Delfi jeigu kažką pučia - REIŠKIA YRA TIKSLAS

Anonimusas
+ 25 - 0
Автор: Justina Vidzėnė
Источник: http://ldiena.lt...
7535-01-28 (2017 г.), читали 2934
0

Tų vaikų tragedijos KIEKVIENĄ DIENĄ - Delfi jeigu kažką pučia - REIŠKIA YRA TIKSLAS. Ten pas juos paprastai dvi (visada persipynusios) marketinginės taktikos - PATYČIOS arba emociškai įsiūbuotos visuomenės ISTERIJA.

Paprastai ne vaikas rūpi - o noras sukelti eilinę isteriją visuomenej, tuo pasinaudojant
a) prastumti tam tikrus įstatymus ar
b) atitraukus dėmesį pridengt stumiamą aferą/įstatymą.

Jiems tie vaikai, tie suvargę socialiniai sluoksniai NERŪPI - tą gali matyti is to ką reklamuoja, KAIP IŠ JŲ TYČIOJASI, iš antraščių, filmų ir laidų rodomų vakarais, koki gyvenimo būdą perša, kokius pavyzdžius iškelia? Zero filmus kaip šedevrus pristatineja. O paskui stebisi?

ČIA juk PASEKMĖ - ir žiniasklaida prie to PRIEŽASČIŲ prisidėjo 100 proc. propaguodama smurtą, besaikį vartojimą, alkoholizmą, feikinį glamūrą ir visai kaip debilizuodama skaitytoją.

Kas yra "vertybės" - (žodis netgi nemadingas, o ir nebe suprantamas), dabar madingos isterijos be galvos ir be stabdžių, KUO DAUGIAU EMOCIJŲ, SPIEGIMO - ir jokio konstruktyvumo. Juk "banda nemąsto", nesigilina - ji reaguoja į dirgiklius.

reklama

Taktika - VIENU METU sinchronizuojama- kuo daugiau "celebricių" ir autoritetų isterija FB, o kas antra antraštė skaitomiausiuose dienraščiuose - Krivicko stiliumi. Jokios analitikos, konstruktyvumo, priežasčių ieškojimo ir įvardijimo.

O kam?

Ogi tam, kad nesiekiama pokyčių - siekiama sukelti ISTERIJĄ.

Isterija keičia isterija - ar jūs akli? - nuo "tuoj tuoj TUOJ RUSAI PULS, kildisienes kailinių iki berniuko kėdainiuose (o prisimenam Garliavos bylą - ką žiniasklaida tada išdarinėjo? Žmonės iki šiol neišeina iš efekto būsenos.

Žudomi vaikai - jau socialinis reiškinys, visuomenės atspindys, moralinis supuvimas, kurio niekas nenori matyti ir kabinasi tik į įstatymus (ar jie gali išmokyti žmogiškumo? To gali išmokyti tik gyvi žmonės, gyvi pavyzdžiai, gyva politika)

Didžiausioje isterijoje tie, kurie labiausiai atitrūkę nuo socialinių problemų ir užsisukę savo komforto rate. Labiausiai besijuokiantys iš tautos "blaivinimo pastangų", nes Lietuvoje pagrindinė problema - yra skurdas, patyčios, alkoholizmas, susvetimėjimas, socialinė atskirtis, luomai. Vaikų žudymas - tik loginė šių socialinių reiškinių pasekmė.

Pokyčiai įmanomi tik vienu atveju - pradžiai, nuo tiesos ir tikrųjų priežasčių įvardijimo.

--------------------
Vienintelis ginklas (gintis) neutralizuoti šią juodą energetinę skylę, kur susiurbiami didžiuliai kiekiai masių energijos - TIESA. Kalbėkime, švieskime, dalinkimės - FAKTAIS. Kaskime, naikinkime priežastinę šaknį, o ne murkdykimės pudruodami pasekmes.
---------

M.B.: "Ne įstatymai stabdo asmenį nepadaryti nusikaltimo. O žmogiškumas, kuris yra arba ne žmoguje.
Žmogus, kuris auga tarp vilkų ir bėgios keturiomis, ir kasys paausį su koja, ir kandžiosis, ir kauks mėnulio pilnačiai užėjus. Gali tokiam prirašyti tūkstantį įstatymų ar elgesio normų - jam bus dzin.
Žmogus, kuris auga tarp nežmonių, taip pat žmogumi netaps."


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
25   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают