Dar viena užduotis dėl Alepo žurnalistei Astai Kuznecovaitei

Anonimusas
+ 6 - 1
Автор: Zigmas Vaišvila
Источник: http://www.ekspertai.eu/dar-viena-uzduotis-del-alepo-zurnali...
7534-12-19 (2016 г.), читали 1680
0


"Lietuvos ryto" žurnalistė Asta Kuznecovaitė - sarginis lietuviškos demokratijos šuo kalė

Kadangi žurnalistė Asta Kuznecovaitė profesionaliai dirba, demaskuodama Kremliaus dezinformaciją, pateikiu dar vieną jai užduotį.

Šiandien, t.y. sekmadienį, po Turkijos ir Rusijos derybų vėl atnaujintas civilių ir ginkluotos opozicijos kovotojų (40000 – 50000 žmonių) iš rytų Alepo vežimas į Idlibą. Papildomai sutarta, kad iš Damasko provincijos į Idlibą bus išvežta 1500 opozicijos kovotojų ir sužeistųjų. Tai daroma mainais į 4000 sužeistųjų, civilių ir Sirijos Vyriausybės kovotojų iš Foah and Kefraya gyvenviečių prie Idlibo, kur prieš šiuos apsuptuosius kovoja al- Nusra (al Queda), išvežimą į Sirijos Vyriausybės kontroliuojamas vietas.

Tačiau taikos susitarimo vykdymas vėl sustabdytas, nes prie Idlibo „nuosaikioji“ opozicija sudegino 5 - 6 Sirijos valdžios autobusus, kuriais iš Foah and Kefraya gyvenviečių turėjo būti mainais išvežti pirmieji 1250 al-Quedos apsuptų žmonių.

reklama

Pranešama, kad po šio įvykio iš Rytų Alepo pasitraukė apsauga, lydinti išvežamus civilius, ir Raudonasis Kryžius.

Žurnalistės Astos Kuznecovaitės prašau operatyviai ir profesionaliai demaskuoti šią Kremliaus dezinformaciją. Tik atkreipiu dėmesį, kad šią informaciją Jums pateikiu ne iš rusiškų, siriškų ar iranietiškų informacijos šaltinių.

Idlibą kontroliuojančios ginkluotos struktūros paskelbė, kad sukontroliuos padėtį, išpuolį pasmerkė ir al Nusrai artimas religinis lyderis Šeichas Abdullah al-Muhaysini.

Jūsų dėmesiui pateikiu degančių autobusų nuotraukas.

Sulaukęs žurnalistės A. Kuznecovaitės profesionalaus darbo rezultatų, pateiksiu nuorodą ir į videoreportažą iš degančių autobusų vietos. Jame su vertimu į anglų kalbą pateiktas šių „nuosaikios opozicijos“ atstovų viešas pasižadėjimas, kad iš Idlibo apylinkių jie išleis tik negyvus oponentus.



Susiję:

Marionečių teatro Alepe uždanga krenta   

Marionečių šou „Sirijos Alepas“


85% Плюс 85% Plus
15% Минус 15% Minus
6   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают