Žemaitija jau turi Prezidentą - tai Vaidas Lekstutis! Beliko prie jos prijungti Lietuvą

Laurynas Ragelskis
+ 27 - 4
Автор: Laurynas Ragelskis
Источник: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1758646647494271&...
7535-02-24 (2017 г.), читали 4567
0


Modestas Lukauskas kaip mat parengė rinkiminį plakatą

Vaidas Lekstutis tapo kandidatų į Prezidentus lenktynių lyderiu. Donaldas užėmė JAV p-rezidento kėdė sumaniai pasinaudojęs socialiniais tinklais, o ar pavyks Vaidui? Vos jam užsiminus apie galimybę eiti į valdžią - Lietuvos patriotai Feisbuke vienareikšmiškai jį parėmė ir sukėlė informacinį cunamį, nušlavusį visus anūkus su pedoliberastais į politikos užribį.

Belieka du klausimai - kiek Puolantis Rusas sumokėjo Vaidui ir ar tų pinigų užteks paimti valdžią šitoje parsidavėlių ir išverstaskūrių valdomoje bananinėje respublikėlėje?

---
Vygantas Kelertas
Vaidas Lekstutis, darbštus, dviejų vaikų tėvas, buvo teismo įpareigotas niekur neišvykti. Teisėsauga atliko kratas, ir jo bute, sodyboje, matant jo mažamečiams vaikams, išnaršė visus ūkinius pastatus, kompiuterio diską, viską ką įmanoma. Ir teisėsaugininkai, prokuroras, aš pats matau, jie tai darė nenorėdami, nes jie jautė gėdą, bet jie buvo priversti tai daryti, nes aukščiausia vadovybė jiems liepė tiesiog iškrėsti Lekstucio namus, ir be naudingų rezultatų negrįžti.

reklama

O prokurorui matomai buvo pažadėta aukštesnis postas, jeigu pavyks Lekstutį įkišti už grotų. Įkišti už tai, kad facebook kažką kažkur parašė, kad Lanzbergius tautos kiršintojais išvadino. Aš, net neabejoju, kad pats prokuroras S. Galminas būtų Vaido pusėje, bet Galminui yra liepta, susidoroti, nes jeigu Galminas nepaklustų su tuo pačiu Galminu prokurorų klanas susidorotų.

---
Laurynas Ragelskis
Pernelyg gerai apie tą prokurvatorių Galminą galvojate. Jeigu jis norėtų, rastų n ir vieną būdą kaip numarinti bylą, tačiau paimituojant labai rimtą darbą.
Dabar gi atvirkščiai - prokurvatorius Galminas tempia ir paskutiniųjų, net demonstruodamas beviltišką savo bukumą.

---
Andrejus Lobovas
Ką manote Draugai? Mano šeima palaiko šį stiprų ir drąsų Žmogų, manau jam tapus prezidentu - permainos dabartiniame banditų tarpe neišvengiamos! Daugelis jų supūtų kalėjimuose! Už Vaidą, už Naują Lietuvą!

---
Vaidas Žemaitis
Su tais prezidento rinkimais aš prisižaisiu. Telefonas nuo pat ryto skamba kas 10 min...


87% Плюс 87% Plus
13% Минус 13% Minus
27   4
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают