"Lietuvos rytas" - tai ne žiniasklaidos priemonė, o viešnamis uždirbinėjantis iš šantažo ir persekiojimo

Laurynas Ragelskis
+ 39 - 1
Автор: Laurynas Ragelskis
Источник: http://ldiena.lt...
7535-02-18 (2017 г.), читали 6167
0


Susipažinkite, elitinė Šūdryčio prostitutė Ispanijoje - Kristina Nastopkaitė

Savo kurviškas paslaugas ji teikia sausakimšose Barselonos gatvėse, kuriose įsimaišiusi tarp daugybės praeivių - vietinių ir turistų, ji aptarnavo iškrypėlį-vojeristą vyr. redaktorių Tautvydą Mikalajūną: "Ramūno Karbauskio žmona slepia tikrąją savo jausmų dramą"

Tam kad išmoktų tenkinti klientų geidulius K. Nastopkaitė turėjo pasimokyti Vilniaus Šv. Kristoforo gimnazijoje, bbž ką pastudijuoti tarptautiniame bakalaureate United World College of the Adriatic, istoriją Barselonos Universitete, pamalti šūdą Bolonijos universitete. Ir po viso to - Kristutė jau yra pilnavertė kurva, kaip ir jos bendravardė bufetava. Nors iki daunės Kuzės-Kuznecovaitės ir oligofrenės Lavastės, Nastopkaitei dar kurvėti ir kurvėti.

Kaip į "Lietuvos ryto" kurvų teikiamas paslaugas reaguoja skaitytojai? Ganėtinai blaiviai - štai geriausiai įvertinti skaitytojų komentarai, iš kurių matyti kad visuomenės akyse Šūdrytis pramušė naują dugną infoatmatų bedugnėje.

26. O SIAUBE

"Eidama sausakimšomis Barselonos gatvėmis L.Karbauskienė nepaleido iš rankų telefono. Daugybė praeivių – ispanų ir atvykusių turistų – matė moterį, kuri be paliovos rašė žinutes. L.Karbauskienė buvo visą dėmesį sutelkusi tik į telefoną, o jos susirašinėjimą galėjo pamatyti bet kuris smalsesnis praeivis. Į fotografų objektyvą Barselonoje tą dieną pateko ne tiktai politiko žmona, bet ir jos susirašinėjimo fragmentai. Jie skyrėsi nuo to pro rožinius akinius regimo pasaulio, kuris buvo pateiktas vieninteliame politiko žmonos interviu." Ar čia psichiškai sveikas žmogus rašė šitą dalyką?? Minimum psichologai ar ne psichiatrai turi dirbti su šia persekiotoja "žurnaliste".

reklama

18. PERZENGTOS VISOS RIBOS

turi buti pradetas tyrimas del neteiseto asmens sekimo ir informacijos apie ji rinkimo, cia jau ne zurnalistika.

1. TAI SEKAT SAKOT?

kiek bandot tupi zurnalystai apipilti shudais karbauskius, kaip nelimpa ,taip nelimpa...o uz privaciu asmenu sekima be leidimo, siaip turetu buti baudziamoji atsakomybe...

10. AGNĖ

O kaip nuo jūsų apsiginti? Ko nesekiojot Masiulio šeimos, ko nepuolat tardyti Adomėno, Steponavičiaus? Gal jinai šnipė? Nesugalvojot dar tokios versijos?

66. ŠIAILIETĖ

Kaip sau norit bet skaityti asmenines žinutes per petį, tai jau virš visko.....šlykštu

4. RENATA

Palikit jus ta moteri ramybeje. Kur jusu zurnalistine etika?

48. A

Perzengtos visos ribos. Patikrint operatorius. Nesamone, kad per peti skaite :) Nu niekas nepatikes! Cia jau kvepia baudziaku kazkam. P.S. Nesu Karbauskio rinkejas.

21. AUDRIUS

stebedamas šią besivystančią istoriją, suprantu, koks yra bjaurus žurnalisto darbas ir profesija. Tikrai nenorečiau, kad vaikai mano užaugtų valatkomis, jakilaiciais, makaraitytemis, garbaciauskemis ar karmazaitemis. Liūdna, labai liūdna ...

59. JONAS

Jau nebėra kur žemiau smukti kaip skaityti ir publikuoti asmenines žinutes;kaip ten bebūtų ta moteris nėra viešas asmuo,galima duoti į teismą,o žurnalistė baisesnė už pačio žemiausio lygio parsidavinėjančią,šlykštu

19. NA

Zurnalistu sajunga ar etikos komisija privalo viena karta ivertinti tokias rasliavas. Ar tos organizacijos tik popieriuj egzistuoja???

5. NUOMONE

ir vel straipsnio pavadinimas neatitinka jo turinio.Sekmes Karbauskiu seimai!

37. RENATA IS TOLI

Na ir bjaurybes tie zurnaliugos!!! Slykstu net skaityti! Ar galima sitaip persekioti zmones?! Kur jusu etika? Tai zema ir nieksiska! Nusivyliau Lietuvos zurnalistika!

14. DZO

Turekit gedos! Persekioti taip, kad net bandyti i telefona listi. Kazkodel savigarbos turintys zmones nebando pro peti kitu zinutes skaityti. Bet pasirodo, nupirkti lryto "zuralistai" ir Marazmaite gali ir iki to nusiristi.

61. JŪS TIK TIKĖKIT.....

Ir susapnuok tu man taip.........žurnaliūginis kliedėjimas absoliutus...veiksmas vyksta Barselonoje...sms žinutės ....visi miestiečiai neturi ką veikti spokso į vieną moterį....

15. GXXG

nesuvokiama protu- kazkas per peti skaito zinutes....pabandykit padaryti sitaip, ziuresim, kas gausis...cia jau is artimiausios aplinkos skundikas, gal yas kam rase , arba telefono operatorius pasistenge

22. ŠIAIP TAI

Žema skelbti svetimas asmeninio pobūdžio žinutes. Hiena žurnaliūga.

9. VIOLETA

Kada zurnaliugos baigsit lust i asmenini gyvenima?

57. LT

Ramunai, nu tavo kantrybe begaline. Kiek dar leisi purvasklaidai pilti pamazgas? Paduok tu juos i teisma, nes jau nesamones darosi

8. NIJA

Kam ji rase tas zinutes ir kas is paskos ejo

reklama

77. NA

ir ,,padla',žemiau kristi nėra kur...,Kiek tau užmokėjo,kad taip šlykščiai lendi į privačių žmonių (Karbauskienės) gyvenimą?ir iš vis ar turi tam teisę?,kad net drįsti ,,skaityti" svetimas žinutes svetimuose telefonuose?Kam dirbi?Beje,manau,kad šios ,,žinutės" išgalvotos,kad tik pažeminti Ramūną....Atmink,kad ateis ir tavo ,,valanda"?

97. NEGALINTIS PATIKETI

"Daugybe praeiviu-ispanu ir atvykusiu turistu-mate moteri,be paliovos rasancia zinutes." Citata is straipsnio.Taip ir isivaizduoju:visi ispanai ir atvyke uzsienieciai aikcioja:"stai Karbauskiene einaaaaa....!!!! Ir vis raso zinutes!!!Ar visi matet!!!Paziurekit,eina ir vis rasoooo!!!!!"Ir pasklido si zinia po platuji pasauli......Kiti,gi,praeiviai tvarkingai savo mobiliuosius laike rankinese ir ne vienam is ju i galva net nesove tokia mintis. Tpfu,slikstynes zurnalistai ir ju bosai! Paziurekit i save is salies iki ko nusiritot, iki visisko absurdo,iki konvulsiju,slykstu.

28. JONAS

kuo daugiau sunys puola karbauska ,tuo as labiau ji palaikau.

45. IR

vel niekingos hienos uzpuole Karbauskio seima. Kuo daugiau lojate, tuo didesnius reitingus renka Ramunas. Sekmes jam

65. TAI KUO TIKRIAUSIAS

ir apgailetinas ne vieso zmogaus snipinejimas ir neteisetas rinkimas apie asmeni. Uz tai yra baudziama. Baudziamosios bylos yra iskeltos daug Garliavos zmoniu, kurie esa seke antstole, usa, stankunaite ir rinko informacija apie juos. Tad ir sitai zurnalistei uz zmogaus sekima ir persekiojima turi buti iskelta baudziamoji byla

79. NESUPRANTU

Kaip perskaityti šią žinutę,kurią rašo žmogus,einantis gatvė?!O ašaros tikrai turėtų byrėti,jeigu visur ant kulnų lipa sekliai morkos!Belieka naudotis telefonu tualete,manau ten dar nepasiekia? Šlykštu!!!

311. RIMAS

Reikia suprasti, kad Lietuvos rytas organizavo žmogaus sekimą, fotografavo jo susirašinėjimą (o tai jau nusikaltimas) ir dabar tai viešina. Ši moteris nėra viešas asmuo ir jos persekiojimas neleistinas. Karbauskienė turėtų kreiptis į Ispanijos policiją, manau tada kai kuriems žurnalistams įvažiavimas į tą šalį užsidarytų ilgam

56. O JEZAU

kada baigsit kur pasakecias?zurnalistai jau ties issekimo riba, o rezultato nera

209. TIK NUOMONĖ

Net bloga pasidarė perskaičius straipsnį, ypač lindimas net į žinučių turinį... Iki kokio lygio nusirito žiniasklaida, į ką pavirto? Baisiau gal nebėra... Nesu jokia Karbauskio partijos gerbėja, sakyčiau esu apolitiškas žmogus, suvokiantis kad jokia valdžia nedalina pinigų už dyką, bet tas Valstiečių puolimas jau darosi koktus. Koks kieno reikalas, kaip jaučiasi Karbauskienė? O jaučiasi ji taip, kaip ir kiekviena 20+ metų išgyenusi pora, kai yra aprimę aistros, prigesusi meilė, kai geriaisiai jautiesi likęs vienas namuose, be sutuoktinio, nes pajunti kažkokį palengvėjimą, įkvėpi laisvės gurkšnį... Tai nereiškia, kad ieškai kito žmogaus bendravimui, tiesiog užverti kojas ant sofos, pasiklausai mėgstamos muzikos ar pasiimi knygą... Stipri santuoka tai nereiškia žiūrėjimą vienas į kitą- tai žiūrėjimas viena kryptimi. O jei riša verslas, pinigai ir nekilnojamas turtas, tai ne taip lengva ir visą tai išnarplioti, o gal ir nesinori... Sėkmės, ponia Lina.

103. TAAAIP

Agentas007 niekas prieš mūsų žurnalistus! Barselonoje skaityti,ką žmogus rašo telefone!!!Verta trilerio scenarijaus...

20. EO

atstokit jus nuo tu Karbauskiu, galu gale,i save pasiziurekit, zurnalistai

Atsakant paskutiniam komentatoriui "EO", galima tik pasakyti - išgamos todėl ir yra išgamos, kad jie niekada į save nežiūri taip, kaip į kitus žmones, ir už pinigus šitie išgamos padarys bet ką.

Būtent tokios kurvos ir kurvinai, kurie dabar teikia seksualines paslaugas šūdryčio užsakovams, skundė savo kaimynus represiniams organams, organizavo pogromus, vos pajutę progą prisiplėšti, ėjo tarnauti "naujai valdžiai" ir visada ieškodavo ir atrasdavo kam sulįsti į šikną iki pat glandų.


97% Плюс 97% Plus
3% Минус 3% Minus
39   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают