Žino katinas į kieno miltus prišiko: skandinavų presstitutė Š. Černiauskas išsigando savo drąsos

Anonimusas
+ 5 - 4
Автор: Šarūnas Černiauskas
Источник: https://www.facebook.com/sarunas.cerniauskas/posts/101549656...
7535-01-22 (2017 г.), читали 2282
0


Nuo pederastijos iki prostitucijos: nėra nė pusės žingsnio

LDiena.lt: kiekvieną žemiau esantį skandinavų Masinio Durninimo Organo samdinio - profesionalios presstitutės Šarūno Černiausko teiginį galima skaityti su pasimėgavimu. Taip ir matyti, kaip šūde sėdėjusiam bet tylėjusiam "tiriamosios žurnalistikos" žvirbleliui pradeda virpėti kojelės, įtarus, kad informaciniame kare, kaip ir paprastajame yra žudoma patrankų mėsa, o ne jas į mūšį siunčiantys generolai.

Pradedu manyti, kad prie stoties savo tarpkoju uždarbiaujančios "žemos socialinės atsakomybės" moterys yra padoresnės už šitą klaviatūros keliu plintantį infekcijos užkratą.
---

Valstiečiai pradeda demonstruoti labai blogas mintis keliančią tendenciją. Vis panašiau į dėsningą keršto žiniasklaidai už #tetąGretą planą:

reklama

1. Ramūnas Karbauskis nuo pirmos skandalo dienos seka pasakas apie politinius užsakymus. Tai medžiotojų būreliai, kovojantys su neegzistuojančiomis įstatymo pataisomis. Tai alkoholio pramonė, tai dar kažkas. Galiausiai istoriją, kuri pavirto lavina dėl jo paties nuolatinio melo, jis vadina kažkokia koordinuota akcija. Tik tada, kai paviešinama apsivogimo istorija, ponas naujos politikos pranašas nebeturi naujos pasakos ir grūda Gretą iš Seimo.

2. Kai Edmundas Jakilaitis poną Ramūną profesionaliai ir pelnytai taršo eteryje, partija klykia apie siaubingą neobjektyvumą nacionalinio transliuotojo eteryje. Kol kas tik klykia. Bet Lenkijoje jau turim valdančiųjų uzurpuotą nacionalinį transliuotoją, kuris darosi vis panašesnis į RT. Spėju, ponui Karbauskiui tokia vizija labai miela, reikia tik geros progos.

3. Saulius Skvernelis drebia, kad viena profesionaliausių Lietuvos žurnalisčių Indre Makaraityte užsiima fake news. WTF, premjere? Iki šio momento žavėjausi kone pavyzdine premjero ramybe Gretos epopėjoje. Bet viena kibirkštis - ir pareina toks ciniškas įžeidimas tikrai puikiai žurnalistei, kuri daug metų dirbo, kad pelnytų didelį visuomenės pasitikėjimą.

reklama

4. Aurelijus Veryga pats atleidžia iš savo komandos lošimo problemų turėjusį žmogų. O kitą dieną paleidžia sąmokslo teoriją apie nuostabų karį su korupcija, kurį suėdė interesų grupės. Ministras apie pavaldinio problemas žinojo, nutylėjo, o kai išlindo į eterį - atleido. Nors tikrai galėjo ginti tą kovotoją su korupcija. Bet patogiau jį mesti per bortą ir viskuo apkaltinti žiniasklaidą.

5. Pridėkim ankstesnius kliedesius apie embrionų pramonės mistinius interesus, suprask, planuojant lietuviškų embrionų eksportą tonomis į požemines laboratorijas kur nors Galapaguose. Pridėkim kitas, mažesnes pasakas, skirtas pateisinti kritikos visiškai neatlaikančias politines iniciatyvas.

Ir turim bendrą vaizdą. Taip, žiniasklaida iškirto Gretą iš Seimo ir privertė valstiečius nusileisti ant žemės bei realiai taikyti skaidrumo standartus. Bet panašu, kad valstiečiai už šitą įkandimą ketina keršyti Trumpo metodais. Sulauki kritikos - kartoji maldą apie "dishonest media". O kai jau labai skauda - paleidi į eterį "fake news" patrankas. Čia didžiausias įžeidimas kiekvienam padoriam žurnalistui. Bet ne tai svarbiausia.

Svarbiausia tai, kad dar prieš mėnesį "fake news" buvo visuotinai (ir teisingai) suvokiama kaip Kremliaus propagandos įrankis, skirtas visuomenės dezinformavimui ir manipuliavimui ja. Trumpas šita smarve ištepė kritišką ir tikslią žiniasklaidą. Tą patį dabar daro valstiečiai.

O potencialus rezultatas gali būti toks:

1. Visuomenė visiškai susipainioja. Vis daugiau žmonių tarp kritiškos žiniasklaidos, žurnalistinių parsidavėlių ir rusų propagandos deda lygybės ženklą.
2. Parsidavėliai parsidavinėja valdžiai, kritikai iš visų pusių apšaukiami fake news, o rusų propaganda ploja katučių, nes ant jos jokie karbauskiai nestumia - čia Lietuvos žiniasklaida supuvus, pasirodo.
3. Valstiečiai krykštauja tepdami kritikus kakučiais ir taip silpnindami jų pozicijas. O sykiu didindami valstybės pažeidžiamumą informacinėms atakoms ir (svarbiausia) tų tikrų fake news poveikiui.

Nejaugi dėl Gretos verta taip elgtis su savo šalimi, Ramūnai?


55% Плюс 55% Plus
45% Минус 45% Minus
5   4
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают