šitie trykštančios spermos fontanai uraganišku orgazmu kasdienybėje turi duoti nemažą derlių.

Su kuo save ir pasveikinkime!


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
10   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают