Vagys ir svoločiai

Anonimusas
+ 17 - 1
Автор: Algimantas Lebionka
Источник: http://sauksmas.lt/vagys-ir-svolociai.html#more-17135...
7535-01-26 (2017 г.), читали 2259
0

screen-shot-2016-09-07-at-10-57-51

Kas trukdo Lietuvos valdžiai jungtis prie Vyšegrado grupės valstybių, liautis vežti musulmonus ir afrikiečius į savo valstybę, ją naikinti su šituo svetimkūniu, su šitais išlaikytiniais „socialiniais parazitais“? O trukdo, tai, manau, kad į valdžią Lietuvoje sulindo vagys, kuriems jų vogimas svarbiau už lietuvių tautos ateitį, už Lietuvos valstybės ateitį, arba tai yra svoločiai, mintantys iš globalistų rankų.

Šiandien Breitbart paskelbė straipsnį apie mūsų kaimynės Latvijos, kurios valdžia tokia pati bestuburė ir antilatviška, kaip ir antilietuviška mūsų valdžia, žaidimus su musulmonais „pabėgėliais“. Pranešama, kad į Latviją atvežami „pabėgėliai sirai“ nedelsiant sprunka atgal į Vokietiją. Jie sprunka, nes yra jokie ne „pabėgėliai“, o ekonominiai migrantai, vykstantys ten, kur geresnės gyvenimo sąlygos. Taip pat elgiasi ir į Lietuvą importuoti svieto perėjūnai, „chaliavos“ ieškotojai, tie „pabėgėliai sirai“.

reklama

 

Na, galima įtarti, kad tarp musulmonų ir negrų vežimo į Lietuvą entuziastų yra vienas kitas psichikos ligonis, ar nupirktas už karališką atlygį Briuselio subinlaižys, koks yra socdemas eurokomisaras Vytenis Andriukaitis, tas „įvairių genetiškų kompozicijų žmonių“ konstruotojas. Bet gi ne visi idiotai, kaip Andriukaitis, kiti – elementarūs vagys, užkietėję, chroniški, kaip jo bendrapartietis Juozas Olekas ir jiems, matomai, svarbu, kad niekas netrukdytų vogti. Koks jiems rūpestis dėl Lietuvos ateities, jeigu jie kasdien apvaginėja jos gynėjus, jos kariuomenę?

Vogimo statistika pribloškianti, su ja, konkrečiais vagimis, mus žada sistemingai supažindinti besikurianti visuomeninė VšĮ „Skaidri politika“, jos internetinė televizija rubrikoje „Reikia pinigų yra“ (sutrumpintai – RPY).

Gerai, kad kuriasi visuomeniniai informacijos kanalai, nes užsienio kapitalo masinės informacijos priemonės yra, iš esmės, globalistinės, antilietuviškos, skirtos mūsų valstybės naikinimui ir ją naikinančio globalizmo propagandai.

Valdžios vagims ir svoločiams nesvarbu, kad Lietuvos žmonės yra didžiausi ES skurdžiai, kad daugelio šimtų tūkstančių lietuvių pajamos tėra 150 ir mažiau eurų, kad jaunimas neturi minimalų pragyvenimo lygį užtikrinančio darbo, kad šimtai tūkstančių stovi eilėse socialiniam būstui, kad milijonas ar daugiau lietuvių dėl nepakeliamo skurdo emigravo.

Valdžios vagys butkevičiai, olekai, landsbergiai, svoločiai andriukaičiai mums veža „socialinius“ parazitus afrikiečius ir azijatus, kuria naujos rasės „lietuvį“. Jie tai daro, kad globalistai, kuriems jie tarnauja, netrukdytų jiems vogti.

Tautos kantrybė yra ne beribė. Neabejoju, kad visi šie niekšai Lietuvos griovėjai vieną dieną stos prieš teismą.

Vienykimės ir skleiskim tiesą, gal dar išgelbėsim savo Tėvynę nuo vagių ir svoločių.


94% Плюс 94% Plus
6% Минус 6% Minus
17   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают