Klaida po klaidos...

Milda Bartašiūnaitė
+ 11 - 3
Автор: Milda Bartašiūnaitė
Источник: https://www.facebook.com/milda.bartasiunaite/posts/147400525...
7535-01-21 (2017 г.), читали 2157
0


Ar daug suvartojote?

Klaidą po klaidos darė valstiečiai. Net lygioj vietoj slydo ir plojosi veidu į betoną.

Vėl rašau apie tą partiją, ne todėl, kad simpatizuočiau, anaiptol, bet noriu paanalizuoti, kaip Lietuvoje veikia "fas" berniukai, diriguojami žymiosios dirigentės. Tik aklas galėjo nematyti, kad jie veikia išvien su PRESStitutais. Ranka rankon, koja kojon.

Atsimenat, kaip užpraeitoj kadencijoj suvalgė Valinsko partiją? Dabar net niekas dorai prisiminti negali, kodėl buvęs Seimo pirmininkas taip greitai išlėkė iš šio posto. Dėl nuotraukos su "Daktariniais"? Darytos prieš N metų? O Baukutė? Pamenat? "Kūdikio žindymas", "Rozetės", "alkani šunys", "Rapoliuko šviesoforas"... Ham-ham ir Baukutė suvalgyta pusryčiams... Lino Karaliaus kaip mandatą atėmė - pamenat? Už praleistus posėdžius ir balsavimo kortelės palikimą kolegai. Baisu, sakysit, negalima. Bet ar kas girdėjote, kad Bilotaitę dėl ralio Dakare sesijos metu kas bent klibintų?

reklama

O dabar apie klaidas ir kaip šauniai karbauskininkai leido save sutrypti suinteresuotiems asmenims.

Valstiečiai gavo didelį tautos pasitikėjimą per rinkimus, nes žadėjo nekelti mokesčių, įsteigti valstybinę vaistinę, sumažinti alkoholio pardavimo vietų ir t.t.

O kaip pradėjo darbą? Draust, baust, kelt mokesčius, didint baudas, akcizus. Plius ministrais teikė kelis asmenis, kurie, švelniai tariant, purto vien išvydus jų fizionomijas.

Jeigu būtų pradėję kad ir nuo valstybinės vaistinės su mažomis kainomis - tai bet kokį pradinį puolimą, kad ir dėl Širinskienės disertacijos, galėtų atsikirsti - farmacijos kompanijos puola mūsų sveikatos komiteto pirmininkę. O ir žmonės tuo lengvai patikėtų ir palaikytų puolamąją pusę.

Po to skandalas dėl "neišsilavinusios" Kildišienės siuntimo į New Yorką. Ką, valstiečių komunikacijos su visuomene skyrius negalėjo surinkti medžiagos apie buvusius Seimo narius, kurie tapo Seimo nariais neturėdami diplomo? Kad ir P.Gražulis. Arba pamojuoti LR Konstitucija PRESStitutams po nosimi ir pasakyti, kad aukščiausiasis valstybės įstatymas nedraudžia tik vidurinį išsilavinimą turintiems dalyvauti ir laimėti rinkimuose. Jūs ką, teigiate, kad mūsų Konstitucija nieko vertas dokumentas? O dėl kompetencijų ir kalbų mokėjimo - iš vis nereikėjo leistis į diskusijas. Tiesiog atkirsti, kad mūsų "kompetetingi" valdžios vyrai Lietuvą privedė prie milijono gyventojų emigracijos. Ir viskas. pati geriausia gynyba yra puolimas. Čia ir Karbauskio arkliui tai yra aišku.

Su tuo automobiliu tikrą š. sumalė. Ten tiek daug strateginių klaidų, kad reiktų vos ne kiekvieną pasisakymą, spaudos konferenciją ar interviu su PRESStitutais nagrinėti atskirai. Tingiu. Nepykit. Protingi žmonės ir taip susigaudys, ką turiu omeny.

reklama

O kam reikėjo viešai paskelbti, kad Kildišienės mama po išpuolių atsidūrė ligoninėje? Siekė visuomenės gailesčio? Ar kad kraugeriai PRESStitutai pasijustų dėl to kalti? O, tu šventas naivume! Šita vieša žinutė reiškė, kad partijos lyderis su savo pavaduotoja net nesugeba apsaugoti šeimos nario nuo vykdomos planingos atakos. Jei nesugeba apsaugoti mamos, kaip jie apsaugos Lietuvos žmones nuo planingo valstybės griovimo?

Dėl santykių "Myli-nemyli". Širdžiai neįsakysi. Jei eini į politiką - turi būti itin apdairus. Žmogus, kuris kalba apie šeimą kaip apie sakralų reiškinį, aišku, idiotiškai atrodys ne tik prieš rinkėjus, bet ir partijos bendražygius, jeigu eis į kairę. Iš serijos: "Arba kryželį nusiimk, arba kelnytes užsisek". Be to Karbauskis turėjo žinoti, kad per visą rinkiminę kampaniją jis buvo akylai sekamas. Bet kokie tirli-pirli ar viešbutyje, ar namuose nepraslydo pro trečiąsias akis ar ausis. Bet jeigu nieko intymaus tarp Gretos ir Ramūno nebuvo.... tada tai dar vienas milžiniškas provalas viešųjų ryšių srityje.

Apsivogusi Gretutė. Aišku, kad vogimo iš darbovietės faktas biografijos nepuošia. Bet buvo galima padaryti spaudos konferenciją ir tiesiai šviesiai atsikirsti: "Taip, vogiau, tada buvo labai sunkus metas, aptemo protas, bet viską grąžinau. Bet kodėl jūs, gerbiami žurnalistai, domitės 1000 litų istorija, bet visiškai užmerkiat akis į masinį valstybinio turto švaistymą? Kodėl neatliekate žurnalistinių tyrimų dėl SGD terminalo milijardinės aferos, juk jums Seimo narys Artūras Skardžius ant lėkštutė gali visą medžiagą pateikti. Kam jūs dirbat? Kieno užsakymus vykdot?"

O ką Gretutė?

Padėjo mandatą.

Dūra.

Partija nesugebėjo atlaikyti fronto.

Leido "fas" berniukams, kurie viekia iš vien su PRESStitutais save sudoroti ir praktiškai nesigynė. Karbauskio vietoje komunikacijos skyrių būčiau atleidusi jau po Širinskienės "skandalo", bet kita vertus, ko aš čia dėl to ardausi? Jau sakiau, kad L. Linkevičiaus ir R. Masiulo paskyrimas ministrais, Šakalienės atvedimas į Seimą... nu jei taip, tada NAFIK!


78% Плюс 78% Plus
22% Минус 22% Minus
11   3
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают