Kaunas - miestas slaunas: "Prašome Interviu!"

Simonas Kroydonas
+ 9 - 2
Автор: Simonas Kroydonas
Источник: https://www.facebook.com/silvijus.maciulis/posts/11942900739...
7534-11-28 (2016 г.), читали 2980
1


Tas jausmas kai pakliūni į Kauno savivaldybę

Mark Adam Harold, a žinai, ką reiškia laif liong liorning? Tai vot, nežinai. Anglų kalbos nemoki. Sėskis-du.

O štai Kauno tarybos ponia kaip savo maldą žino du skiemenis. Europos Sąjungos Fondai, ir laif liong liorning. Va da fak?

Ruošiuosi organizuoti turistų grupes į Kauno tarybos posėdžius. Pagrindinis asmuo bus Aušrys Kriščiūnas, o jam aš parūpinsiu visokiausių bobų, kurios pritraukia jyvropos sąjungos lėšas

Taigi pirmą laidelės 47 sekundžių dalį jau papasakojau. Antroje laidos dalyje. Moteris vyro balsu.

Moteris vyro balsu, lėtai kaip giltinė užropojo į vieną Kauno savivaldybės kabinetą. Žurnalistė, ko gero senmergė. Iš ko atspėjau?

reklama

Ogi kai ji prasižiojo, pirmas įspūdis, kad ji nešikusi visą savaitę.

Kaip supratau, vos tik įsijungė kameros senmergė žurnalistė, šikt norinčios pusamžės moters balsos užklausė: "Prašome Interviu!"

Žodžiu viena pagyvenusi žurnalistė debilka, klausinėjo kitą jauną debilką apie tai, kaip ši jauna višta per pažintis ir be konkurso įsidarbino vedėja. Prieš tai ši malalietka iškart po mokyklos įsidarbino vyr specialiste.

Brangūs skaitytojai. Ar jūs esate savivaldybėse kada matę normalią specialistę. Visur tik vyr specialistės arba metodininkės. Tos kai pastoja, tai savo išpampusius pilvus išsitatuiruoja, o po to nufotografuoja, ir savo šlykštaus pilvo nuotrauką įkelia į feisbuką, ir po to visi indusai masturbuojasi į jas, ir rašo joms žinutes.

Jū bjūtiful, o jos atsako, fenk jū.

Užuojautukas...

Žodžiu, šita šikt norinti bobelka realiai suvartė jauną biurokratę malalietką. Kasydamas savo pautus belekaip kvatojausi iš šitos vyr specialistės ir prisiminiau savo klasiokę Almą Stonkutę.

Alma, kiek yra du kart du plius du?

Alma nuleisdavo galvą, sučiaupdavo lūpas ir labai rimtu tonu sakydavo. Reikia susikaupti, pagalvoti. Tada už minutės sakydavo

MŪŪ.

Tiesa, Alma buvo sutrikusio intelekto jauna debilikė, bet tokia buvo posovietinė sistema, kuomet visus debilus ir kitus protiškai neįgalius vaikus mokindavo kartu su visais, nuo ko krisdavo pamokų kokybė, o spec poreikių turintys vaikai nutempdavo visą klasės mokymosi vidurkį žemyn.

reklama

Kad Kauno miesto savivaldybės Aplinkos apsaugos skyriaus vedėja Laima Griauslytė nesusigaudo gyvenime, ir nesugeba atsakyti paprasčiausių klausimų, man sukelia dvigubų minčių. Įsivaizduoju ją bare. Prieina prie jos vaikinas, ir taria, labas panele – susipažinkime, kuo jūs vardu?

Kauno miesto savivaldybės Aplinkos apsaugos skyriaus vedėja atsako vaikinui, kad jai reikia laiko pasiruošti atsakymams. O vaikinui paklausius, ką ji veikia bare, ši vyr specialistė atsakytų, kad į barą privalėjo ateiti nes tai tarnybinė būtinybė.

Visgi, kai žurnalistė paklausė Laimos, ar reikalingas konkursas Kauno miesto savivaldybės Aplinkos apsaugos skyriaus vedėjos pareigoms užimti panelė Laima atsakė, kad jai reikia labai rimtai pagalvoti prieš atsakant šitą itin sudėtingą klausimą, nes tai labai jau suktas ir itin painus klausimas. Nu žinokite žviegiau kaip Preživalskio arklys, kai Laima pradėjo garsiai mastyti.

Konkursas. Būtinybė... Tiek galvojo, galvojo, galiausiai ir klausimą pamiršo.

Tuomet moteris vyro balsu perklausė. Ar reikalingas konkursas į vedėjos vietą ar nereikalingas?

Tada šita Kauno savivaldybės debilka išmastė, kad esant tarnybinei būtinybei, ji gali eiti šitas pareigas. Kokias blet pareigas Laima tu Laima! !! Tave pas babą į kaimą vištų lesinti, kokias dar pareigas. Nu bet kadangi šita tašė yra ant tiek tūpa, nes ją įkišo kaimynka Kudišauskienė, tai ji net atsakė, kad nereikia jokio konkurso užimti šitas vedėjos pareigas.

Nu pyzdiec. Nu tikras blūdžobas:


81% Плюс 81% Plus
19% Минус 19% Minus
9   2
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 1

1. Vargdienėli tu, 0 0
2018-02-23 13:43:32

ar vaikystėje tave kas skriaudė, prievartavo gal, kad tiek nepamatuotos pagiežos sukaupei, tiesiog vemi kirminais ne žodžiais. Nė vieno skiedalo nepateikei be įsiūčio, kartėlio, įžeistos nupeipusios savimeilės. Niekur nepasirodei kaip analitikas, suprantąs realią situaciją, galįs be įnirtusio aplombo ką nors parašyti. Betgi žinių visokiausių turi susigraibstęs, gal ne vienas darbuojiesi, gal kas iš pašalies padeda?  Faktelį ar šmeižtelį pavydelniko pavidalu pametėja?

Kroydonai varguolėli, gal kreipkis į Caritą, ten užjaučiančių žmonių yra; o gal geriau Žiegždriuose pagalbos pasiprašyk. Gal padės. Tu dvesiantis geltonas šuo, kroydainai. Šie metai tavo, tik neskiesk taip ir stebėk, kad letenėlės nenudžiūtų...

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают