Vasario 16-oji

Anonimusas
+ 9 - 2
Автор: Socialistinis Liaudies Frontas
Источник: https://www.facebook.com/SLFLietuva/?hc_ref=NEWSFEED&fre...
7535-02-16 (2017 г.), читали 2206
0

Vasario 16 dešinieji švenčia, pasakoja patikliems naivuoliams epines pasakas apie savo niekada nebuvusius "žygdarbius" ir kukliai nutyli tikrus nusikaltimus, kuriuos jie tikrai padarė ir iš kurių jie susikrovė sau turtus - aferas, vagystes, sukčiavimus, išnaudojimą, totalinę korupciją.

Kada dar galima paklausti savo "nusipelniusių gyventi geriau" Lietuvos "tarnų", jeigu ne per šventes, kuomet jie taip jausmingai per visas masinės dezinformacijos priemones suokia , kad gyvenimas Lietuvoje pagerėjo ir gyventi tapo linksmiau.

reklama

Jeigu 26 metai Rusija Lietuvos taip ir neužpuolė (o Savanoris Nr. 1 žadėjo tiek pat laiko, isteriškai klykė, kad tuoj tuoj!)Jeigu karo nebuvo , tai kaip pražuvo net milijonas lietuvių per 26 metus "nepriklausomybės", "laimės" ir "laisvės"?

Jeigu nebuvo karo, tai kur dingo Lietuvos jūrų laivynas, atominė energetika, mašinų gamybos pramonė, žemės ūkis, gamyklos, kolūkiai ir tarybiniai ūkiai, kur visiems lietuviams užteko darbo ir pajamų prie "baisiosios" tarybų valdžios, ir visa tai dingo prie "nuostabios" konservastų melo diktatūros, atsiprašau, laisvės? Jeigu visa tai buvo "privatizuota" už teisingą kainą, tai kur pinigai už visą šį turtą? Iš kur atsirado valstybės skola lygi Lietuvos BVP ir kodėl ji kažkur dingo, neatnešusi lietuvių tautai nei gerovės, nei laimės?

KAM MES MOKAME TOKIAS ŽIAURIAS KONTRIBUCIJAS IR REPARACIJAS, JEIGU JAV OKUPANTAI LIETUVOJE YRA MŪSŲ 'GYNĖJAI"?

Anksčiau juos vadino liaudies priešais, o dabar juos vadina oligarchais ir elitu.

Gal jau laikas juos vadinti tikraisiais jų vardais vėl?...


81% Плюс 81% Plus
19% Минус 19% Minus
9   2
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают