Balius baigtas

Algimantas Rusteika
+ 9 - 0
Автор: Algimantas Rusteika
Источник: http://versijos.lt/balius-baigtas...
7534-11-11 (2016 г.), читали 2054
0


Hertos Matulionytės-Burbienės piešinys

Dabar visi sušilę rašo žiauriai protingus komentarus. Populiariausi įvaizdžiai „atsibudome kitame pasaulyje“ ir „aš seniai taip sakiau“.

Nieko nesakėt, tik virpėjot iš baimės ir keitėt iš darbo grįžę pampersus, kad tik D.Trumpo neišrinktų. Vakarų ir mūsų sisteminė spauda ir TV priminė JAV demokratų tinklaraštį. Ir ne kitame pasaulyje atsibudome. Tai jūs atsibudote seniai atsibudusiame pasaulyje.

O miegoti buvo taip gera ištisus dešimtmečius. Sapnai buvo saldūs. Mes toliau sau turtėjam, dulkinam viską kas kruta, durniuojam ir skaniai apaugam lašiniais. Viskas pozityvu, optimistiška, amžinas trečias balius.

Kad runkeliai nesukiltų, atsegam kelis procentus pašalpų sistemai. Jei kas ne taip – įjungiam pinigų spausdinimo mašiną. Protestuojančius rokerius paverčiam milijonieriais, apdainuojančiais mūsų Vasiukus ir įgarsinančiais mūsų vakarėlius. Visuomenę suskaldom į mažus gabaliukus, tarpusavy šuniškai besiriejančius dėl idiotiškų teisių. Apie ateitį negalvojam, apie nieką negalvojam, po mūsų nors ir tvanas.

reklama

Sistema supuvo ir ima dvokti. Tai ne pasaulio, o elitų, vegetuojančių iliuzijų smėliadėžėj, krizė. Nesugebėjimas imtis atsakomybės už visuomenę, kuriai vadovauji ir atstovauji. Nebeįstengiama ir net nebesistengiama apsiginti nuo parazitų ir laukinių agresijos.

Liga tęsėsi dešimtmečius ir komplikavosi politine impotencija, kai sotūs ponai krizės akivaizdoje supranta, kad reikia kažką daryti ir nieko nedaro. Nes gali būti nemalonu ir prarasi naudos. Gal palaukim, kaip nors savaime praeis ir išsispręs.

Kol kas prasidėjo multimilijonierių „revoliucijos“. D.Trumpas – Amerikos R.Karbauskis su V.Šustausko manieromis. Kalbėjo tą, ką žmonės nori girdėti. Ar bus rimtų permainų, nežino niekas, net jie patys.

Kol kas šneka tik apie populiarius, smulkius sistemos kosmetinius remontėlius. Nei šnapso krautuvėlių „reforma“, nei keliais eurais padidintos pensijos, nei kinų siena su Meksika ar Amerikos užsidarymas muitų katile valstybinio vėžio neišgydys. Tai paracetamolis, kad mažiau skaudėtų.

Pasaulis ne atsibudo, o po stagnacijos pajudėjo pakalnėn. Ištekėjo liberalsocialistiniai skiedalai, o rankiniai manipuliacijų per žiniasklaidą stabdžiai nebelaiko. Nusipirkti ramybės nebepavyks, ponai prisiekusieji tarėjai.

Dar laukia rinkimai Vokietijoje, Prancūzijoje ir kitur. Švytuoklė atlėks ne į rojų, o į kitus kraštutinumus. Ir Europa išsirinks kitus. Iš tų, aišku, kurie yra lentynoje, neabejokim ir pampersams nebeišlaidaukim. O ten angelų taip pat nėra. Kremliuje šiandien šokiai.

Sistemą galima sugriauti iš šalies arba pakeisti iš vidaus. Ji karštigiškai priešinsis ir stengsis imituoti permainas, iškeldama vis kitus savo atstovus. Mirštantį toliau bandys gydyti klizmomis.

Nieko čia labai katastrofiško, tiesiog taip turi būti, nes kitaip būti nebegali. Tačiau chaosas palies kiekvieną ir prakeiksime tą dieną, kai norėjome permainų. Tai tęsis ilgai, tol, kol būsim. Balius baigtas.


100% Плюс 100% Plus
0% Минус 0% Minus
9   0
Pridėti naują straipsnį

Nori prisidėti? Dalinkis straipsniu arba rašyk savo!

Komentarai: 0

Отправить!

ВСЕ СТАТЬИВ ЛИТВЕВ МИРЕУ СОСЕДЕЙРАЗНОЕ






Sputnik.lt группа в Фейсбуке
Laisva informacija - laisvas žmogus!

ТОП статей

Reklama

Paveiksliukai


Video



Друзья'

Концепция Общественной Безопасности

Švieskis


Нас читают