Kaip Lietuviai gins JAV nuo puolančio ruso

Anonimusas
+ 17 - 0
Автор: Vincas Ragelskis
Источник: https://www.youtube.com/watch?v=RolzLmcJXlw...
7534-12-08 (2016 г.), читали 1856
0

Kaip visada puolantis rusas - užpuolė ir vėl. Tik šį kartą informacinėje plotmėje. Užpuolė jis nei daug nei mažai, o šventą karvę - JAV kariuomenę, mol pačią galingiausią ir todėl nenugalimą. Tas klastingas puolantis rusas, apsimesdamas nešališku, žiauriai išsityčiojo iš šauniųjų JAV kareivių netiesiogiai juos išvadindamas bailiais (kadangi kiek įmanoma vengia potencialiai pavojingos situacijos) ir debilais (kadangi JAV visuomenėje ir ypač kariuomenėje per keletą pastarųjų dešimtmečių katastrofiškai krito intelekto lygis).

reklama

Pamačius tokį baisų vaizdą pasidarė graudu. Su siaubu pagavau save galvojantį apie tai kaip lietuvis turės ginti vargšą amerikietį nuo puolančio ruso. Bet tiesą sakant, tai neturėtų stebinti, nes kad ir kaip tai atrodo keista, JAV kariuomenė dar nėra laimėjusi nei vieno karo, jei neskaičiuoti ginkluotų įsikišimų siekiant nuversti neparankius režimus bananinėse respublikose (bet ir ten juodą darbą atliko vietiniai).

Apibendrinant galima tik retoriškai paklausti - nejau šitie mus ruošiasi nuo kažko ginti?

Deja, kol kas jie mus gina tik nuo varganų pinigų turėjimo - reikalaudami didinti finansavimą gynybai. Ir čia pačiu laiku suskubo mūsų buvusi tarybinė nomenklatūra: puolė pirkti vakarietišką techniką, pagrinde, skirtą utilizavimui. Greitai jie suuodė aukso gyslą. Juk čia pirkimo sandoriai vyks nuolat - vienas po kito, mažesnėmis porcijomis, todėl nereikės taip vargti, kaip su nelemta independence gelda.

Žemiau iliustracija kaip rusas planuoja užpulti Lietuvą:


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
17   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают