Rimti reikalai: konservatoriai pastebėjo, kad vatnikai jau nebeneigia, jog „rusai puls“

Ekspertai.eu
+ 4 - 1
Автор: Ekspertai.eu
Источник: http://www.ekspertai.eu/rimti-reikalaikonservatoriai-pastebe...
7534-11-14 (2016 г.), читали 2380
0

 

Lapkričio 10 d. „Žinių radijo“ laidoje konservatoriai aptarė pasikeitusį vatnikų požiūrį į Rusijos planus užpulti Lietuvą.

„Pakalbėkime dabar apie vatnikus, dabar aš jums pasakysiu vieną dalyką, kurį pats pastebėjau ir kurį mes aptarsim, jums leidus. Anksčiau vatnikai, aš turiu omeny Lietuvos vatnikai, rusifikuoti žmonės, kurie labai sarkazmindavo, kad rusai puola, suprask, kad nieko rusai nepuola, ir visą laiką buvo sarkazmas ant tų žodžių, kad rusai puola, šiandien aš matau pasikeitusią retoriką jų tarpe. Jie jau nesarkazmina, kad rusai puola, jie jau lyg ir pripažįsta, kad rusai galimai puls, bet dėl to visa atsakomybė nueis Amerikai, nes ji išprovokavo. Ar jūs nepastebėjot tokių dalykų, ką jūs galvojat apie tai?“ - laidos vedėjas konservatorius paklausė laidos svečio, vieno iš konservatorių lyderių Andriaus Kubiliaus.

Ekspertai.eu primena, kad žodis „vatnikas“ konservatorių buvo sugalvotas kaip atsakas į daugelį metų vartojamus konservatorių mentalitetą atskleidžiančius apibūdinimus kaip „megztosios beretės“, „beretozoidai“. Šiuo metu šios partijos epitetu yra tapęs žodis „konservatnikai“.

Viso atsakymo, ką A. Kubilius galvoja apie vatnikus, klausykite čia:

 



80% Плюс 80% Plus
20% Минус 20% Minus
4   1
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают