Analfabetikas Andrius Tapinas augina naują kartą - trolių. Nes kas labiau trolis - tas ir teisus

Anonimusas
+ 17 - 2
Автор: Tomas Baranauskas
Источник: https://www.facebook.com/tomas.baranauskas1/posts/1540095639...
7535-02-22 (2017 г.), читали 3688
1

Istoriniu analfabetizmu pasižymintis interneto trolis ir žymus pinigų kartos atstovas Andrius Tapinas toliau atkakliai lipa ant to paties grėblio ir imasi interpretuoti istoriją...

Šį kartą jis kaip reikiant patrolino Telšių kultūros centrą dėl jo ketinimo demonstruoti du rusiškus filmus istorine tema - meninį epinį filmą "Vikingas" ir animacinį humoristinį filmą "Trys didvyriai ir jūrų caras". Telšių kultūros centras, dideliam Tapino džiaugsmui, į jo patrolinimą reagavo žaibiškai - po kelių valandų pranešė, kad abiejų filmų demonstravimas atšaukiamas, o į juos įsigijusiems bilietus bus grąžinti pinigai.

reklama

Abu filmai pasakoja apie X-XI sandūroje valdžiusį Kijevo kunigaikštį Vladimirą Sviatoslavičių - Rusios krikštytoją, beje, šv. Brunono Kverfutiečio, ryšium su kurio misija 1009 m. pirmą kartą paminėtas Lietuvos vardas, amžininką ir rėmėją. Nė viename iš tų filmų nė su žiburiu nesurasi šiandieninės politikos, nors pirmasis vaizduoja ir nepalankius Vladimiro įvaizdžiui faktus ir tuo yra sukėlęs kai kurių rusų pasipiktinimą, o antrasis - apskritai yra priskirtinas istorinio humoro kategorijai ir tiesiog šaiposi iš Vladimiro, darydamas jį visokių išgalvotų linksmų istorijų herojumi.

Įdomiau, kad tariamą propagandą Tapinas "įžiūri" (rašau kabutėse, nes abejoju, ar tuos filmus jis matė) prieštaringo, bet iš principo herojiško, Vladimiro paveikslo kūrime, o antru atveju - šaipymesi iš jo. Tiesa, nežinau, ar Tapinas apskritai suvokia, kad čia šaipomasi iš to paties Vladimiro, nes animaciniame filme jam užkliūva tik tai, kad kaip "menkysta ir netikėlis" vaizduojamas neįvardytas Kijevo kunigaikštis, o "didvyriai čia tik rusai"... Kas gi tuomet tas "Kijevo kunigaikštis" - gal ukrainietis, prieš kurį nukreipta Rusijos propaganda? Niekaip ne - rusams nė į galvą neateitų priešpastatyti Kijevo Rusią kažkokiems atskirtiems nuo jos "rusams". Kijevo Rusioje jie mato savo šaknis ir savo istorijos pradinį etapą. Na, bet, žinant Tapino istorinių žinių "gylį", toks atskyrimas jo galvelėje - visai suprantamas...

Skandalingiausia visgi ne tai, kad Tapinas - analfabetas, o tai, kad jis su savo trolių armija gali per kelias valandas atšaukti kino seansą Lietuvos provincijoje. Štai tai yra iš tiesų skandalinga ir iš tiesų baisu.

Net nebesinori sakyti #TapinaiSkųsk, geriau gal tiesiog #LaikykitėsTen... O dar šitas trolių vadas ketina kandidatuoti į Lietuvos prezidentus. Visai net nejuokinga...

reklama


Kovinė p-rezidentės beždžionė ir trolis - Andrius Tapinas šiepia dantis

---
Lidžita Kolosauskaite

Aš jau įsivaizduoju Tapino rinkiminę kampaniją į Prezidentus. Pagal seną zakoną, jis paleis gandą, kad už kitus kandidatus balsuoja tik vatnikai. Apsitorčinę jo zombiukai ims kaip išprotėję persekioti žmones ir organizuoti piketus prieš balsavimą už kitus kandidatus. 

Drįsę agituoti už ką nors kitą bus viešai vadinami šiukšlėmis ir skatinami kuo greičiau emigruoti.

Telšių rajono savivaldybė iškvies gyventojus į susirinkimą ir lieps balsuoti už Tapiną. Ja paseks ir kitos savivaldybės.

Bus išrinktas pirmasis tikrai demokratiškas, žmogaus teises gerbiantis Prezidentas.

Balsavę už kitus kandidatus bus atleisti iš darbo.

#TapinasNuspręs
#TapinaiSkųsk
#DemokratijaKareiviniuBatuĮSnukį


89% Плюс 89% Plus
11% Минус 11% Minus
17   2
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. Anonimas 0 0
2018-01-04 07:41:48

Šlykštynė tas tapkinas, reta šlykštynė

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают