Diskusija, kuri dar kartą įrodė – Europos Sąjunga neturi jokios ateities

Ekspertai.eu
+ 14 - 0
Автор: Ekspertai.eu
Источник: http://www.ekspertai.eu/diskusijakuri-dar-karta-irode-europo...
7535-02-24 (2017 г.), читали 1757
0

Nors lietuviai oficialiai pripažinti pačiai didžiausi euroentuziastai visoje Europos Sąjungoje (ES), pačios ES likimas daug kam kelia rimtų klausimų ir abejonių.

Vienų nuomone, išsigimusi ES neturi ateities ir turės subyrėti, kiti siūlo receptus, kaip ES dar būtų galima išgelbėti.

Štai Europos Komisijos pirmininkas Žanas Klodas Junkeris (Jean-Claude Juncker) užsiminė apie radikalų ES struktūros pertvarkymą.

„Deutsche Welle“ praneša, kad pagal naująjį Ž. K. Junkerio įsivaizdavimą, Sąjungos pagrindą sudarytų mažesnis valstybių narių skaičius, o kitos šalys, nepasiruošusios visateisei narystei, galėtų priklausyti skirtingiems narystės lygmenims.

Norint nesunkiai suprasti, kad ES neturi didesnės ateities, Lietuvos gyventojams pakanka pasižiūrėti į ES parlamentą ir į mūsų šalies atstovus jame – beprasmiška, juokinga, grandiozinė institucija ir absoliučiai už nieką neatsakantys politikai (auštrevičiai, blinkevičiūtės ir panašūs įvairių tautų personažai).

reklama

Netrūksta renginių ir pačioje Lietuvoje, kurie įrodo, kad ES ateina galas.

Štai pavyzdžiui vasario 17 d. Seime vykusi diskusija „Vidurio ir Rytų Europos saugumas atsižvelgiant į hibridines grėsmes“ – dar vienas puikus įrodymas, kad ES neturi nė menkiausios ateities.

Pasižiūrėjus į šias komiškas, kalbančias nesąmones galvas, nesunku suprasti – dabartinės ES likimas nuspręstas. Klausimas, tik per kiek laiko formaliai ši susikompromitavusi Sąjunga išnyks.

Diskusiją vedė trečius metus iš eilės badaujantis liberalas, Seimo Europos klubo prezidentas, Europos Parlamento narys Petras Auštrevičius, pranešimą skaitė Europos Parlamento Užsienio reikalų komiteto narė, Saugumo ir gynybos pakomitečio pirmininkė, buvusi Lenkijos Respublikos užsienio reikalų ministrė Anna Elžbieta Fotyga, pasisakė konservatoriai Rasa Juknevičienė, Žygimantas Pavilionis, Arvydas Anušauskas.

Malonaus klausymo:

Susiję:

Aš suprantu, kad tai ne holokausto neigimas, bet ar tai nėra antivalstybinė veikla?    

VRK vadovas Z. Vaigauskas nežino, kaip rinkėjai buvo informuoti apie stojimo į Europos Sąjungą sutartį (I d.)    


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
14   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают