Liūdna žinia - Šakalienės įstatymas priimtas. Bernevarneto traukinys pervažiavo Seimą, kaip žioplą avį ant bėgių!

Blogeris Zeppelinusas
+ 6 - 0
Автор: Blogeris Zeppelinusas
Источник: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1280352272053260&...
7535-02-14 (2017 г.), читали 3252
0

Su dideliu nusivylimu šiandien sužinojau, kad naujasis Seimas yra skystas, kaip vos pavirto kiaušinio trynys.

Nepaisant formaliai konservatyvios, tradicinių pažiūrų valstietiškos daugumos jis neatsilaikė prieš kelių savaičių trukmės viešosios demagogijos ir propagandos srautą žiniasklaidoje, nubalsuodamas už skandalingas Šakalienės Vaikų teisių apsaugos įstatymo pataisas.

Pasirodo, jog norint prastumti abejotinos paskirties, specialiai neaiškiai ir itin plačiai suformuluotas įstatymo nuostatas, de facto paverčiančias vaikus valdiška nuosavybe, laikinai patikėta tėvams auginti, visiškai pakako dviejų narkomanų sadistiškai nukankinto vaiko istorijos, melagingai pateiktos visuomenei, kaip neva tėvų baudimo fizine bausme už neišmoktus skaičius atvejis.

reklama

Kitaip sakant, Seimas pademonstravo, kad yra neatsparus žemiausio lygmens intelektualiniam sukčiavimui ir interesų grupių bei galimai korumpuotos žiniasklaidos spaudimui.

Bijau, kad ne tik aš tai pastebėjau.

Net neabejoju, kad aptikę silpną naujojo Seimo vietą tuo vėl suskubs pasinaudoti įvairios antivisuomeninių interesų grupės, turinčios poveikį žiniasklaidai.

Todėl labai tikėtina, kad netrukus sulauksime naujų masinės viešosios isterikos kurstymo kampanijų, paremtų dirbtinai pučiamais ir iškraipomais nelaimingais atvejais ar pavieniais nusikaltimais.

Lieka klausimas, po kelinto masinės isterikos kėlimu spaudoje prastumto kontroversiško įstatymo naujajam valstietiškam Seimui pagaliau daeis, kad jų parodytu silpnumu yra begėdiškai manipuliuojama, stumiant interesų grupių sukurptus teisės aktų projektėlius?

Geriau tai nutiktų kuo greičiau. Kitaip tie Seimo valstiečiai per savo minkštakiaušiškumą priskaldys malkų!

Na o visi svetimų vaikų gynėjai nuo tėvų smurto gali lengviau atsidusti ir apsiraminti.

Juk nuo rytojaus Lietuvoje smurto prieš vaikus nebeliks, sadistai narkomanai jų nebežudys, psichiniai ligoniai į šulinius nebemėtys, o už minimalią algą dirbančių vienišų mamų šaldytuvai patys prisipildys šviežia mėsa, daržovėmis ir vaisiais, būtinais augančių organizmų apsaugai nuo smurto nepriežiūros forma!

Juk būtent tai mums žadėjo Šakalienės įstatymo stūmėjai? Ką gi, pagyvensime ir pamatysime - kaip ten bus iš tiesų.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
6   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают