Internetinės prekybos tinklas „pardavinėja „lietuviškas Neužmirštuoles“ kaip masonų simboliką

Sarmatas.lt
+ 2 - 2
Автор: Sarmatas.lt
Источник: http://www.sarmatas.lt/01/internetines-prekybos-tinklas-pard...
7535-01-19 (2017 г.), читали 1983
0

"Lietuviškos Neužmirštuolės"

Kadangi, kai kurių partijų ir aukštų valstybės pareigūnų iniciatyva Lietuvoje populiarėja masonų simbolika, siūlome suinteresuotųjų dėmesiui prekybos tinklą, kur šie simboliai, tikėtina, yra kur kas labiau profesionaliai paruošti ir atitinkantys savo tikrąją esmę bei paskirtį.

Pasirodo, jog „Neužmirštuolėmis“ prekiaujama ne tik Narvesen’uose. Šių simbolių galima nusipirkti ir tiesiogiai iš Jungtinės Karalystės „ebay“ prekybos tinklo už prieinamą kainą: http://www.ebay.co.uk/bhp/masonic-badges

reklama

Popieriniai ženkliukai neturi jokios išvaizdos, ypač segantis juos prie brangios-solidžios aprangos. Todėl, kur kas solidžiau yra rinktis tikrą, originalų produktą, atitinkantį savo tikrąją masonišką kilmę, esmę bei paskirtį, ir žinoma – iš solidžių pardavėjų.

Tiesa, turėtume priminti, jog su Lietuva jie neturi nieko bendro. Pardavėjai Lietuvos irgi nemini. Tačiau mini slaptą „laisvųjų mūrininkų“ (masonų) organizaciją. Iš istorijos žinome, kad „laisvieji mūrininkai“ bei jų organizacija egzistavo ir Lietuvoje. Galbūt juos turi omenyje visi palaikantys minėtą organizaciją, segėdami popierines neužmirštuoles?

MASONIC ‘FORGET ME NOT’ PIN BADGE £2.89, £3.75, dvidešimties vienetų komplektas (nuotraukoje aukščiau) Jums kainuos tik £3.99.

Istoriškai jie vadinami “Apron Badges” – buvo skirti įsisegti į „mūrininko prijuostę”. Dabar masonų simboliai paprastai įsisegami einant į jų susibūrimą – į švarko atlapą, kaip sąsagos, kaklaraiščio smeigtukas. (Stilistas profesionaliau paaiškintų, kas ir kaip)


50% Плюс 50% Plus
50% Минус 50% Minus
2   2
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают