Kokios čia sankcijos Rusijai, jei mes iš jos perkame jos susmirdusias dujas mokėdami Vakarų valiuta?

Ekspertai.eu
+ 10 - 4
Автор: Ekspertai.eu
Источник: http://www.ekspertai.eu/kokios-cia-sankcijos-rusijaijei-mes-...
7535-01-04 (2017 г.), читали 3646
0

Kai Lietuvą valdė ankstesnės kadencijos Seimas su socialdemokratais priešakyje ir konservatoriais jų užnugaryje, mūsų šalis sparčiai judėjo į priekį įtvirtindama savo energetinę nepriklausomybę.

Svarbiausias pasiekimas – 10-iai metų išsinuomotas laivas, plaukiojantis SGD terminalas „Independence“ (vok. „Unabhängigkeit“, liet. Nepriklausomybė), už kurio nuomą Lietuva, saugumo sumetimais, atsiskaitydavo per ofšorines firmas.

SGD terminalas – tai Lietuvos energetinės nepriklausomybės garantas, ilgai eito Laisvės kelio simbolis.

Žmonėms buvo garantuojama, kad nuo dabar mes nepirksime rusiškų dujų, net jei jos bus ir žymiai pigesnės. Visi labai gerai suprato, kad geriau pirkti brangesnes norvegiškas dujas ir būti nepriklausomais, negu vartoti žmogaus orumą žeminančias rusiškas dujas. Taip buvo teigiama Lietuvos piliečiams.

Tačiau dabar paaiškėjo, kad prieš metus iš Lietuvos rinkos gamtinių dujų rinkos beveik išstumtas Rusijos dujų milžinas „Gazprom“ šiemet vėl atsirieks didesnę jos dalį.

reklama

Tad kas atsitiko? Kas privertė taip žemintis ir vėl milžiniškais kiekiais pirkti dujas iš priešiškos mums teroristinės valstybės, jeigu turime savo nepriklausomas dujas?

Žinome, kad Maskva į JAV prezidentus atvedė savo žmogų, skandalingą verslininką ir priekabiautoją prie moterų – Donaldą Trampą (Donald Trump). Žinome, kad Kremlius įvedinėja savo tvarką ir Vakarų Europje.

Dabar akivazdu, kad Lietuvoje po Seimo rinkimų didelę daugumą, su Maskvos pagalba, laimėjus žaliesiems valstiečiams, įvyko išdavystė ir mes ėmėme atvirai keliaklupščiauti prieš Rusiją pirkdami pigesnes jos dujas, vietoj to, kad iš viso su ta valstybe neturėtume reikalų.

Dėl pigesnių rusiškų dujų mes dabar aukojame savo garbę.

Drąsiai galima teigti, kad vienareikšmiškai pasitvirtino konservatorių ir jų žiniasklaidos skelbta informacija, kad Ramūnas Karbauskis – tai Kremliaus agentas Karabasas. Nes tik valdant Karabasams gali atsitikti tokie dalykai.

Nes tik Karabaso kontroliuojama valstybė galėjo padaryti taip, kad yra pažeminta kiekvieno lietuvio savigarba ir išduota mūsų nepriklausomybė, mūsų energetinės nepriklausomybės plaukiojantis garantas – SGD terminalas „Independence“ (vok. „Unabhängigkeit“).

Ką darysime, tautiečiai? Negi ir vėl leisimime, kad mus nuodytų rusiškomis dujomis? Ir kokios čia sankcijos Rusijai, jei mes iš jos perkame jos susmirdusias dujas mokėdami Vakarų valiuta?

Tauta laukia prezidentės žodžio ir veiksmų. Stabdykime Rusijos invaziją.

Susiję:

„Delfi.lt“ pažyma byloja, kad žaliasis valstietis R. Karbauskis – Karabasas kontaktavo su Nuliepėliu, Rubuiliu ir kitais    

Nuo kitų metų „Independence“ (vok. „Unabhängigkeit“) mokestis vartotojams didės trečdaliu    


71% Плюс 71% Plus
29% Минус 29% Minus
10   4
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают