Ministerijos spaudimas teismui?

Anonimusas
+ 10 - 0
Автор: Durniu Laivo Kapitone
Источник: http://ldiena.lt...
7535-01-18 (2017 г.), читали 1591
0

2016 m. gruodžio 7 d. 08:55
Lietuvos užsienio reikalų ministerija teisėsaugai pateikė informaciją. "Teisėsaugai pateikėme tą informaciją, kurią turime. Mes tikrai neturime informacijos, kad jis būtų priklausęs teroristinėms grupuotėms. Priešingai, turime informaciją apie jo veiklą kovoje su terorizmu", - sakė užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius.

Mano nuomone Linkevičius vykdo Vadės valią... Nu žinot kieno liokajus Linas yra... Tai mano nuomone... Dabar lengva įvykio defragmentacija:

reklama

PIRMA - Teismui galėjo pateikti informaciją Kultūros ministerija? Sveikatos ministerija? Aplinkos apsaugos ministerija? Sporto ministerija? Juk jos irgi gali neturėti informacijos... Kodėl tik URM?

ANTRA - Jei URM pateiks informaciją, kad Mėnulyje nėra ufonautų? Tai reiškia 100 procentų, kad ten jų nėra?

TREČIA - Duomenų rinkimas apie privatų asmenį. Tegul tai užsienietis. Teismo leidimas duomenis rinkti buvo? Koks teismas išdavė leidimą URM rinkti informaciją apie šį šaunų buvusį Gruzijos pareigūną? URM renka informaciją apie visus Gruzijos piliečius?

KETVIRTA - Juk tai kišimasis į teisėsaugos darbą pačiu aukščiausiu lygiu. Ką manot žurnalistai? Ką mano parlamentinė opozicija? Ar Lietuvoje vien dvaro liokajai uždavinėjantys iš anksto suderintus ir Prezidentūroje paruoštus klausimus?

Biškį pagūglinam:

"Visi užsienio valstybių prašymai asmenis perduoti pagal Europos arešto orderį arba išduoti yra gaunami Generalinėje prokuratūroje. Gavus prašymą asmenį perduoti pagal Europos arešto orderį arba išduoti, atskiri proceso veiksmai neatliekami, netiriamos prašomo perduoti ar išduoti asmens užsienio valstybėje padarytos nusikalstamos veikos, nesprendžiamas asmens kaltės klausimas."


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
10   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают