Pasikapstė po V. Putino turtus: pavydas užgraužė negyvai

Anonimusas
+ 14 - 0
Автор: DELFI.lt
Источник: http://www.delfi.lt/news/daily/world/pasikapste-po-v-putino-...
7535-02-22 (2017 г.), читали 3221
0

LDiena.lt: delfinariumo komentatoriai demonstruoja, kad jų supratimas apie skandinavų bankininkų kabinamus makaronus yra visiškai adekvatus, su kuo ir sveikinu mus visus.

Pirma - geriausiai įvertinti komentarai, o tada - porcija skandinaviškų makaronų ant lietuviškų ausų.

Vakaru propoganda
Savo laiku Stalinas buvo laikomas turtingiausiu pasaulyje, o mire turedmas 3 kostiums ir 3 pipkes is tikruju

Faktas
O tai kada bus paviešintos sąskaitos ? Kuris bankas ? Kokia valstybe ? Kokia suma pinigų ?

Mn,
Delfi parasykit Apie Landsbergiu turtus, labai idomu!! Manau kad irgi akys isvirstu... 

Javtokas
Kur Masiulis?

Ne nu normaliai
Delfi, ar jūs nors skaitot ką rašot? Putinui priklauso oligarchų turtas? Prezidento vasarnamiai ir sraigtasparniai? Valstybės investicijos? Jūs ką mekenat? Taip išeina, kad mūsų Grybauskaitei irgi priklauso rezidencijos prezidentų, valstybiniai lėktuvai ir laivai, valstybinės investicijos į kitas šalis ir 15t aukso, kuriuo buvo padengtas litas? Tai ką, Daukanto aikštės šeimininkė turtingesnė už Maximą? Kai Putinas išeis į pensiją, o Rusijos prezidentu taps kas nors kitas, tai ką - jau jis bus turtingiausiu pasaulio žmogumi?

Pagarba!!!
Saunuolis Putinas tauta ji palaiko!Mes neturim ne vieno politiko kuris taip myletu savo tevyne ir turetu nacijos palaikima kaip Putinas.

Jus bent isivaizduojat
kiek kainuoja ir kiek personalo reikia priziureti 200 lekuvus? :)))))
Ar jus cia visa Aeroflota suvaret Putinui i turtus? :)
Juokingiausia, kad jus nichera rusu nesuprantat, jei rasot apie milijardus. Stalinas mire, turedamas pora senu batu, ir karini palta. Bet valde puse pasaulio. Jis niekada nekele tikslo tapti trtingiausiam. O tai vakaram yra didziausias nesusipratimas, del kurio jiem trumpino galva kad zmogus, budamas valdzioje, netroska turto. :)

reklama

tik neaišku
kas iš viso to yra tikrai jo privatus turtas ir kas valstybės, kuriuo jis kaip savuoju naudojasi.

Ka lietuvos vagis kepure dega kaip patarleje?
Lietuvos vagei savo pakapstikite o ne Putino ! Jau didesniu aferistu , isnaudotoju ir vagiu kaip lietuvoje pasaulije nerasi nei su ziburiu ! Sedi snukius pririje ir kitu pinigus skaicioja ! Pas jus armijoje saukstai po 180 euru vagis parduoda o jie Putinas lietuvai iki Putino kaip iki Kinijos keturiom ! 

Juk Putinas viska isvoge cha cha
Putinas yra buves KGB karininkas isaukletas Suslovo jam turtai neidomus. Putinui idomus dalykai yra armija stypri Rusija ir laimejimai pries JAV. Pvz Krymo kur norejo JAV bazes pastatyti be suvio uzemimas pasiticiojo is JAV.JAV gavo spyga.
Putinas yra valstybininkas ir dziaugiasi pergalemis pries Rotsildus,Warburgus,Zaksus,Rokfelerius .O apie jo turtus tu globalistu sukurta propaganda.
Putinas fanatikas ir dar daug kartu nukentes globali gauja nuo jo. Jei jis noretu milijardu tai Rusija seniai butu atidaves globaliai gaujai ir ramiai gyvenes prabangoje,bet matyt kad auksas doleriai jam nerupi.
Jis pavojingas globaliems banditams ir ju keslams.
Sirijoje jo pasirodymas buvo netiketas ir vel laimi Putinas globali gauja negauna pelno is bombu metimo i dikuma Putinas greitai sprendzia konflikta.Ar bus patenkinti JAV milijardieriai kuriu fabrikai gamina bombas nebus gesefto nebus pelno, doleriu, aukso tai ju pagrindines vertybes dvasiniu

Nukreipia zmoniu demesi nuo dideliu nusikaltimu Lietuvoje
Parasykit, prasom, kur dingo astronomine pinigu suma, kuria skyre EU IAE uzdarymui? Arba apie tai, kas pakrapste Masiulio turtus?

@@@
Ir cia Putinas visus perspjove! Molodec, pati Bila Geitsa uzantin uzkiso.

:)
ne, ne 200 mlrd., o 500 mlrd. Patikėkit, aš žinau

:)
delfi nematau straipsniu apie nauja Majdana Ukrainos centre ?? bijote rasyti nes laisves vadai neleidzia neigiama informacija alie Ukraina rasyti :)))?

Bukim objektyvus
Idomu kam Putinui 56 lektuvai jei skraido tik prezidentiniu ir uz dyka?

Delfi, atsipagiriokit
B. Nemcovo jau 2 metai nėra gyvųjų tarpe, o jis dar ataskaitas duoda apie V.Putino turtus .

Aga
ko cia vakaru propoganda taip kukliai vardina Putino turtus - tik 200 mljrd $? Galetu duoti zymiai daugiau - n trilijonu turta - nes Putinas anot vakaru propogandos juk valdo ir kitas valstybes , skiria ju prezidentus ir t.t. Menulis beje irgi Putino

Lietuvis
Kaip ten musu pons verslininkas masiulis gyvena??? Kodel tylime???

reklama

koks man skirtumas
kiek Putinas turi. Ne iš manęs gi atėmė. Priešingai negu ne kurie Lietuvos valdžiagyviai.

Apie Putiną viską
Aš norėčiau sužinot apie Tatos,Anūko,Austėjos turtą ,sąskaitas...Bet man vis pasakoja apie Putiną

Na, o dabar - kokybiškas skandinaviškas PORNO!
---

Po 17 metų valdžioje Rusijos lyderis Vladimiras Putinas turi 200 mlrd. dolerių turtą, 58 lėktuvus ir sraigtasparnius, taip pat 20 vasarnamių ir užmiesčio vilų. „Gali būti, kad Rusijos prezidentas V. Putinas – turtingiausias žmogus pasaulyje, mano ekspertai, kurie vertina jo turtą 200 mlrd. dolerių (189,8 mlrd. eurų)“, – rašoma leidinyje „Daily Mail“.

Apžvalgininkas Kelly‘is McLaughlinas primena – žurnalo „Forbes“ duomenimis, oficialiai turtingiausiu žmogumi pasaulyje laikomas Billas Gatesas, kurio turtas vertinamas 75 mlrd. dolerių (71,1 mlrd. eurų).

„Viena iš dažniausiai cituojamų spėlionių apie V. Putino turtą – 40 mlrd. dolerių, 2007 m. nuskambėjusi politikos analitiko Stanislavo Belkovskio vertinimuose, bet buvęs investicijų fondo Rusijoje valdytojas Billas Browderis sakė, kad prezidento turtas didesnis – daugiau nei 200 mlrd. dolerių.“

Praėjusią savaitę V. Putino turto klausimą iškėlė „IBTimes“, remdamasis 2015 m. B. Browderio duotu interviu.

„Manau, kad jis (turtas) sudaro 200 mlrd. dolerių, – tada sakė B. Browderis. – Po 14 metų valdžioje Rusijoje, po to, kiek šalis uždirbo pinigų ir kiek nebuvo skirta mokykloms, keliams, ligoninėms ir pan.... Visi šie pinigai investuoti į nekilnojamąjį turtą, padėti bankuose, Šveicarijos bankų sąskaitose, (investuoti) į akcijas, apribotos rizikos fondus, juos tvarko V. Putino ir jo bičiulių naudai.“

„S. Belkovskis tvirtino, kad didelė dalis V. Putino turto – iš naftos verslo ir kad Rusijos prezidentas kontroliavo 37 proc. kompanijos „Surgutneftgaz“ ir 4,5 proc. įmonės „Gazprom“, taip pat turėjo akcijų naftos eksportuotojų „Gunvor“ kompanijoje. „Gunvor“ neigia, kad V. Putinui kada priklausė kompanijos dalis, kuriai pagalba 2013 m. sudarė 93 mlrd. dolerių, rašoma „Time“ straipsnyje.

„Vėliau S. Belkovskis padidino V. Putino turto vertinimą iki 70 mlrd. dolerių, tvirtindamas, kad gavo daugiau informacijos iš konfidencialių šaltinių, susijusių su korporacija. Puikiai žinomas V. Putino turto pavyzdys – jo superjachta „Olimpija“, kurios vertė – 35 mln. dolerių. Teigiama, kad futbolo klubo „Chelsea“ savininkas Romanas Abramovičius padovanojo V. Putinui jachtą, kai šis tapo Rusijos prezidentu, – rašoma straipsnyje. – Bet turbūt vienas ryškiausių V. Putino turtingumo požymių – vasarnamis ant Juodosios jūros kranto, kurio vertė, kaip sklando gandai, yra milijardas dolerių.“

2010 m. V. Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas pareiškė, kad prezidentas „niekada nebuvo susijęs“ su šiuo vasarnamiu.

„Tačiau rusų verslininkas, savo noru išvykęs iš šalies Sergejus Kolesnikovas interviu BBC teigė, kad vasarnamį pastatė asmeniškai V. Putinui, bet už statybas mokėjo iš slapto fondo, sudaryto rusų oligarchų“, – rašo K. McLaughlinas.

Jis svarsto – jei V. Putinas turi prieigą ne tik prie savo šalies korporacijų turtų, bet ir prie oligarchų „fondų“, jo turtai nuo to tik didėja.

„Kaip rašoma Rusijos prezidento politinio varžovo sudarytoje dosjė, V. Putinas veikiausiai turi prieigą prie 58 lėktuvų ir sraigtasparnių, laikrodžių kolekcijos, kurios bendra vertė – 500 tūkst. dolerių, taip pat prieš 20 vasarnamių ir užmiesčio vilų“, – cituojama Boriso Nemcovo ataskaita.

Anksčiau V. Putinas juokėsi iš teiginių, kad jis – turtingiausias žmogus Europoje. „Paistalai. Iškrapštė viską iš nosies ir išterliojo po savo popierėlius“, – pareiškė jis.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
14   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают